Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το κοινό λάθος που κάνουν όλοι όσοι θέλουν να κατασκευάσουν κάτι άτρωτο είναι ότι υποτιμούν την εφευρετικότητα των εντελώς ηλιθίων.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

παρωδιες τρομου

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #64528 από AggelosTuDromu στις 04 Αυγούστου 2010, 2:12μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
ειναι απο το αγαπηεμνο μου ιδος ταινιας πιες ξερετε?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64531 από Doctoras στις 04 Αυγούστου 2010, 5:02μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Ειναι τα γνωστα σε ολους scary movie 0-5 εχουν βγει.Αυτα μου εχουν ερθει στο μυαλο μονο.Αμα σκευτω και αλλα θα σου πω.Α περιμενε σκευτικα κατι που δενθεωρειτε τρομου αντιθετα θεωρειτε θριλερ αλλα αμα δεν το εχεις δει σε συνιστω να το δεις γιατι θα πεθανεις απο τα γελια.Το ονομα του πιο τρομακτικου θληλερ των εποχων ειναι το περιβοητο σκοτεινο χωριο!Λολ πιστεψεμαι ανοικει στις κομωδιες.
Αλλο ωραιο που μπορει αν θεωρηθει οτι σατιριζει θρηλερ ειναι το παλιο
Mars attack που το εχει διξει πολλες φορες η τηλεωραση.Α δες και το house of the dead θεωρητε θρηλερ αλλα ειναι τελειως μη τρομακτικο και αχαρο σε σημειο αν γελασεις.
Μου ηρθε και αλλη Zombieland σατηριζει ταινιες με zombie εχει τρομερη πλακα.Λοιπον στο youtube παρχει μια ομαδα bentley bros λεγονται νομιζω οπου σατηρηζουν το παιχνιδι resident evil 4 μεσα σε βιντεο διακρεια 40 λεπτων δεν ξερω αν σου κανει.Επισεις εχουν χιλιαδες τετια βιντεο αμα ψαξεις το channel τους.
προφίλάλλα...˵quote˶
8
Μήνυμα #64535 από Σηπτικό Βόδι στις 04 Αυγούστου 2010, 6:56μμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010

Αποδεκτή απάντηση

Αυτές που μου ήρθαν σε παρωδίες ταινιών τρόμου (και όχι γενικότερα ταινιών, που ξέρω κ' περισσότερες) είναι οι παρακάτω:

1. Shriek if You Know What I Did Last Summer
2. Shaun of the Dead
3. Repossessed (παρωδία του Εξορκιστή :Ρ)
4. Dracula: Dead and Loving It
5. Young Frankenstein
6. The Fearless Vampire Killers
7. The Lost Skeleton of Cadabra
8. Student Bodies
9. Gremlins (lol)
10. Silence of the Hams
11. Return of the Living Dead
12. Night of the Comet
13. Buffy the Vampire Slayer
14. Saturday the 14th
15. Scary Movie
16. Black Sheep
Και φυσικά 3 ταινίες (μια ορίτζιναλ και δύο σίκουελ), παρωδίες θρίλερ απ' τις πιο γνωστές... Και έχουν και ένα τεράστιο τίτλο χΔ

Η 1η λέγεται:
"Night of the Day of the Dawn of the Son of the Bride of the Return of the Terror"

Η 2η:
"Night of the Day of the Dawn of the Son of the Bride of the Return of the Revenge of the Terror of the Attack of the Evil, Mutant, Alien, Flesh Eating, Hellbound, Zombified Living Dead Part 2: In Shocking 2-D"

Και η 3η:
"Night of the Day of the Dawn of the Son of the Bride of the Return of the Revenge of the Terror of the Attack of the Evil, Mutant, Hellbound, Flesh-Eating Subhumanoid Zombified Living Dead, Part 3"

Αυτές ενθυμούμαι μέχρι στιγμής... αν ξέρετε κι εσείς, ρίξτε καμία γιατί μ' αρέσουν κάτι τέτοια. (Όχι βέβαια των Seltzer & Friedberg διότι δεν είμαι τόσο κακόγουστος xD)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64537 από AggelosTuDromu στις 04 Αυγούστου 2010, 7:12μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
Έγραψε:(Doctoras@04 Αυγούστου 2010)
Μου ηρθε και αλλη Zombieland σατηριζει ταινιες με zombie εχει τρομερη πλακα.Λοιπον στο youtube παρχει μια ομαδα bentley bros λεγονται νομιζω οπου σατηρηζουν το παιχνιδι resident evil 4 μεσα σε βιντεο διακρεια 40 λεπτων δεν ξερω αν σου κανει.Επισεις εχουν χιλιαδες τετια βιντεο αμα ψαξεις το channel τους.

το ζομπιλαντ το ειδα χθες κ αυτο που σατιριζει το ρε4 νομιζω πως κ αυτο το εχω δει πριν κατι μηνες :/ ειχε πλακα

ετχαριστω σιπτικο βοδι τωρα εχω πολυ δουλεια να κανω :D
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64551 από Σηπτικό Βόδι στις 04 Αυγούστου 2010, 8:59μμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
Κατάλαβα, θα πάρει φωτιά το bittorrent client ? :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64568 από AggelosTuDromu στις 05 Αυγούστου 2010, 2:09πμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
Έγραψε:(Σηπτικό Βόδι@04 Αυγούστου 2010)
Κατάλαβα, θα πάρει φωτιά το bittorrent client ? :P

οχι μωρε με rapidshare χαχαχα τσακμπαμ
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login