Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Από τώρα και για μια ώρα ακόμα, ΕΜΕΙΣ θα ελέγχουμε αυτά που θα βλέπεις και θ' ακούς.
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου

Zbot Trojan

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #92590 από tasos41997 στις 06 Ιανουαρίου 2012, 5:53μμ

tasos41997

Εικονίδιο
μέλος από: 13/12/2010
Λοιπον παιδια ακουστε την ιστορια μου

Προχτες εντοπησα εναν ιο το zbot προσπαθησα να το σβησω ειχε κολλησει σε πολλα αρχεια μου εκανα scan σε ολο τον υπολογιστη μου με το Avg Internet Security 2011 και ολα ενταξει

Χτες μου ξαναπαρουσιαστηκε προβλημα εκανα Full Scan με το Avg αφου βρηκε καπου στους 1000 ιους μου ζητησε restart εκανα

Μετα ξανα τα ιδια μου ελεγε οτι βρησκει ιους ξανακανω scan παλι τα ιδια

Μετα κανω scan με το Malwarebytes' Anti-Malware βρισκει μια χιλιαρα ιους τους σβηνει κανω restart τιποτα

Σημερα εκανα scan με το Malwarebytes' Anti-Malware μολις τελειωσε λεει βρηκε μονο 100 ιους...

Τωρα εχω κατεβασει το Norton Antivirus και κανω scan

Λοιπον τωρα τους ιους τους βρησκει πολλη στα Adobe και σε αλλα dll

Να πω επεισης οτι μου τα διαγραψε ολα αλλα χτες π.χ βρηκε στο .exe του imgburn το κατεβασα χτες παλι και σημερα λεει οτι παλι εχει ιο σκεφτομαι μηπως φταιει το avg διοτι οταν το κλεινω (πριν απο τοτε που το Malwarebytes ειχε διαγραψει τα .dll) ολα ενταξει

Επισης το Avg δεν σβηνει τα .dll απλα τα κανει Heal

Καποιος που να ξερει απο υπολογιστες να βοηθησει

Υ.Γ κατι εκτος απο format
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92593 από Darkwin στις 06 Ιανουαρίου 2012, 6:08μμ

Darkwin

banned
μέλος από: 7/6/2011
Κατέβασε το Norton και σκάναρε. Πιο καλό είναι το Norton.!
Και όσο για το format. Είναι καλός τρόπος για να διαγραφούν οι ιοί. Στο φορμάτ δεν χάνεις τα αρχεία σου!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92594 από tasos41997 στις 06 Ιανουαρίου 2012, 6:12μμ

tasos41997

Εικονίδιο
Έγραψε:(christosmpa@06 Ιανουαρίου 2012)
Κατέβασε το Norton και σκάναρε. Πιο καλό είναι το Norton.!
Και όσο για το format. Είναι καλός τρόπος για να διαγραφούν οι ιοί. Στο φορμάτ δεν χάνεις τα αρχεία σου!

Δεν χανεις τα αρχεια σου;

Εγω κανω format τα χανω πως γινετε να μην τα χασεις αν γινετε καθοδηγησε με ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92596 από Gchris στις 06 Ιανουαρίου 2012, 6:19μμ

Gchris

Εικονίδιο
μέλος από: 1/11/2011
Εγω εχω το Avast free antivirus ο αδερφος μου ειναι τεχνικος και συστηνει αυτο...απλα το κατεβαζεις και κανεις εγγραφει.
Επεισης στο Format (Χανεις ολα τα αρχεια σου αν θες να γινει σωστα το Format αλλιος τα περνας μεσα σε ενα εξωτερικο δισκο,USB stick αλλα και παλη δες το αλλοιος αν ο ΙΟΣ εχει κολισει σε ενα αρχειο απο αυτα που εχεις περασει υπαρχει περιπτοση να σου χαλασει ο εξωτερικος δισκος η ακομα χιροτερα Αφου θα τα ξανα περασεις στον υπολογιστη σου να ξανα μπει ο ιδιος ιος.
Καλη τυχη
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92600 από tasos41997 στις 06 Ιανουαρίου 2012, 6:26μμ

tasos41997

Εικονίδιο
Έγραψε:(Gchris@06 Ιανουαρίου 2012)
Εγω εχω το Avast free antivirus ο αδερφος μου ειναι τεχνικος και συστηνει αυτο...απλα το κατεβαζεις και κανεις εγγραφει.
Επεισης στο Format (Χανεις ολα τα αρχεια σου αν θες να γινει σωστα το Format αλλιος τα περνας μεσα σε ενα εξωτερικο δισκο,USB stick αλλα και παλη δες το αλλοιος αν ο ΙΟΣ εχει κολισει σε ενα αρχειο απο αυτα που εχεις περασει υπαρχει περιπτοση να σου χαλασει ο εξωτερικος δισκος η ακομα χιροτερα Αφου θα τα ξανα περασεις στον υπολογιστη σου να ξανα μπει ο ιδιος ιος.
Καλη τυχη

Τα αρχεια τα περναω σε ενα netbook που εχω με ενα usb αφου ρε φιλε σου λεω οτι τον ιο τον σβηνει απο τα αρχεια και τα αρχεια μαζι

Τα κατεβαζω τα αρχεια και ο ιος υπαρχει παλι στα ιδια αρχεια σαν να μην εκανα τιποτα..

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92605 από Creed στις 06 Ιανουαρίου 2012, 6:45μμ

Creed

Εικονίδιο
μέλος από: 20/10/2011
Καταρχας αμα εχεις αυτη την στιγμη και το AVG και το Norton στο pc σου καλυτερα πετα το γιαιτ ποτε δνε μπασταρδευουμε 2 antivirus.
Καταδευτερον. Θυμασαι ποτε σου παρουσιαστηκαν για πρωτη φορα οι ιοι? αν ναι πηγαινε στην επανεκκινηση συστηματος και βαλτο μια μερα πριν. θα χασεις οτι εχεις κανει απο εκεινη την μερα και μετα για αυτο αμα εχεις κανα σημαντικο αρχειο καντο back up
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92606 από tasos41997 στις 06 Ιανουαρίου 2012, 6:48μμ

tasos41997

Εικονίδιο
Έγραψε:(Creed@06 Ιανουαρίου 2012)
Καταρχας αμα εχεις αυτη την στιγμη και το AVG και το Norton στο pc σου καλυτερα πετα το γιαιτ ποτε δνε μπασταρδευουμε 2 antivirus.
Καταδευτερον. Θυμασαι ποτε σου παρουσιαστηκαν για πρωτη φορα οι ιοι? αν ναι πηγαινε στην επανεκκινηση συστηματος και βαλτο μια μερα πριν. θα χασεις οτι εχεις κανει απο εκεινη την μερα και μετα για αυτο αμα εχεις κανα σημαντικο αρχειο καντο back up

Το Norton το κατεβασα να κανει μονο το scan και μετα delete

αυτο που ειπες για την επανεκκινηση συστηματος μπορεις να καθοδηγησεις ..

Που να παω;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92610 από Darkwin στις 06 Ιανουαρίου 2012, 7:27μμ

Darkwin

banned
μέλος από: 7/6/2011
Creed αυτό με το επανεκκίνηση συστήματος μπορεί να είχε κολλήσει τους ιούς από πολύ παλιά. Και να μην έχει την ημερομηνία (μου είχε συμβεί για αυτό στο λέω). Λοίπον Τάσο εσύ θα scanναρεις και μετά θα τα διαγράψεις και μετα κάνεις μια επανεκκίνηση τον υπολογιστή σου και είσαι μια χαρά!Τ Τώρα για την επανεκκίνηση συστήματος είναι ότι σε πάει σε μία αρχική ημερομηνία του υπολογιστή σου. Διαλέγεις μία ημερομηνία και μπορείς να έχεις τα αρχεία που είχες διαγράψει. Είναι λίγο περίπλοκο αλλά άμα ψάξεις στο Ιντερνετ θα καταλάβεις! ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92611 από tasos41997 στις 06 Ιανουαρίου 2012, 7:33μμ

tasos41997

Εικονίδιο
Έγραψε:(christosmpa@06 Ιανουαρίου 2012)
Creed αυτό με το επανεκκίνηση συστήματος μπορεί να είχε κολλήσει τους ιούς από πολύ παλιά. Και να μην έχει την ημερομηνία (μου είχε συμβεί για αυτό στο λέω). Λοίπον Τάσο εσύ θα scanναρεις και μετά θα τα διαγράψεις και μετα κάνεις μια επανεκκίνηση τον υπολογιστή σου και είσαι μια χαρά!Τ Τώρα για την επανεκκίνηση συστήματος είναι ότι σε πάει σε μία αρχική ημερομηνία του υπολογιστή σου. Διαλέγεις μία ημερομηνία και μπορείς να έχεις τα αρχεία που είχες διαγράψει. Είναι λίγο περίπλοκο αλλά άμα ψάξεις στο Ιντερνετ θα καταλάβεις! ;)

Μα εχω κανει λεμε ρε φιλε τοσα scan 3-4 με avg 3 με malwarebytes

και τωρα με norton μου διεγραψε αρκετα αλλα μερικα ακομα μηναν

το norton εχει βρει 4 μονο παραξενο...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92612 από Creed στις 06 Ιανουαρίου 2012, 7:41μμ

Creed

Εικονίδιο
μέλος από: 20/10/2011
λοιπον διεγραψε ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙVIRUS οταν λεω ΟΛΑ εννοω ΟΛΑ
και μετα κατεβασε το SpyBoy SND
λογικα θα καθαρισεις μια και καλη
και οτι σου πει εκει να σβησεις θα το σβησεις. και δοκιμασε να βγαλεις κανα toolbar (αμα εχεις)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login