Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η επιτυχία πάντα συμβαίνει όταν είσαι μόνος σου και η αποτυχία όταν σε βλέπουν όλοι.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

χαλασε το κινητο help

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #94440 από NeedHelp στις 08 Φεβρουαρίου 2012, 2:06μμ

NeedHelp

μέλος από: 8/2/2012
Παιδια σας παρακαλω χρειαζομαι την βοηθεια σας επεσε το κινητο ενος φιλου μου σημερα στο σχολειο...και εγω φταιω γι'αυτο διοτι μετακινησα γρηγορα το θρανιο (γιατι δεν με βολευευε οπως ηταν) χωρις να ξερω οτι το κινητο του ηταν πανω στο θρανιο.
Οταν επεσε η οθονη εγινε μπλε και τιποτα δεν λειτουργουσε επεσε πολυ στο θεμα τις ψυχολογιας και εγω επισης και αυτο γιατι το κινητο ηταν του ξαδερφου του και του και του το ειχε δανεισει μεχρι να παρει καινουργιο.
Το θεμα ειναι οτι μαλωσαμε και θελω πολυ να επανορθοσω... δεν ξερω τι να κανω ειμαι απελπισμενος σας παρακαλω βοηθηστε με.

*Να σημειωσω οτι προσπαθησε να το φτιαξει κουνοντας το αποτομα και βγαζωντας την μπαταρια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94442 από NeedHelp στις 08 Φεβρουαρίου 2012, 4:29μμ

NeedHelp

ελατε ρε παιδια σας παρακαλω απαντηστε μου
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94457 από tragikos στις 08 Φεβρουαρίου 2012, 7:22μμ

tragikos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/12/2010
Εχεις 3 επιλογες η μια ειναι να το κανεις μια αναβαθμηση μπας και νιωσει τιποτα αν και δεν νομιζω η αλλη ειναι να παρεις το ιδιο σε μεταχειρισμενο σε διαφορες αγγελιες και η τελευταια να πας σε ενα καταστημα να ρωτησεις ποσο κανει η ζημεια....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94473 από NeedHelp στις 08 Φεβρουαρίου 2012, 10:16μμ

NeedHelp

Σε τι καταστηματα τα επισκευαζουν;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94477 από pantelis20 στις 09 Φεβρουαρίου 2012, 2:28πμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
Μπορείς είτε να πας κατευθείαν στην αντιπροσωπία ανάλογα με την μάρκα πχ έρικσον ή να πας σε κάποιον γερμανό που έχει σέρβις και ότι δεν μπορεί να φτιάξει θα αναλάβει να το στείλει στην ανάλογη αντιπροσωπία αφού σου πει πόσο θα κοστίσει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94547 από oasis στις 10 Φεβρουαρίου 2012, 9:36μμ

oasis

μέλος από: 10/2/2012
Πηγαινε σε καποια αντιπροσωπια να στο φτιαξουν
~Προσεχε~πριν στο ανοιξουν να σου πουν πανω κατω ποσο θα παει γιατι εμενα μου ειχα ζητησει50€ απλα που το ανοιξαν
καλη τυχη
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login