Μήνυμα στις 24/7/2013 στις 00:21 @Θ. Κλημεντίνη
αυτο ειναι για τους λιγουριδες..μια κοπελα καταλαβαινει για ποιον λογο το λεει καποιος... παντως δεν νομιζω οτι υπαρχει σωστη και λαθος στιγμη...οταν εισαι ετοιμοσ και οντως το νιωθεις το λες Πήγαινε στο θέμα: Πότε μπορείς να πείς Μωρό μου ;
Μήνυμα στις 22/7/2013 στις 20:35 @Θ. Κλημεντίνη
δεν καταλαβα...εσυ τι θελεις? να ειστε μαζι? Πήγαινε στο θέμα: κολλημα
Μήνυμα στις 22/7/2013 στις 20:30 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:αν εισαι σιγουρη πως κολλησες μαζι του το μονο που εχεις να κανεις ειναι να του το πεις ξεκαθαρα...καλυτερα απο κοντα..αλλιως απο κινητο..και αν δεν μπορεις φβ..αλλα νομιζω πως πρεπει να του πεις να βγειτε οι δυο σας και να του μιλησεις για το πως αισθανεσαι ;)Πήγαινε στο θέμα: Μήπως τον έχασα?
Μήνυμα στις 22/7/2013 στις 20:26 @Sex
δεν παιζει να εχει φυγει τιποτα κατα την γνωμη μου...εξαλλου γιαυτο τα φορανε ;) ριλααααξ! Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικο
Μήνυμα στις 22/7/2013 στις 20:24 @Κλάψιμο
δεν ειμαι αγορι ;ρ αλλα..επειδη μου συμβαινει το ιδιο με την κολλητη μου...μου εχουν πει οι υπολοιποι πως αυτο γινεται γιατι την θεωρουνπιο ευκολη και την κοιτανε επειδη εχουν καυλες κι εκεινη θα τους κατσει...μου το χουν πει ολοι..δεν μ αρεσει να μιλανε ετσι για εκεινη..αλλα αρχιζω να σκεφτομαι μηπως οντως συμβαινει αυτο γιατι δινει κ εκεινη δικαιωματα...μηπως αυτο συμβαινει και με την δικη σου κατασταση?!
Πήγαινε στο θέμα: ρε γαμωτο τι συμβαινει??
Μήνυμα στις 22/7/2013 στις 20:21 @Θ. Κλημεντίνη
συμφωνω^^ αν θες να πεις κατι σε μια κοπελα αυτο πρεπει να ειναι κατι που θα το εννοεις..κατι γλυκο.! ομως να θυμασαι πως τα πολλα γλυκολογα γινονται κουραστικα γιαυτο να τα λες τις στιγμες που καταλαβανεις κ εσυ πως ειναι σωστα ;) Πήγαινε στο θέμα: Πότε μπορείς να πείς Μωρό μου ;
Μήνυμα στις 20/7/2013 στις 19:32 @Sex
σε ευχαριστωω παραα πολυ! :')
Πήγαινε στο θέμα: ειμαι ετοιμη αλλα...
Μήνυμα στις 20/7/2013 στις 14:50 @Sex
Ειλικρινά δεν γνωρίζω πολλά αλλά δεν παίζει να υπάρχει άλλος τρόπος να μείνεις έγκυος από την στιγμή που το προφυλακτικό είναι όλα κομπλέ ;)
Πήγαινε στο θέμα: φοβος
Μήνυμα στις 20/7/2013 στις 07:12 @Sex
παιδιαα γειααα! μολις εγινα 15 και ειμαι με ενα παιδι περιπου 7 μηνες(ειναι στην ηλικια μου).ειμαστε τρομερα μαζι και συζηταμε τα παντα...εχουμε πει πως θελουμε να ολοκληρωσουμε και βλεπω πως εκεινος θελει πολυ...κι εγω το θελω..πραγματικα! απλα φοβαμαι..θα πονεσω πολυ? θα βγαλει πολυ αιμα? πρεπει να προσεξω κατι περισσοτερο? υπαρχει συγκεκριμενη σταση για την πρωτη φορα? να εχω μαζι μου καμια πετσετα? συγγνωμη αν ρωταω βλακειες απλα ειναι η πρωτη φορα και των δυο μας και θελω να ειναι ξεχωριστη και για τους δυο.. αν μπορειτε να με καθυσηχασετε ή να μου απαντησετε στις ερωτησεις θα ημουν ευγνωμων! :) Πήγαινε στο θέμα: ειμαι ετοιμη αλλα...
Μήνυμα στις 20/7/2013 στις 06:58 @Sex
το κυριο που πρεπει να κανεις για να τρελαθει ειναι να της παρεις φλυφομο*νι..στριφογυριζοντας οχι μονο τη γλωσσα σου αλλα και το στομα σου...μην τσιγκουνεφτεις το χρονο.αστην να το ευχαριστηθει..θα το καταλαβεις οταν αρχισει να φωναζει ή να σου τραβαει τα μαλλιαα ;) καλη επιτυχιαα Πήγαινε στο θέμα: πως να την τρελανω? |