Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Θέλω πολύ ν' αλλάξω τον κόσμο, μα δε μου δίνουν τον πηγαίο κώδικα.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

action replay

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #80988 από vaGe στις 30 Ιουνίου 2011, 5:38μμ

vaGe

Εικονίδιο
μέλος από: 19/3/2011
Γεια σας παιδια! Ειμαι 13ων και θελω να μου εξηγησει καποιος σε τι βοηθαει το action replay στο pokemon platinum του DS! Επισης θελω να μου πειτε απο που μπορω να το αγορασω και ποσο περιπου κοστιζει:)! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81005 από vaGe στις 30 Ιουνίου 2011, 11:57μμ

vaGe

Εικονίδιο
ελατε ρε παιδια λιγη βοηθεια θελω!!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81006 από Pelvic_Thrust στις 01 Ιουλίου 2011, 12:03πμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2009
Αυτο το πραμα υπαρχει και για ολες τις κονσολες, ειναι για να μεταφερεις saves απο το PC προς την κονσολα και το αντιστροφο. Δεν ειναι μονο για ενα game. Στην συσκευασια περιλαμβανεαι ενα CD με το προγραμμα το οποιο κατεβαζεις & μεταφερεις στην μνημη τα saves για τα παιχνιδια που θες.

Μπορεις να το αγορασεις απο εδω και κοστιζει ~15€

(ειχα φτιαξει με τη βοηθεια ενος tutorial απ'το Internet μια τετοια memory card με φλασακι για το Xbox 1 για να μεταφερω ενα save με το οποιο θα μπορουσα να κανω softmod την κονσολα μου)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81018 από vaGe στις 01 Ιουλίου 2011, 2:57μμ

vaGe

Εικονίδιο
για τα pokemon σου δινει και codes για διαφορα αλλα ποκεμον που δεν υπαρχουν και για αλλα πραγματα που δεν υπαρχουν στο παιχνιδι??
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #81028 από Doctoras στις 01 Ιουλίου 2011, 4:22μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009

Αποδεκτή απάντηση

Καλα δεν ειναι ακριβως για τα saves.Καθε cd η καρτα αναλογα την κονσολα εχει μεσα περασμενουν χιλιαδες κωδικους για διαφορα games.Εγω εχω του playstation 2 και μεσο αυτου μπορω μα επιλεξω χαρακτηρες τους οποιους δεν γινετε να χρησημοποιησω στο game.Καθως και οπλα που δεν υπαρχουν κτλ.Το actionreplay για τα gameboy δεν χρησημεβει τοσο για τα αλλα games παρα μονο οτι εχει σχεση με pokemon.Με αυτο μπορεις να πηγαινεις σε τοποθεσιες που δεν υπαρχουν στην κονσολα διοτι η κασετες pokemon λειτουργουν διαφορετικα απο τις αλλες.Εχουν μεσα τους γραφικα τα οποια με "hack"χρησημοποιουντε απο την κασετα action replay και σε κανουν να ξεκοινας απο μερος το οποιο ειναι κατι σαν το safari και εκει πιανει pokemon με ευκολια τα οποια δεν υπαρχουν στην κασετα σου.Με custom χρωματα πχ το κοκκινο gyarados τον mew με πρασινη ουρα κτλ.Αυτα τα pokemon υπαρχουν με στην κασετα αλλα δεν υπαρχουν τοποθεσιες να τα πιασεις.Και μεσο του αctionreplay τα βρισκεις.Επισης χρησιμεβει και για να κανεις ολλα τα items απυρα και να περπατας οπουδηποτε και πολλα αλλα.Ψαχνεις και στο internet για αλλους κωδικους οι οποιοι δεν εμπεριεχονται στην κασετα.Πχ κωδικο για ενα ποκεμον με τρελα stats στην bag σου κτλ.
To ps2 action replay το ειχα αγορασει απο την κεντρικη ιστοσελιδα εδω με paypal.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81040 από vaGe στις 01 Ιουλίου 2011, 9:29μμ

vaGe

Εικονίδιο
πως θα βρω το playpal και πως θα το ενεργοποιησω???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81042 από panosx στις 01 Ιουλίου 2011, 9:48μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
paypal ειναι πιστωτικη καρτα xD
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81044 από Doctoras στις 01 Ιουλίου 2011, 10:15μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Έγραψε:(panosx@01 Ιουλίου 2011)
paypal ειναι πιστωτικη καρτα xD

Απλα στο ανεφερα αν ειχες.Εψαξα και στο βρηκα με αντικαταβολη εδω αν θες καποιο αλλο version ψαξε εκει ειναι απο τα λιγα καταστηματα που πουλαν τετιου ειδους κασετες και cd στη Ελλαδα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login