Linux Or Windows???
Σελ. 2
Μήνυμα #41284 από Antre στις 28 Ιουλίου 2007, 2:28μμ
μέλος από: 28/4/2007 μηνύματα: 566 0 |
Αν κάποιος θελήσει να βάλει linux (δεν έχω βάλει ποτέ στη ζωή μου οπότε θα τα βρω αρκετά μπαστούνια) έχετε τίποτα links με συχνές ερωτήσεις και γενικότερα οδηγίες για "άσχετους" ; Θέλω πρωτού βάλω να έχω σιγουρευτεί ότι θα έχω όλες τις απαραίτητες πληροφορίες |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #41285 από TzhmhS στις 28 Ιουλίου 2007, 2:58μμ
μέλος από: 21/6/2007 μηνύματα: 237 0 |
Koitaxte ki egw 8a h8ela na exw linux kai na valw XChat alla auth th stigmh exw xalia kentrikh monada p dn 8elw na thn fortwsw me linux kala einai k me windows alla otan 8a parw kainouria 8a h8ela para polu na ta egkatasthsw sto pc mou! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #41387 από Linux power στις 30 Ιουλίου 2007, 1:39μμ
μέλος από: 19/7/2007 μηνύματα: 10 0 |
1.To LINUX ειναι ενα γηινο κατασκευασμα. Δημιουργημενο, απο χρηστες για χρηστες. Δε θα κανω ..."διαλεξη" περι της ασφαλειας του, ανωτεροτητας του απο αλλα ΟS. Χιλιοειπωμενα ειναι & πολλακις γραμμενα & στο εδω forum. Ασε που μια Γουγλοαναζητηση, μπορει να σου δειξει πολλα 2. Οπως καθε καινουργιο, θα βρεις λιγο η καμποσο ζορι (ειναι & θεμα ΙQ!) (θυμασαι τη πρωτη φορα που -π.χ- ξυριστηκες? Η που εφτιαξες καφε? Ε, ενα τετοιο πραγμα, φαντασου. 3.Θεωροντας, οτι τα συγκεκριμενα δεν ειναι spam, κανε τα εξης: 1.Ενα κλικ στην υπογραφη μου, εκει που λεει για συγρονο - ασφαλες OS. Aν ξερεις τα προκαταρκτικα, εστω, στο προβληματικο OS, που εχεις (windoze), αυτο θα το βρεις αν οχι παιχνιδακι, ακομα πιο ευκολο & απο τα windows! 2. Επισκεψου το site του: LXFmag.Eιναι οτι καλυτερο, αυτη τη στιγμη για νεους χρηστες. Tελευταιο & σημαντικο: Ειναι: TO LINUX. Oxi ΤΑ! Ενα ειναι το LINUX! ΕΝΑ! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τα παραθυρια! Ουδεμια. Απο το αρθρο ακομα αρχιζουν οι διαφορες! Υ.Γ:Οποιος θελει μαθαινει. Τα παντα, σχεδον! Close the windows. Open your mind. Use: LINUX! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #41504 από Denara στις 03 Αυγούστου 2007, 12:10πμ
μέλος από: 2/8/2007 μηνύματα: 29 0 |
Linux power σιγουρα εχεις τα δικια σου και εσυ! τα linux δεν δημιουργουν ολα αυτα τα προβληματα που εχουν τα windows και δεν σου σπανε τα νευρα ψαχνοντας να βρεις προγραμματα για να σωσεις το η/υ σου απο κολληματα. εχει τα καλα του. απλα εγω προσωπικα στην αρχη κολλησα λιγο γιατι ειχα συνηθισει με τα windows και μου φαινοντουσαν δυσκολα. σιγα σιγα ομως τα συνηθισα. εχω στο λαπτοπ linux και τωρα βαζω στο pc μου (s)vista, για να δουμε τι θα δουμε. θα τα συνηθισεις αν τα βαλεις, σκεψου τον εαυτο σου οταν χρησιμοποιησες τον η/υ για πρωτη φορα, το ιδια εψαχνες και τοτε... (ετσι λεω στον εαυτο μου Προτεινω να τα χρησιμοποιησεις, εχουν πιο λιγα προβληματα και αν δεν σαρεσουν τα βγαζεις..ειναι τσαμπα |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #41505 από Denara στις 03 Αυγούστου 2007, 12:12πμ
μέλος από: 2/8/2007 μηνύματα: 29 0 |
τα ubuntu ειναι πολυ καλα. απλα ψαξτα στο google. μπορουν να σου τα στειλουν και σε cd, εγω αυτο εκανα. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42557 από iasio στις 03 Σεπτεμβρίου 2007, 7:24μμ
Δε θα συνιστούσα Ubuntu σε CD. Προτιμήστε το DVD, μιας κ έχει πολλά περισσότερα προγράμματα μέσα και θα τα βρείτε λιγότερο μπαστούνια οταν μπείτε στο λειτουργικό. Αναφέρομαι φυσικά σε νέους χρήστες, που δεν ξέρουν πως θα εγκαταστήσουν επιπλέον βασικά προγράμματα... Και όχι, το 90% απο αυτούς δε θα ψάξει στο γούγλη ΥΓ: Για το θεό αν κατεβάσετε το DVD, ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο,ΤΙ ΠΑΚΕΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ, Κατα 99% θα υπάρξουν conflicts και θα τρέχετε κ δε θα φτάνετε | |
προφίλάλλα... |