Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Παρακαλώ μην πυροβολείτε άσκοπα (πινακίδα στα Χανιά).
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Γιατί μου σβήσατε το μήνυμα

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #62997 από 123lolita456 στις 23 Ιουνίου 2010, 3:48πμ

123lolita456

Εικονίδιο
μέλος από: 13/11/2009
γιατι μερικες φορες διαγραφονται τα μηνυματα μου?
παραβιασα καποιο ορο? τι εκανα?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63000 από Pelvic_Thrust στις 23 Ιουνίου 2010, 11:59πμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2009
Δε ξερω φιλεναδα xD

----
Με τη ευκαιρια θα ηθελα να πω στον Admin οτι δε δημιουργησα το προηγουμενο θεμα (το οποιο κλειδωσες) με σκοπο να παραπονεθω, αλλα επειδη ηθελα να πω σε καποιον το ποσο προστυχος μπορει να ειναι ενας "ανθρωπος/οι" οταν εχει στο μυαλο του μονο το κερδος.

Ειμαι σιγουρος οτι και να ηθελα να παραπονεθω στον Admin του αθλιου forum ουτε καν θα διαβαζε το μηνυμα μου..

Α.. και πως στελνουμε pm ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63001 από Pelvic_Thrust στις 23 Ιουνίου 2010, 12:58μμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2009
Ισως να φταιει το ιντερνετ... οπως και με το facebook, καποτε postαρω σχολια και φενεται ok. Μετα κανω ανανεωση την σελιδα και δεν τα βλεπω..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63012 από Webmaster στις 23 Ιουνίου 2010, 7:12μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Όχι εμείς το σβήσαμε γιατί έστειλες link σε πειρατικό software (photoshop) και είναι έγκλημα. Είχαμε λοιπόν δύο επιλογές, ή να σβήσουμε το post ή να σε στείλουμε φυλακή. Φυσικά και κάναμε το πρώτο γιατί προτιμούμε να έχουμε τριγύρω να κλαψουρίζεις παρά να σε στείλουν να κλαψουρίζεις αλλού και να χάσουμε το θέαμα.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63016 από 123lolita456 στις 23 Ιουνίου 2010, 8:31μμ

123lolita456

Εικονίδιο
1) δεν ήταν το μονο μήνυμα που διαγράφτηκε

2) δε γνώριζα ότι ήταν πειρατικό το είχα βρει στη προσπάθεια μου να κατεβάσω photoshop

χαίρομαι που απολαμβάνετε το θέαμα...μ'αρέσει τόσο να κάνω ανθρώπους γύρω μου χαρούμενους

σας ευχαριστώ για τη κατανόηση
και το γεγονός ότι με γλυτώσατε από τα δεσμά της φυλακής σας είμαι ευγνώμων
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63020 από Webmaster στις 23 Ιουνίου 2010, 10:03μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
Αυτό είναι επιτυχία για έναν admin, να τους σβήνεις τα θέματα κι αυτοί να σου λένε κι ευχαριστώ!

-----------------
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63025 από 123lolita456 στις 24 Ιουνίου 2010, 12:47πμ

123lolita456

Εικονίδιο
μα ναι είναι γεγονός..κάνει μεγάλη εντύπωση στις μέρες μας η ευγένεια...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63152 από Havers στις 28 Ιουνίου 2010, 8:04μμ

Havers

μέλος από: 25/6/2010
σορρυ ρε παιδια και ελπιζω να μην διαγραφει ΚΑΙ αυτο το μηνυμα

μα παμε καλα??? τι εγκλημα??? τι φυλακη??? τι αλυσιδε???? τι "ευχαριστω που με γλιτωσατε φυλακη"???

παμε καλα ωρε συντεκνε που λενε στην Κρητη????

Καθε αλλο παρα "φυλακη" κινδυνευεις να πας φιλε και καθε αλλο παρα "εγκλημα" ειναι αυτο που εκανες

εγκλημα(ναι,εγκλημα) ειναι να ανεβασεις εσυ ενα τορρεντ και να εχεις μια σελιδα που ως στοχο θα εχει αποκλειστικα να διακινει αρχεια μεσω τορρεντ,το οτι στα τοσες χιλιαδες μηνυματα της ιστοσελιδας ετουτης εδωσες ενα λινκ που ΙΣΩΣ παραπεμπει σε καποιο αρχειο δεν υπαρχει περιπτωση να χαρακτρηρισει ουτε εσενα ουτε το σαιτ ουτε αυτους που το διατηρουν "εγκληματιες"

απλα ειμαι σιγουρος οτι τρομοκρατηθηκαν με το κλεισιμο του γαματου και προβαινουν σε αψυχολογητες ενεργειες πανικου και ανασφαλειας

παρακαλω προς αποκατασταση της αληθειας και αποφυγη δημιουργιας εντυπωσεων ας ηρεμησουνε λιγο οι "απο πανω"

ειμαι σιγουρος πως θα το σβησει ο τυπας ο Webmaster , δεν θα ειναι η πρωτη φορα που οποιον τον κραζει τον μπαναρει....

αλλα εγω δεν θελω να τον κραξω,αλλα να κουβεντιασω μαζι του
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63158 από Webmaster στις 28 Ιουνίου 2010, 11:12μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
Διάβασε τους όρους χρήσης και πιο πολύ τον τελευταίο. Επίσης διάβασε και εδώ.

Ο οργανισμός αυτός στον οποίο βρίσκεσαι λειτουργεί με διαφορετικούς κανόνες απ' αυτούς που έχεις συνηθίσει κάτι που πολλοί δεν κατανόησαν. Για μας εδώ εσύ δεν είσαι ούτε μοναδικός ούτε ξεχωριστός, ούτε θα σε σεβαστούμε περισσότερο από τους άλλους επειδή το nickname σου προφέρεται γουστόζικα. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να μας δώσεις με συγκεκριμένη μορφή και αφιλοκερδώς τη γνώση σου απαντώντας σε προβλήματα άλλων μελών, και όχι να μας διδάξεις πώς να διαχειριστούμε το site.

-----------------
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #63160 από Havers στις 28 Ιουνίου 2010, 11:29μμ

Havers

μέλος από: 25/6/2010

Αποδεκτή απάντηση

τα λαθη και τις παραλειψεις ειναι προτιμοτερο να τα αναγνωριζεις και να συζητας για αυτα..
Αυτο ειναι αρσενικο....
Με τις μαγκιες του στυλ "αυτος ειμαι αν σαρεσει,αλλιως μπουλο,δεν θα μου διδαξεις εσυ πως να διαχειριζομαι" καθε αλλο παρα λογικο,σοφρον και ισορροπημενο ατομο δειχνεις οτι κρυβονται πισω απο την ανωνυμια του Ιντερνετ,οπου εκει ολοι ειναι μαγκιες και αρχηγοι αλλα στην ζωη τους κοτες...οπως ακριβως οι κουκουλοφοροι που με την κουκουλα αισθανονται κυριαρχοι και στην ζωη τους κρυβονται κατω απο τις γεφυρες....

Και τελικα δεν ειναι τυχαια αυτα που λεγονται και γινονται για το φτου...

α,κατι ακομα

σβηστο αν θες αυτο το μηνυμα,γιατι λογικο ειναι οταν σε κραζουν να χεζεσαι και να σβηνεις τα μηνυματα για να μην ξεβρακωνεσαι στον υπολοιπο κοσμο,οπως γινεται με πολλα μηνυματα εδω στο φλορουμ

μπαναρε με αν θες,θα κανω αλλο λογαριασμο
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login