Μήνυμα στις 22/7/2013 στις 15:11 @Κλάψιμο
αρχικα θελω να σου πω πως ως αγορι 15 χρονων(θα παω πρωτη) κοιταμε πρωτα τα εξωτερικα χαρακτηριστικα εγω παντα κοιταω πρωτα φατσα μετα κολο και μετα βυζια (διοτι τον χαρακτηρα της δεν μπορεις να τον ξερεις πριν καν την γνωρησεις!) άν η κοπελα δεν εχει φατσα (κατα την γνωμη μου) δεν κανω κατι μαζι της...στ θεμα μας οταν βλεπουμε μια εμφανισημη που συμπαιρηφερεται σαν χαζογκομενα αρχικα την κοιταμε λιγο θαυμαζουμε λιγο τον κολο την ανα εχει καλο και μετα αντε γεια αμα δεν τραβαει η κοπελα δεν της δινουμε σημασια σε οτι μαλακια κανει...αυτα
Πήγαινε στο θέμα: ρε γαμωτο τι συμβαινει??
Μήνυμα στις 1/7/2013 στις 23:29 @Θ. Κλημεντίνη
φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου...κανα κοριτσι να μου πει τι σκεφταιται οταν βλεπει ενα αγορι με σιδερακια?
Πήγαινε στο θέμα: Σιδερακια
Μήνυμα στις 1/7/2013 στις 18:20 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε το ιδιο προβλημα ειχα και εχω... αρχικα εμεις οι αντρες παραγουμε μια ουσια που λεγαιτε σμιγμα και αυτο αλλοτε παραγεται πολυ και εχει περιεργει οσμη και αλλοτε λιγο και φυσιολογικα...στο θεμα μας τωρα καθως κανεις μπανιο θα ριχνεις αφθονο νερο και θα κουνας το πετσακι πανω κατω ετσι ωστε με την τριβη να αποβαλλονται οι βρομιες που ειναι ελαχιστα ''κολιμενες στο δερμα΄΄ επισης δεν θα συμφωνησω με την σαπουναδα διοτι με την σαπουναδα ερεθιζεται ο χαληνος και η ουρυθρα και τσουζει οταν κατουραμε...θα μπορουσες να αγορασεις ειδικο σαμπουαν ή ακομι μπορεις να διαλυεις λιγο μπεταντινσ ε ενα μπουκαλακι νερο και να το πλενεις με αυτο το δαλυμα...αυτα σου προτινω εγω... απο εκει και περα μπορεις να διαβασεις και διαφορα αρθρα στο ιντερνετ... αν σε καληψα μπορεις να αποδεκτης την απαντηση μου ( συγγνωμη για τα ορθογραφικα!)Πήγαινε στο θέμα: ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΕΟΥΣ
Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 01:16 @Θ. Κλημεντίνη
φιλε φοραω δυο χρονια αλλα αυτα τα χρονια δεν καταφερα να καταλαβω την αποψη των κοριτσιων απεναντι σε αυτο το θεμα...γενικα ειμαι εμφανισημος καθως επισης πολυ απο την παρεα μου (ειμαστε 7 ατομα )λενε πως τα σιδερακια μου πηγαινουν επισης ενθαρηνθηκα και λιγο απο το γεγονος οτι μια κοπελα ενα χρονο μικροτερη μου ηθελε να κανουμε κατι και καναμε αλλα και παλι δεν εχω καταλαβει τ παιζει με αυτο το θεμα θα ηθελα γνωμες και αλλων(κοριτσιων αγοριων!)
Μήνυμα στις 29/6/2013 στις 19:55 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια οπως καταλαβατε και απο τον τιτλο θελω να μου γραψετε την γνωμη σας για τα σιδερακια καθως επισης και τις επιπτωσεις που εχουν στην ερωτικη ζωη και στην εξωτερικη εμφανιση...ειμαι αγορι 14,5 χρονων κα επιδη βλεπω οτι θα εχω σιδερακια για κανα χρονο ακομι (τα φοραω δυο χρονια)θελω να αποκτισω μια σφαιρικη αποψη για αυτα και το πως τα κοριτσια τα αντιλαμβανονται! ευχαριστω εκ των πρωτερων!
Μήνυμα στις 27/6/2013 στις 17:02 @Sex
http://condomsizeandfacts.blogspot.gr/2011/12/how-big-is-big-how-small-is-small-how.html να της πεις να δει αυτο και μετα αν ακομι επιμενει πες την να παει να γυρισει τσοντα!
Πήγαινε στο θέμα: sos
Μήνυμα στις 20/6/2013 στις 23:39 @Θ. Κλημεντίνη
ναι ρε φιλε ομως πως θα γνωρισεις καινουργιες κοπελες αυτο εννοω...οχι με το που την δω θες να τα φτιαξουμε προς θεου απλα για παραδειγμα βλεπεις μια ωραια στην παραλια και θες να γνωριστειτε πως την πλησιαζεις κατι τετοιο εννοω παντως ευχαριστω για την απαντηση σου ;)
Πήγαινε στο θέμα: Θελω να βρω γκομενα
Μήνυμα στις 20/6/2013 στις 18:55 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας παιδια...λεω κατευθειαν! πρινα πο 1 μηνα περιπου επαιξε κατι για πρωτη φορε με γκομενα αλλα δεν μου αρεσε και πολυ γιατι η γκομενα ηταν απο την μια εξωτερικα πολυ ομορφη αλλα απο φιλια και χαρακτηρα ηταν καπως χαλια!! οποτε και την χωρισα...ομως δεν αντεχω αλλο χωρις κοπελα θελω να βρω αλλα δεν ξερω πως να γνωρισω καινουργια κοριτσια...δεν ξερω ομως τον τροπο για παραδηγμα ειμαστε στην παραλια και μου αρεσει μια που δεν την ξερω πως να της την πεσω???? ή ειμαστε σε καποια καφετερια μπαρ πως την πλισιαζεις ???? αυτες ηταν οι ερωτησεις μου και κατι τελευταιο με το θεμα του πεους το εχω 14,6 πιστευω οτι ειναι ικανοποιητικο για την ηλικια μου ειμαι 14,5...σχετικα με το καμακι θα ηθελα πολλες συμβουλες!!! ευχαριστω! Πήγαινε στο θέμα: Θελω να βρω γκομενα |