Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 23:21 @Θ. Κλημεντίνη
ρε παιδια! πως μπορω να αδυνατισω....θελω να χασω περιπου 10-15 κιλα μεσα σε 2 μηνες?? ειναι δυσκολο?? τι μου προτινετε να κανω εκτος απο διαιτα??
Πήγαινε στο θέμα: αδυνατισμα
Μήνυμα στις 25/12/2011 στις 19:43 @Μηχανήματα
κιθαρα*.....λαθος για τον τιτλο! Πήγαινε στο θέμα: κθαρα
Μήνυμα στις 25/12/2011 στις 19:42 @Μηχανήματα
γεια σας παιδια! θελω να αγορασω μια ακουστικη κιθαρα(οχι πολυ σουπερ....γυρω στα 60 ευρω απλα για να κανω την δουλεια μου) που μου προτινετε να ψαξω???? στο μοναστηρακι αν παω λετε να βρω καμια καλη γυρω στα 30 ευρω???
Πήγαινε στο θέμα: κθαρα
Μήνυμα στις 7/12/2011 στις 18:17 @Διασκέδαση
οπως λεει και ο τιτλος ξερει κανεις να μου στειλει κανα βιντεακι ή κατι που ν με βοηθησει για να μαθω τα καλαντα των χριστουγεννων σε μεταλλοφωνο??
Πήγαινε στο θέμα: καλαντα χριστουγεννων σε μεταλλοφωνο
Μήνυμα στις 26/10/2011 στις 20:33 @Sex
επειδη το εχουμε συζητηση το θεμα αυτο με την κοπελια και δν θελει γιατι ειμαστε ακομα μικροι (εγω 14 και αυτη 13.5) απλα θα μεινει στο να την ψιλαφιζω....ευχαριστω παντως ;)
Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω για να την αναψω
Μήνυμα στις 26/10/2011 στις 17:53 @Sex
και με τα μεσα θα ασχοληθω αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια...ευχαριστω πολυ ;) ααα και...για το στηθος και πιο συγκεκριμενα την ρογα...ειναι καλυτερο να την ψιλαφιζεις ή να της κανεις κατι αλλο(προς την AmazonaToumpaLi που ειναι κοριτσι και λογικα ξερει κατι παραπανω αλλα ολες οι γνωμες δεχτες) Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω για να την αναψω
Μήνυμα στις 25/10/2011 στις 14:37 @Sex
ευχαριστω πολυ φιλε....αυτο με το αυτι το ειχα κανει παλιοτερα και ειχε μεγαλη επιτυχια αλλα τωρα το ειχα ξεχασει ;Ρ ευχαριστω ξανα!!
Μήνυμα στις 24/10/2011 στις 22:38 @Sex
οπως λεει και ο τιτλος τι να κανω για να την αναψω πολυ?? εκτος απο φιλια στο λαιμο!!
Μήνυμα στις 6/10/2011 στις 22:33 @Sex
οπως λεει και ο τιτλος ποτε μια κοπελα υγραινεται??? πως το καταλαβαινουμε?? και πως μπορω να την κανουμε να υγρανθει???
Πήγαινε στο θέμα: η κοπελα υγραινεται |