Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κανίβαλος είναι ο τύπος που πάει στο εστιατόριο και παραγγέλνει ένα σερβιτόρο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ρε γαμωτο τι συμβαινει??

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #121146 από jenaki14 στις 19 Ιουνίου 2013, 10:04μμ

jenaki14

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 19/6/2013
απο το τοτε π ανακαλυψα αυτο το σαιτ κανω τρελες ερωτησεις..ομως ναι 8α πεσω και παλι στον πειρασμο να ρωτησω 8ελω την βοη8εια σας κυριως απο εσας τα αγορια....ειμαι 14 χρονων δεν λεω μ τα χουνε ζητησει πολλα αγορια αλλα εμενα αλλο με προβληματιζει.. ολα τα αγορια οταν βγαινουμε ε3ω με μια φιλη μ κοιτανε μονο και μονο αυτη συνεχεια κανει βλακειες κουναει τον κωλο της και τετοιες παπαριες....εγω να πω ρε πως ειμαι χοντρη δεν ειμαι να πω πως ειμαι ασχιμομουρα δεν ειμαι τι στο καλο συμβαινει.....απο εσας αγορια ζητω καποια πραγματα που σας κανουν να προσεχετε αποκλειστικα μια κοπελα παρολο που και οι αλλες ομορφουλες ειναι.... επεισης και τι στυλακισας αρεσει σε μια κοπελα?
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #121149 από paranoikos στις 20 Ιουνίου 2013, 12:46πμ

paranoikos

Εικονίδιο
μέλος από: 6/8/2012

Αποδεκτή απάντηση

εμενα μου αρεσουν οι κοπελες με τσαμπουκα με γκοθ στιλ κυριως και να ειναι σεξυ και ερωτικες χωρις να γινονται προστυχες και πουτανες!!αμα η φιλη σου εινια πιο ωραια η μονη σου ελπιδα ιεναι να κουνησεις και εσυ τον κολο σ :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121251 από jenaki14 στις 24 Ιουνίου 2013, 11:56μμ

jenaki14

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 19/6/2013
dikaio exeis alla ilikreina ma eilikrina einai asximi i kopela na po gia thn allh koll m thn elenh na po nai re einai gomenara alla ti na kanume :(
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121985 από ntoremifasolla στις 22 Ιουλίου 2013, 3:11μμ

ntoremifasolla

Εικονίδιο
μέλος από: 20/6/2013
αρχικα θελω να σου πω πως ως αγορι 15 χρονων(θα παω πρωτη) κοιταμε πρωτα τα εξωτερικα χαρακτηριστικα εγω παντα κοιταω πρωτα φατσα μετα κολο και μετα βυζια (διοτι τον χαρακτηρα της δεν μπορεις να τον ξερεις πριν καν την γνωρησεις!) άν η κοπελα δεν εχει φατσα (κατα την γνωμη μου) δεν κανω κατι μαζι της...στ θεμα μας οταν βλεπουμε μια εμφανισημη που συμπαιρηφερεται σαν χαζογκομενα αρχικα την κοιταμε λιγο θαυμαζουμε λιγο τον κολο την ανα εχει καλο και μετα αντε γεια αμα δεν τραβαει η κοπελα δεν της δινουμε σημασια σε οτι μαλακια κανει...αυτα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121995 από coof στις 22 Ιουλίου 2013, 8:24μμ

coof

Εικονίδιο
μέλος από: 20/7/2013
δεν ειμαι αγορι ;ρ αλλα..επειδη μου συμβαινει το ιδιο με την κολλητη μου...μου εχουν πει οι υπολοιποι πως αυτο γινεται γιατι την θεωρουνπιο ευκολη και την κοιτανε επειδη εχουν καυλες κι εκεινη θα τους κατσει...μου το χουν πει ολοι..δεν μ αρεσει να μιλανε ετσι για εκεινη..αλλα αρχιζω να σκεφτομαι μηπως οντως συμβαινει αυτο γιατι δινει κ εκεινη δικαιωματα...μηπως αυτο συμβαινει και με την δικη σου κατασταση?!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login