Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Γυμναστική Ακαδημία: Ένα μοντέρνο σχολείο, όπου το ποδόσφαιρο είναι μάθημα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Cyta η Forthnet?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #116265 από Mitsaras97 στις 16 Ιανουαρίου 2013, 12:50πμ

Mitsaras97

Εικονίδιο
μέλος από: 9/3/2012
Καλησπέρα! Παω κατευθείαν στο ψητό! Θα αλάξουμε παροχο από ΟΤΕ που πληρώνουμε 100+€ και θέλουμε να πάμε η σε Cyta ή σε Forthnet!

Θέλουμε απεριόριστα σταθερά και 50mbps VDSL ή και 35mbps!

Ποια εταιρία συμφέρει πιο πολύ και γιατί?

Μην αρχήσετε να μου λέτε οτι έχετε ακουσει οτι η τάδε εταιρία έχει προβλήματα και τα λοιπά επειδή παλιά είχε όντως η Forhnet, τώρα όσους ρωτάω μου λένε οτι είναι μια χαρά και δεν έχουν κανένα πρόβλημα!
Θέλω να μου πείτε σίγουρα ή σίγουρα απο φίλους σας και όχι τι έχετε ακούσει γενικά για να αποφασίσω τι είναι πιο οικονονικό και καλύτερο για απεριόριστα σταθερά και VDSL!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116266 από Sotirakis στις 16 Ιανουαρίου 2013, 11:50πμ

Sotirakis

Εικονίδιο
μέλος από: 30/12/2011
Εγω σαν πελατης τις Φορθνετ ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Εχω κλισει περιπου ενα χρονο και δεν εχω αντιμετωπιση κανενα προβλημα εκτος απο την αργη εξυπηρετηση. Αλλα τα πακετα και οι τιμες συμφερουν περισσοτερο απο του ΟΤΕ. Για μενα βαλε Φορθνετ. Υπολογισε το διμηνο 84 ευρω. :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116268 από γεωσκώληξ στις 16 Ιανουαρίου 2013, 1:54μμ

γεωσκώληξ

Εικονίδιο
μέλος από: 24/6/2012
Συμφωνώ με τον προλαλλήσαντα,είχα Cyta,το άλλαξα έβαλα Forthnet (24 γραμμή) και είδα φως!Φαντάσου με την 50αρα δηλαδή.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116269 από Mitsaras97 στις 16 Ιανουαρίου 2013, 2:14μμ

Mitsaras97

Εικονίδιο
μέλος από: 9/3/2012
Έγραψε:(Sotirakis@16 Ιανουαρίου 2013)
Εγω σαν πελατης τις Φορθνετ ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Εχω κλισει περιπου ενα χρονο και δεν εχω αντιμετωπιση κανενα προβλημα εκτος απο την αργη εξυπηρετηση. Αλλα τα πακετα και οι τιμες συμφερουν περισσοτερο απο του ΟΤΕ. Για μενα βαλε Φορθνετ. Υπολογισε το διμηνο 84 ευρω. :)

Σήμερα που με πήραν τηλέφωνο μου είπαν μια προσφορα(Forthet) 24€ τα απεριόριστα σταθερά και 30λεπτα κινητά κ επιπλέον 10€ εάν θέλω και vdsl εώς 50mbps και ρώτισα τι ταχυτητα θα πιανω και μου ειπε σίγουρα 30 και πάνω! Οποτε 34€ το μήνα και 70 τους 2! Παιδιά μάλλον φορθνετ θα βάλω! Cyta μου είπαν τα ιδια χωρις κινητά κ εως 35mbps 37€ οποτε συμφέρει η Φορθνετ!

Γράψτε μου κι άλλα άτομα την εμπειρία σας με τις εταιρίες γιατί εάν είναι λιγα ευρώ παραπάνω και είναι πιο αξιόπιστη η Cyta μπορεί να βάλω και Cyta...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116270 από γεωσκώληξ στις 16 Ιανουαρίου 2013, 3:12μμ

γεωσκώληξ

Εικονίδιο
μέλος από: 24/6/2012
Εγώ με την Cyta είχα θέματα,μου έκανε νερά το ρούτερ (έκανε κάτι επανεκκινήσεις μόνο του) και δεν είχα σταθερή σύνδεση,ενώ με Forthnet είμαι σένιος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116274 από asap στις 16 Ιανουαρίου 2013, 4:22μμ

asap

μέλος από: 12/2/2011
forthnet... ποιο πολλα χρονια στην αγορα οποτε και ποιο ψαγμενη... 3 χρονια τωρα δεν εχω κανενα προβλημα...
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #116276 από pantelis20 στις 16 Ιανουαρίου 2013, 5:51μμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010

Αποδεκτή απάντηση

Η forthnet παρόλο που είχε προβλήματα παλιά είναι πάααρα πολλά χρόνια στον χώρο του ίντερνετ για όσους θυμούνται ήταν και από τις πρώτες που έδινες adsl στην ελλάδα φτηνό κιόλας...

Αναπτύσει γενικά δικό της δίκτυο και από τότε που έχει ανοίξει και καταστήματα Forthnet και συνεργάζεται με νόβα είναι γενικά άψογη.

Παλαιότερα που είχα είχε προβλήματα το dsl αλλά η εξυπηρέτηση ήταν καλή και στο router άμεση αντικατάσταση...

Παρόλα αυτά έχω conn-x που έχει παρόμοια πακέτα με απεριόριστα σταθερά λίγα κινητά και adsl ως 24 με 36 ευρώ περίπου...

Δυστυχώς έχουμε αλλάξει τόσα δίκτυα που δεν μπορώ να κάνω τους γονείς μου να ξανα αλλάξουμε εκτός αν παίξει καμιά πολύ καλή προσφορά.

Πάντως για μένα το πιο βασικό και λόγω σχολής που δεν ήθελα να μένω καθόλου χωρίς ίντερνετ ήταν η σταθερότητα. Σε forthnet έμενα χωρίς ίντερνετ και 3 μέρες χωρίς σαφή αιτία από τα κεντρικά, στην χολ τα ίδια αλλά λίγο καλύτερα.

Ένα χρόνο και πάνω στον ΟΤΕ με conn-x και δεν έχω μείνει χωρίς ίντερνετ ούτε μια ώρα...

Αλλά η ταχύτητα που πιάνω είναι μόλις 8...
Αλλά και πάλι κατεβάζεις ταινία σε 15 λεπτά. Ε μην είμαστε και άπληστοι...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116284 από bill-91 στις 16 Ιανουαρίου 2013, 11:37μμ

bill-91

Εικονίδιο
μέλος από: 23/11/2012
Εγώ σου προτείνω hol. Δίνω περίπου 70 το δίμηνο και πιάνω ~14-15 mbps,ενώ στον οτε έδινα γυρω στα 140..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116358 από pantelis20 στις 19 Ιανουαρίου 2013, 4:35μμ

pantelis20

Εικονίδιο
Ρε παιδιά δεν είμαι ο μόνος που πήρα πακέτο στον ΟΤΕ...
Ο ΟΤΕ έχει τα ίδια πακέτα με όλα τα δίκτυα και ίσως λίγο πιο ακριβά.

Και επίσης νομίζω έχει πλέον και αυτός VDSL...
Πάντως και 10 ευρώ παραπάνω να ζητάει για μένα τα αξίζει...

Όποιος είναι φοιτητής με εργασίες που στέλονται μέσω συστήματα ασύγχρονα που πχ εργασία λήγει την τάδε μέρα στις 12 το βράδυ ακριβώς θα καταλαβαίνει τι σημαίνει να μένεις χωρίς ίντερνετ έστω και 1-2 ώρες...

Ε με τον ΟΤΕ δεν έμεινα πότε χωρίς ίντερνετ...
Τώρα τα 8mbps ποτέ δε με χάλασαν...

3 λυκείου έτρεχα με τα πρώτα adsl στα 384 kbps μετά αναβαθμίστηκε στο 1mbps στα 4 και τώρα με το 24άρι (πιάνοντας 8άρι) είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Τι σημασία έχει η ταχύτητα αν δεν έχεις σταθερότητα; Πχ η αδερφή μου στο δικό της σπίτι έπιανε 20mbps αλλά είχε τρομερή αστάθεια. Πήγαινε να κατεβάσει πχ ένα αρχείο 1000mb έπεφται στιγμιαία πάει το αρχείο.
Youtube downloader και λοιπά προγράμματα έβγαζαν ένα σωρό σφάλματα καθώς το δίκτυο ήταν εντελώς ασταθές.

Εδώ ξέρω θα βάλω την τάδε ταινία να κατεβεί και μέχρι να κάνω ποπ κόρν θα έχει κατεβεί :-)

Ακόμα και να μου έλεγε ο ΟΤΕ πως με 10 ευρώ παραπάνω σου δίνω vdsl δεν ξέρω αν θα τα πλήρωνα γιατί απλά δε μου χρειάζεται.

Αλλά κάποια μέρα θα τους πάρω τηλ να τους πω ότι πιάνω μόλις 8 να δω τι γίνεται...έτσι από περιέργεια...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116360 από pantelis20 στις 19 Ιανουαρίου 2013, 4:37μμ

pantelis20

Εικονίδιο
http://oteshop.ote.gr/storefront/double-play/-double-play/-font-color-red-strong-strong-font-double-play-vdsl-/prodote_double_play_vdsl_aperiorista.html

Δείτε, δίνει και ο οτέ vdsl με διαφορά στην τιμή +5 ευρώ περίπου που για μένα τα αξίζει...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login