paypal-playstore
Μήνυμα #116053 από stelios1234 στις 12 Ιανουαρίου 2013, 12:09πμ
μέλος από: 25/11/2012 μηνύματα: 16 0 |
για να κανω λογαριασμο paypal για ποιο λογο χρησιμευει η διευ8υνση και το τηλεφωνο ? αντι για το κανονικο μου ονομα μπορω να βαλω π.χ. stelios paixtaras η κατι παρομοιο ? λεφτα στο paypal μπαινουν μονο απο πιστωτικη η και απο paysafe kai ukash ? στο playstore γινεται να αγορασω παιχνιδι μονο με πιστωτικη η και με ukash,paysfe και λεφτα απο καρτοκινητο ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116056 από KwnstantinosS στις 12 Ιανουαρίου 2013, 10:57πμ
μέλος από: 27/11/2012 μηνύματα: 353 0 |
Στο paypal γινετε να βαλεις χρηματα απο paysafe,ukash λογικα ναι,αλλα σ κρατανε ξερω γω 7€.....για τα στοιχεια οπως το ονομα και τηλεφωνο καλο ειναι να βαλεις τα αληθινα σ στοιχεια μηπως εχεις κανα προβλημα γενικα,δεν ξερω τι να σ πω ,βαλε σωστα στοιχεια.......επισης για να βαλεις λευτα απο paysafe ειναι δυσκολο εγω μια φορα πηγα να βαλω και μ τα εκλεψαν 25€,για αυτο η καλυτερη λυση ειναι προπληρωμενη καρτα....αυτη τη καρτα την παιρνεις απο την τραπεζα ,το μονο που χρειαζεται ειναι ταυτοτητα....... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116064 από pantelis20 στις 12 Ιανουαρίου 2013, 2:38μμ
μέλος από: 9/4/2010 μηνύματα: 648 0 |
To paypal είναι ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Γενικά είναι στην ίδια λογική με έναν τραπεζικό λογαριασμό. Φυσικά και βάζεις αληθινά στοιχεία καθώς όταν θέλεις να τραβήξεις χρήματα στα περνάει στην πιστωτική σου ή στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Δεν πρόκειται να σε πάρουν τηλέφωνο ή να σου στείλουν κάτι. Εγώ έχω λογαριασμό paypal πάνω από 6 χρόνια. Ο καλύτερος τρόπος να τον φορτώσεις είναι να κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό που σου λέει το paypal παρά να βγάζεις προπληρωμένη. Αν και η προπληρωμένη θα σου χρησιμεύσει και αλλού γενικά το Paypal δε τα πάει καλά με τις ελληνικές κάρτες. Εμένα δε μου δεχόταν 2 χρεωστικές που έχω παρόλο που δηλώνει ότι τις δέχεται κανονικά... Από paysafe αφήστε το μέχρι να το υποστηρίξει το ίδιο το paypal όλοι οι τρίτοι ή σου τρώνε όλα τα λεφτά ή στην καλύτερη σου τρώνε ένα 20%. Στο τι μεθόδους πληρωμής δέχεται το playstore Κάπου θα το αναφέρει το ίδιο. Συνήθως δέχονται παντού πιστωτικές (δηλαδή και προπληρωμένες) και paypal. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #116101 από stelios1234 στις 12 Ιανουαρίου 2013, 9:31μμ
μέλος από: 25/11/2012 μηνύματα: 16 0 |
οκ ευχαριστω παιδια |
προφίλάλλα...˵quote˶ |