Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Τα αισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Είναι σα να βλέπεις την πεθερά σου να πέφτει στο γκρεμό μαζί με το αυτοκίνητό σου.
Σάββατο, 12 Απριλίου

Φωτογραφικη μηχανη

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #87758 από Me lene στις 22 Οκτωβρίου 2011, 7:58μμ

Me lene

Εικονίδιο
μέλος από: 19/10/2011
Παιδια ειμαι πορομενος θελω να γινω φωτογραφος...

ξερει κανενας κανενα καλο μαγαζι...που να πουλανε φωτογραφικες μηχανες σε πολυ χαμηλες τιμες?????

ψαχνω μικρες φωτογραφικες..σε στιλ επαγγελματικης δηλαδη,...να εχει εκεινο τον φακο μπροστα και ας μην το γυρναω εγω...να εχει και μετα και οθωνη να βλεπω τις φωτο...η και χωρις ματι...αλλα να εχει την οθωνη απο πισω να ναι ψιφιακη αλλα οχι εκεινο το πρθογονειο το πραγμα που πεταγετε μπροστα και βγαζεις φωτο..να ποιανει ολη η παλαμη..

:DDDD
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #87759 από tasos41997 στις 22 Οκτωβρίου 2011, 7:59μμ

tasos41997

Εικονίδιο
μέλος από: 13/12/2010

Αποδεκτή απάντηση

Έγραψε:(Me lene@22 Οκτωβρίου 2011)
Παιδια ειμαι πορομενος θελω να γινω φωτογραφος...

ξερει κανενας κανενα καλο μαγαζι...που να πουλανε φωτογραφικες μηχανες σε πολυ χαμηλες τιμες?????

ψαχνω μικρες φωτογραφικες..σε στιλ επαγγελματικης δηλαδη,...να εχει εκεινο τον φακο μπροστα και ας μην το γυρναω εγω...να εχει και μετα και οθωνη να βλεπω τις φωτο...η και χωρις ματι...αλλα να εχει την οθωνη απο πισω να ναι ψιφιακη αλλα οχι εκεινο το πρθογονειο το πραγμα που πεταγετε μπροστα και βγαζεις φωτο..να ποιανει ολη η παλαμη..

:DDDD

εε ενταξει δεν μπορεις να βρεις επαγγελματικες και φτηνες

Τελος παντων κοιτα στην ιστοσελιδα του multirama επεισης και στον kotsovolo ....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #87770 από tragikos στις 23 Οκτωβρίου 2011, 2:15πμ

tragikos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/12/2010
Μπορεις να ριξεις και μια ματια εδω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #87774 από HiddenBoy στις 23 Οκτωβρίου 2011, 8:13πμ

HiddenBoy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2011
Μπορεις να επισκεφτεις το πλαισιο η τα μουλτιραμα εχουν καλες καμερες εκει σου σινιστω να πας στο καταστημα ωστε να σου δοσουν εκει περισοτερες πληροφοριες...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login