Μήνυμα στις 10/6/2010 στις 01:21 @Sex
πηγαιντε βριτε μια γκομενα να γαματε γτ θα σας φαει η μαλακια (παντα φιλικα)εγω παλια επερνα πλαστελινι εφτιαχνα μια τρυπα κ εκανα την δουλεια μου :)))
Πήγαινε στο θέμα: Νεες μεθοδοι αυνανισμου...(για αντρες)
Μήνυμα στις 10/6/2010 στις 01:09 @Διάφορα
εγω δεν πιστευω σ'αυτα ισα ισα γελαω με τους αλλους που τα λενε κ οι αλλοι φοβουντε μετα να πανε μονοι τους σπιτι ειχα κανει μια φαρσα στο σχολειο ολοι ειχαν χεστει πανω τους ακομα κ οι καθηγητες
Πήγαινε στο θέμα: αληθινη ιστορια
Μήνυμα στις 10/6/2010 στις 01:06 @Διασκέδαση
ειναι 11 μπατσοι εχω 8 μολοτοφ τις ρχνω κ τις 8 κ καιγοντε 8 μπατοι ολο μαζι 11 8 8 8 τυχαιο? δεν νομιζω!
Πήγαινε στο θέμα: τυχαιο? δεν νομιζω!
Μήνυμα στις 9/6/2010 στις 21:57 @Διάφορα
κ εγω καθε βραδυ αξουω φωνες αλλα οχι στον υπνο μου αλλα στην πλατεια που καθομαι κ φωναζουν εκει κατι κατι κατι αστο καλυτερα χαχαχα τεσπα μπορει να νομιζε πως ηταν ξυπνια κ να κοιμοταν Πήγαινε στο θέμα: αληθινη ιστορια
Μήνυμα στις 9/6/2010 στις 19:01 @Διάφορα
1)πολυ κριμα για τον σκυλο 2)ειναι αληθινο κ αυτο ειναι απο αναβολικα Πήγαινε στο θέμα: Είναι δυνατόν???
Μήνυμα στις 8/6/2010 στις 21:18 @Διασκέδαση
κ ειχα το τηλ.τις καθηγιτριας τον γερμανικων μια γκομεναρα ειχα το νουμερο της κ την επερνα τηλ την ωρα του μαθηματος εγω ειχα παει τουαλετα κ της ελεγα τη βιζαρες εχεις μαναρι μου οταν τελειωσεις το μαθημα σε περιμενω στην εξοπορτα...κ διαφορα τετοια στο τελος αλαξε νουμερο
Πήγαινε στο θέμα: τι μαλακιες κανατε στο σχολειο???
Μήνυμα στις 8/6/2010 στις 21:16 @Διασκέδαση
θυμηθικα κ κατι αλλο ειχα δεσει τα ματια ενος παιδιου τα χερια κ τα ποδια μετα τον εδεσα σε μια καρεκλα κ τον πηγα βολτα στον γυμνασιαρχι κ του λεω η κανουμε περιπατο η ο μικρος παει διακοπες στα σκουπιδια μετα τον ελυσα κ εφαγα 2ημερη Πήγαινε στο θέμα: τι μαλακιες κανατε στο σχολειο???
Μήνυμα στις 8/6/2010 στις 21:06 @Διασκέδαση
θα επερνα ενα μπαζουκα κ θα εριχνα χααααχχααα κ τα υπολιπα σ'οτι ναναι Πήγαινε στο θέμα: Αν κερδίζατε 1.000.000 ευρώ? |