PaysafeCard
Μήνυμα #57714 από Bluejack στις 16 Ιανουαρίου 2010, 4:06μμ
![]() |
Γειά σας, Θα ήθελα να ρωτήσω πόσοι από εσάς έχετε χρησιμοποιήσει την paysafeCard (μια κάρτα που την παίρνεις απο τα περίπτερα σε αξίες 10€/20€/50€/100€ και μπορείς να κάνεις Online συνναλαγές χωρίς τράπεζες και πιστωτικές, απλά δίνοντας το pin της κάρτας στο Online κατάστημα) Εγώ βασικά σκέφτομαι να πάρω μια πιο πολύ για premium account στο rapidshare. Αν την έχετε δοκιμάσει, ποιά είναι η γνώμη σας? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57715 από Doctoras στις 16 Ιανουαρίου 2010, 4:23μμ
Μαλακια (με συνχωρεις γαι την λεξη). Οι paysafecards ειναι οντος πολυ καλες και χρησημες για ανονιμες ακομα ακι ασφαλες συναλαγες στο ιnternet.Το θεμα ειναι οτι το acount στην rapishare δεν αξιζει γιατι δεν ειναι τοσο καλο οσο φενεται.Το εβαλα προσφατα λιγει σε λιγο και προτημω να ακτεβαζω απο τορρεντ παρα απο κει. Μην το βαλεις ακουμε αλιως θα καταλαβεις.Να τα χαλασεις καπου που αξιζει.Οχι για πεταμα. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57737 από Bluejack στις 16 Ιανουαρίου 2010, 10:34μμ
![]() |
Σίγουρα το html downloading θα είναι καλύτερο απο τα torrents, πόσο μάλλον αν το αρχείο που θες δεν το έχουν αρκετοί seeders. Πάντως thanks, |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
3
Μήνυμα #59424 από JoHnMaNiaC στις 18 Μαρτίου 2010, 12:37μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΗ PaySafe Card είναι μια πολύ καλή, ανώνυμη κάρτα για πληρωμή web based υπηρεσιών και αγορές στο ίντερνετ. Αν ψαχτείς πολύ θα βρείς πολλά μυστικά-κολπάκια για αυτήν. Εγώ έχω βρει τρόπο να αγοράζω με αυτή από Amazon UK, DE, FR χωρίς επιπλέον έξοδα.PaySafeCard to Amazon UK Gift Card Official ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #59428 από Bluejack στις 18 Μαρτίου 2010, 4:10μμ
![]() |
JoHnMaNiaC thanks για την απάντηση, Τελικά είναι αρκετά καλή και υπάρχουν πολλά κολπάκια όπως λες όπως το να μεταφέρεις το υπόλοιπο της κάρτας σε paypal. Το κακό είναι πως τα πιο πολλά sites δεν την υποστηρίζουν. Εγώ πλέον έχω ανοίξει στην πειραιώς χρεωστική.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #59430 από JoHnMaNiaC στις 18 Μαρτίου 2010, 4:25μμ
![]() |
Αυτό με το PayPal το αποκλείο, γιατί δεν το έχω δοκιμάσει και δεν γίνεται αφού η διαδικασία "κολάει" σε κάποιο σημείο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #59434 από JoHnMaNiaC στις 18 Μαρτίου 2010, 9:09μμ
![]() |
το έχω δοκιμάσει ήθελα να πω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #59436 από Bluejack στις 18 Μαρτίου 2010, 10:17μμ
![]() |
Και όμως.. Δεν θυμάμαι το site που έκανε την μεταφορά (μέσα σε μια μέρα), αλλά θυμάμαι οτι μου κράτησε κάπου στα 2 ευρώ. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #62235 από anarxia-A.C.A.B στις 04 Ιουνίου 2010, 1:56πμ
![]() ![]() μηνύματα: 27 ![]() |
παντα ειχα αυτην την απορια πες οτι αγοραζω με την paysafe ενα λαπτοπ πχ μετα πως πας κ το περνεις? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |