Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Θέλω ξύρισμα! ©mountrixas, irc.ftou.gr
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

προβλημα με το pc

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #85478 από darksidesd στις 09 Σεπτεμβρίου 2011, 12:40πμ

darksidesd

Εικονίδιο
μέλος από: 18/7/2011
γεια σας παιδια.. εχω ενα προβλημα με το pc. εκει που δουλευι κανονικα εκει κολλαει και κανει επανεκκινηση μονο του.. και μερικεσ φορες κανει και το αλλο.. εκει που δουλευει εκει τσιτσριζει για λιγο και μετα κανει επανεκκινηση μονο του. τι εχει παθει? εδω και δυο βδομαδες το κανει αυτο..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85483 από Bluejack στις 09 Σεπτεμβρίου 2011, 1:59πμ

Bluejack

Εικονίδιο
μέλος από: 28/12/2007
Μοιάζει να είναι πρόβλημα τροφοδοτικού, η υπερθέρμανσης ή Ram..
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #85484 από tragikos στις 09 Σεπτεμβρίου 2011, 2:06πμ

tragikos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/12/2010

Αποδεκτή απάντηση

Υπερθερμανση θα εκλεινε το pc και δεν θα ανοιγε για λιγο και δεν θα μπορουσε να κατσει πανω απο 20 λεπτα ανοιχτο οσο για την ram θα συνφονησω το μονο σιγουρο ειναι οτι θελει τεχνικο εσυ δεν μπορεις να κανεις κατι...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85489 από darksidesd στις 09 Σεπτεμβρίου 2011, 3:05πμ

darksidesd

Εικονίδιο
ευχαριστω πολυ και τουσ δυο σας παιδια. οκ αμα ειναι θα το παω σε τεχνικο να μου το φτιαξει προτου το πεταξω απο το παραθυρο...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85494 από rhgas στις 09 Σεπτεμβρίου 2011, 3:33πμ

rhgas

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/3/2011
Δεν ξέρω κατα πόσο βοηθάει όμως το δικο μου pc με τα ίδια συμπτώματα,το οποίο είχε δυστηχώς windows, το πέταξα απο το παραθυρο στην αυλή και μετα δεν ξαναέκανε restart.. Για την ακρίβεια δεν ξανάνοιξε ποτέ όμως ένιωθα ιδιαίτερα χαρούμενος.Παρ'όλα αυτα αυτά δεν στο συνιστώ παρα μόνο αν βρίσκεσαι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού ή αν έχεις vista οποτε επιβάλεται..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85499 από M1k3y στις 09 Σεπτεμβρίου 2011, 3:57πμ

M1k3y

Εικονίδιο
μέλος από: 29/12/2010
Έγραψε:(darksidesd@09 Σεπτεμβρίου 2011)
γεια σας παιδια.. εχω ενα προβλημα με το pc. εκει που δουλευι κανονικα εκει κολλαει και κανει επανεκκινηση μονο του.. και μερικεσ φορες κανει και το αλλο.. εκει που δουλευει εκει τσιτσριζει για λιγο και μετα κανει επανεκκινηση μονο του. τι εχει παθει? εδω και δυο βδομαδες το κανει αυτο..

Απλά τα Windows αυνανίζονται, πετάνε μπλε οθόνη και κάνουν αυτόματα επανεκκίνηση μη τη δεις και τρομάξεις. Βάλε μια διανομή Linux να βρεις την υγειά σου (αν είσαι νουμπάκι προτείνεται το Ubuntu).

ΥΓ. Δε φαντάζεστε πώς γελάω-καγχάζω όταν ακούω τι βασανιστήρια περνάτε με τα σαβουροwindows (άκου ο άλλος να πετάξει το PC από το παράθυρο, πέθανα στα γέλια!)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85560 από darksidesd στις 09 Σεπτεμβρίου 2011, 11:43μμ

darksidesd

Εικονίδιο
χαχχαχαχααχχααχ rhga κι εγω εχω παθει κατι τετοιες τασεις να το πεταξω απο το παραθυρο xp εχω, ε αμα ειχα και vista τοτε θα ειχα παρει σφυρι και θα το ειχα σπασει.M1k3y μπλε οθονη σπανια να μου βγαλει. παντως με εβαλες σε σκεψεισ να αλλαξωλειτουργικο συστημα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login