Μήνυμα στις 10/2/2012 στις 22:03 @Μηχανήματα
Υπαρχουν καλα βιβλια τhς C++ : http://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=539572&prid=227993&deid=0 Ειναι αρκετα καλο Πήγαινε στο θέμα: c++
Μήνυμα στις 10/2/2012 στις 21:55 @Flame
Τι ανα πω ολοι εχουν μια άποψη ολοι εχουν να πουν το μακρύ τους και το κοντό τους Παιδιά ο άνθρωπος ειναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ θελει ΒΟΗΘΕΙΑ τι να μαζέψετε υπογραφές και να τον διώξετε;; Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί έγινε έτσι;; Πάρτε τηλ μια γραμμή για παιδιά απεξάρτησης και θα σας πουν τι πρέπει να κάνετε. Μερικά τηλέφωνα για να μην ψάχνετε: Γραμμή SOS του Οργανισμού Καταπολέμησης των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ): 1031 Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ): 1145 Μονάδα Απεξάρτησης του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής: 210-36.17.089 Αν φέρετε την αστυνομία η αν προσπαθήσετε να τον διώξετε πιστέψτε με τα αποτελέσματα θα είναι άσχημα ... Πήγαινε στο θέμα: ναρκομανης στην πολυκατοικια
Μήνυμα στις 10/2/2012 στις 21:36 @Μηχανήματα
Πηγαινε σε καποια αντιπροσωπια να στο φτιαξουν ~Προσεχε~πριν στο ανοιξουν να σου πουν πανω κατω ποσο θα παει γιατι εμενα μου ειχα ζητησει50€ απλα που το ανοιξαν καλη τυχη Πήγαινε στο θέμα: χαλασε το κινητο help
Μήνυμα στις 10/2/2012 στις 21:29 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:πολλες φορες οτι και να τους λεμε δεν καταλαβαινουνΑστους να παθουν για να μαθουν εσυ δεν μπορεις να κανεις κατι απλα να την ακους και προσπαθησε να της λες την αποψη σου για το τι θα εκανες εσυ οχι να της το επιβαλεις! Πήγαινε στο θέμα: τρομερο μπερδεμα με αγορια!!
Μήνυμα στις 10/2/2012 στις 21:25 @Διάφορα
Καλησπέρα! Είδα σήμερα ένα παράξενο όνειρο και δεν ξέρω πως να το εξηγήσω είδα ότι μιλούσα στο τηλ.με μία φίλη* μου τσακωνόμασταν και έκλαιγα εγώ και μέτα ξαναείδα τον εαυτό μου να μιλάω με μια άλλη φίλη* μου και να τσακώνομαι και πάλι να κλαίω. * Και με τις 2 κοπέλες έχω καλές σχέσεις Θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας!! Ευχαριστώ!!! Πήγαινε στο θέμα: Ονειροκρίτης |