Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Αν πεις σε κάποιον ότι υπάρχουν 300 δισεκατομμύρια αστέρια θα σε πιστέψει. Αν του πεις ότι μόλις έστρωσες το τσιμέντο, θα πατήσει για να βεβαιωθεί!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

paypal-playstore

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #116053 από stelios1234 στις 12 Ιανουαρίου 2013, 12:09πμ

stelios1234

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 25/11/2012
για να κανω λογαριασμο paypal για ποιο λογο χρησιμευει η διευ8υνση και το τηλεφωνο ? αντι για το κανονικο μου ονομα μπορω να βαλω π.χ. stelios paixtaras η κατι παρομοιο ? λεφτα στο paypal μπαινουν μονο απο πιστωτικη η και απο paysafe kai ukash ? στο playstore γινεται να αγορασω παιχνιδι μονο με πιστωτικη η και με ukash,paysfe και λεφτα απο καρτοκινητο ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116056 από KwnstantinosS στις 12 Ιανουαρίου 2013, 10:57πμ

KwnstantinosS

banned
μέλος από: 27/11/2012
Στο paypal γινετε να βαλεις χρηματα απο paysafe,ukash λογικα ναι,αλλα σ κρατανε ξερω γω 7€.....για τα στοιχεια οπως το ονομα και τηλεφωνο καλο ειναι να βαλεις τα αληθινα σ στοιχεια μηπως εχεις κανα προβλημα γενικα,δεν ξερω τι να σ πω ,βαλε σωστα στοιχεια.......επισης για να βαλεις λευτα απο paysafe ειναι δυσκολο εγω μια φορα πηγα να βαλω και μ τα εκλεψαν 25€,για αυτο η καλυτερη λυση ειναι προπληρωμενη καρτα....αυτη τη καρτα την παιρνεις απο την τραπεζα ,το μονο που χρειαζεται ειναι ταυτοτητα.......
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116064 από pantelis20 στις 12 Ιανουαρίου 2013, 2:38μμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
To paypal είναι ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Γενικά είναι στην ίδια λογική με έναν τραπεζικό λογαριασμό. Φυσικά και βάζεις αληθινά στοιχεία καθώς όταν θέλεις να τραβήξεις χρήματα στα περνάει στην πιστωτική σου ή στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Δεν πρόκειται να σε πάρουν τηλέφωνο ή να σου στείλουν κάτι. Εγώ έχω λογαριασμό paypal πάνω από 6 χρόνια.

Ο καλύτερος τρόπος να τον φορτώσεις είναι να κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό που σου λέει το paypal παρά να βγάζεις προπληρωμένη.

Αν και η προπληρωμένη θα σου χρησιμεύσει και αλλού γενικά το Paypal δε τα πάει καλά με τις ελληνικές κάρτες. Εμένα δε μου δεχόταν 2 χρεωστικές που έχω παρόλο που δηλώνει ότι τις δέχεται κανονικά...

Από paysafe αφήστε το μέχρι να το υποστηρίξει το ίδιο το paypal όλοι οι τρίτοι ή σου τρώνε όλα τα λεφτά ή στην καλύτερη σου τρώνε ένα 20%.

Στο τι μεθόδους πληρωμής δέχεται το playstore Κάπου θα το αναφέρει το ίδιο. Συνήθως δέχονται παντού πιστωτικές (δηλαδή και προπληρωμένες) και paypal.

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116101 από stelios1234 στις 12 Ιανουαρίου 2013, 9:31μμ

stelios1234

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 25/11/2012
οκ ευχαριστω παιδια
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login