Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η ζωή στη Γη μπορεί να είναι ακριβή, αλλά περιλαμβάνει και δωρεάν ταξίδι γύρω από τον ήλιο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Γιατί μου σβήσατε το μήνυμα

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #63161 από 123lolita456 στις 28 Ιουνίου 2010, 11:44μμ

123lolita456

Εικονίδιο
μέλος από: 13/11/2009
Έγραψε:(Havers@28 Ιουνίου 2010)
σορρυ ρε παιδια και ελπιζω να μην διαγραφει ΚΑΙ αυτο το μηνυμα

μα παμε καλα??? τι εγκλημα??? τι φυλακη??? τι αλυσιδε???? τι "ευχαριστω που με γλιτωσατε φυλακη"???

παμε καλα ωρε συντεκνε που λενε στην Κρητη????

Καθε αλλο παρα "φυλακη" κινδυνευεις να πας φιλε και καθε αλλο παρα "εγκλημα" ειναι αυτο που εκανες

εγκλημα(ναι,εγκλημα) ειναι να ανεβασεις εσυ ενα τορρεντ και να εχεις μια σελιδα που ως στοχο θα εχει αποκλειστικα να διακινει αρχεια μεσω τορρεντ,το οτι στα τοσες χιλιαδες μηνυματα της ιστοσελιδας ετουτης εδωσες ενα λινκ που ΙΣΩΣ παραπεμπει σε καποιο αρχειο δεν υπαρχει περιπτωση να χαρακτρηρισει ουτε εσενα ουτε το σαιτ ουτε αυτους που το διατηρουν "εγκληματιες"

απλα ειμαι σιγουρος οτι τρομοκρατηθηκαν με το κλεισιμο του γαματου και προβαινουν σε αψυχολογητες ενεργειες πανικου και ανασφαλειας

παρακαλω προς αποκατασταση της αληθειας και αποφυγη δημιουργιας εντυπωσεων ας ηρεμησουνε λιγο οι "απο πανω"

ειμαι σιγουρος πως θα το σβησει ο τυπας ο Webmaster , δεν θα ειναι η πρωτη φορα που οποιον τον κραζει τον μπαναρει....

αλλα εγω δεν θελω να τον κραξω,αλλα να κουβεντιασω μαζι του

το ευχαριστω για που με γλυτωσατε περισσοτερο ειρωνικο ηταν....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63163 από Webmaster στις 28 Ιουνίου 2010, 11:48μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Κάνεις λάθος. Δεν θα σε κάνω ban ούτε θα σου σβήσω τα μηνύματα διότι παρόλη την προσωρινή μαλακία που σε δέρνει έχεις βοηθήσει αρκετούς εδώ μέσα και αυτό μετράει περισσότερο.

Όμως αν αρχίσεις να με πρήζεις άσχημα τότε αλλάζει το πράμα.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63165 από Havers στις 28 Ιουνίου 2010, 11:55μμ

Havers

μέλος από: 25/6/2010
εγω σταματαω εδω την οποια ενοχληση μου γενικοτερα με το σαιτ...αν δεν υπαρξει σοβαρος λογος δεν σκοπευω να σε ξανα αναστατωσω εδω περα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63171 από Doctoras στις 29 Ιουνίου 2010, 12:04μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Δεν λεω κατι συγκεκριμενο αλλα στο τελος Admin μετα απο ολλα αυτα θα υπαρχουν και μελη που θα σε παρακαλαν αν τους σκασεις ενα μπαν και θα ειναι ευγνομωνοι.χεχεχε.Τοσα και τοσα που εγιναν σε αυτο το μυνημα ολλα να τα περιμενεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66230 από Flaigoner στις 14 Σεπτεμβρίου 2010, 7:54μμ

Flaigoner

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/12/2009
Έγραψε:(Webmaster@23 Ιουνίου 2010)
Όχι εμείς το σβήσαμε γιατί έστειλες link σε πειρατικό software (photoshop) και είναι έγκλημα. Είχαμε λοιπόν δύο επιλογές, ή να σβήσουμε το post ή να σε στείλουμε φυλακή. Φυσικά και κάναμε το πρώτο γιατί προτιμούμε να έχουμε τριγύρω να κλαψουρίζεις παρά να σε στείλουν να κλαψουρίζεις αλλού και να χάσουμε το θέαμα.

xaxaxaxa akou ekei na se sthloun filakh.poios asxoleite re admin me afta?edw blepeis torrent kai rapidshare arxeia (me paixnidia ktl..)na anebenoun me taxhthta fotos apo olous kai esu mas les gia to photoshop?

Filika panta:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login