Μήνυμα στις 7/1/2012 στις 13:15 @Μηχανήματα
Παιδια απο χτες οταν παω να μπω στο facebook μου βγαζει την σελιδα σφαλματος. Αυτο και στους 2 λογαριασμους μου. Το αντιμετωπιζω μονο εγω ή εχει και καποιος αλλος αυτο το προβλημα?
Πήγαινε στο θέμα: Facebook Login
Μήνυμα στις 7/1/2012 στις 12:50 @Μηχανήματα
ξερεις ομως doctorako οτι αυτο δεν ειναι απεγκατασταση αλλα απλα διαγραφη? μεσα στο registry θα μεινουν αρχεια τα οποια παλι δεν θα τον αφηνουν να κανει σωστα install
Πήγαινε στο θέμα: Uninstall και install
Μήνυμα στις 6/1/2012 στις 23:52 @Μηχανήματα
κατεβασε το revo unistaller και καντο Unistall apo εκει . λογικα θα εχουν μεινει μερικα Cache files μεσα και δεν θα εχει γινει πληρης unistall Πήγαινε στο θέμα: Uninstall και install
Μήνυμα στις 6/1/2012 στις 19:41 @Μηχανήματα
λοιπον διεγραψε ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙVIRUS οταν λεω ΟΛΑ εννοω ΟΛΑ και μετα κατεβασε το SpyBoy SND λογικα θα καθαρισεις μια και καλη και οτι σου πει εκει να σβησεις θα το σβησεις. και δοκιμασε να βγαλεις κανα toolbar (αμα εχεις) Πήγαινε στο θέμα: Zbot Trojan
Μήνυμα στις 6/1/2012 στις 18:45 @Μηχανήματα
Καταρχας αμα εχεις αυτη την στιγμη και το AVG και το Norton στο pc σου καλυτερα πετα το γιαιτ ποτε δνε μπασταρδευουμε 2 antivirus. Καταδευτερον. Θυμασαι ποτε σου παρουσιαστηκαν για πρωτη φορα οι ιοι? αν ναι πηγαινε στην επανεκκινηση συστηματος και βαλτο μια μερα πριν. θα χασεις οτι εχεις κανει απο εκεινη την μερα και μετα για αυτο αμα εχεις κανα σημαντικο αρχειο καντο back up Πήγαινε στο θέμα: Zbot Trojan
Μήνυμα στις 6/1/2012 στις 15:43 @Διάφορα
Κοιτα εγω ξερω εναν πολυ απλο τροπο και θες 5-6€ και μηδαμινο κοπο Πας στο σουπερμαρκετ και περνεις. Πήγαινε στο θέμα: Κεφτεδακια τηγανητα
Μήνυμα στις 4/1/2012 στις 21:12 @Διασκέδαση
DC Universe online. Φαντασου πολεμος μεταξυ Heroes(Batman kok) vs Villains(Lex Luthor kok) και μαζι πολεμανε τον στρατο του Brainiac (KAΨΙΜΟ) Πήγαινε στο θέμα: Download-Online
Μήνυμα στις 3/1/2012 στις 00:20 @Θ. Κλημεντίνη
Απο τους καλυτερους. Τωρα αμα ειδες οτι ειναι κοντα και στον τροπο σκεψης σου πες της να πατε για εναν καφε να σηζυτησετε απο και απο κοντα.
Πήγαινε στο θέμα: FB
Μήνυμα στις 2/1/2012 στις 13:17 @Μηχανήματα
Μπασο.
Πήγαινε στο θέμα: ΠΟΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΡΩΤΕΙΜΑΤE?
Μήνυμα στις 1/1/2012 στις 17:24 @Διάφορα
το 2011 εγω το χαρακτηριζω με μια μονο λεξη Πήγαινε στο θέμα: Απολογισμός του 2011. |