Μήνυμα στις 21/3/2010 στις 15:56 @Θ. Κλημεντίνη
με το β την ειχα πατησει κι εγω
Πήγαινε στο θέμα: δισκολη κοπελα τι να κανω?
Μήνυμα στις 21/3/2010 στις 15:49 @Θ. Κλημεντίνη
Κι εγω 14 είμαι. Μπορείς απλά να φέρεσαι λιγο διαφορετικα, αλλα ίσως ωρες ωρες χρειαστει λιγο να την ψωνήσεις, αν είναι σε μικρό βαθμό ίσως έμμεσα να σε βοηθησει και να βγει σε καλο. ούτε εγω μεγαλοδείχνω. αυτο που με ενοχλει ειναι η φωνη μου. παιδικη αρκετα μου φαίνεται. άσχετο: πως γινεται να εισαι 14 και 5 μηνες και να πας δευτέρα? έχεισ μείνει? Πήγαινε στο θέμα: μικροδείχνω
Μήνυμα στις 21/3/2010 στις 15:26 @Θ. Κλημεντίνη
Τον τελευταίο καιρό γουστάρω μια συμμαθήτρια μου. Δεν τρελένομαι κιόλας αλλά θέλω να κάνω μια γκόμενα μετά απο καιρό που εχω να κανω. Πως να της το πω ή καλύτερα πωςνα της το δείξω? Είμαι 14 και αυτή το ιδιοοποτε στην ηλικια δεν υπάρχει πρόβλημα. Το μόνο που δε θέλω ειναι να το μαθει όλο το γυμνάσιο.
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει μια συμμαθήτρια
Μήνυμα στις 21/3/2010 στις 12:57 @Ftou.gr admin
2 πράγματα θα μου άρεσε να υπήρχαν ακόμα: τα pm και περισσότερες πληροφορίες στο προφίλ του καθενός(εφόσον το θελει και εκεινος)
Πήγαινε στο θέμα: Software releases
Μήνυμα στις 21/3/2010 στις 12:48 @Sex
απευθυνομαι στα αγορια αν καποιος φίλος σας συνομίληκος ήθελε να σας επαιρνε πιπα τι θα κάνατε? θα δεχόσασταν? υ.γ. ο φιλος αυτος δεν ειναι κατα αναγκη κολλητος, μπορει να ειναι απλά γνωστός Πήγαινε στο θέμα: στοματικο απο φιλο
Μήνυμα στις 21/3/2010 στις 12:29 @Sex
Το πρωί σε όλους σηκώνετε. Είναι φυσιολογικό.
Πήγαινε στο θέμα: δεν το ελενχω ελεος
Μήνυμα στις 21/3/2010 στις 12:27 @Sex
Πάντως εμένα μου αρέσει τρελά να μου τα πιάνουν. Είναι τέλεια!!
Πήγαινε στο θέμα: Πως πιάνεις τα αρχίδια για να μην πονάνε?
Μήνυμα στις 20/3/2010 στις 21:46 @Διάφορα
Να και σε ένα καλό πράγμα που είμαστε 1η. Δεν το περίμενα. Μπράβο μας!!
Πήγαινε στο θέμα: WWF - Η Ώρα της Γης
Μήνυμα στις 20/3/2010 στις 21:36 @Sex
2)Πάτα το! Για να κάνεις τις ίντσες, εκατοστά πάτα στο google π.χ. 4 inch to cm. Μου κάνει εντύπωση πως παρόλο που είμαι στις αρχές των 14 και δεν έχω και πολύ εφηβεία πάνω μου, το μέγεθος μου είναι ίσο με αυτό των 16. 1) Δεν πιστεύω. Δεν είμαι και σίγουρος όμως. Πήγαινε στο θέμα: Mερικες ερωτησεις
Μήνυμα στις 20/3/2010 στις 21:27 @Sex
BIGbill θες ban! Γυρευοντας πηγαινεις.
Πήγαινε στο θέμα: ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! (εκσπερματωση) |