Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η τοποθεσία των Άλπεων είναι γενικώς προς τα επάνω και ψηλά.
Παρασκευή, 4 Απριλίου

Piercing στο φρυδι

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #104759 από Rossonero στις 10 Ιουλίου 2012, 1:40μμ

Rossonero

Εικονίδιο
μέλος από: 2/8/2011
Γεια σε ολα τα μελη του φτου..δεν ξερω εαν εβαλα το ποστ στην σωστη κατηγορια anyway..θελω να κανω τρυπα στο φρυδι ομως εχω ακουσει οτι μπορει να σου πεσει το φρυδι εαν χτυπισει νευρο η φλεβα η να κρεμασει το φρυδι και αλλα τετοια...ειναι αληθεια?

Ευχαριστω εκ των προτερων
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #104769 από dirty_mind στις 10 Ιουλίου 2012, 3:17μμ

dirty_mind

Εικονίδιο
μέλος από: 9/7/2012

Αποδεκτή απάντηση

Ναι, δυστυχώς είναι αλήθεια. Mπορεί να προκληθεί μόλυνση από μικρόβια που εισχωρούν στο δέρμα με το τρύπημα, αλλά και από μη αποστειρωμένα εργαλεία που ίσως χρησιμοποιηθούν. Η μόλυνση μπορεί να είναι τοπική ή στη χειρότερη περίπτωση, να μολυνθεί η περιοχή που έκανες το piercing. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι κανόνες υγιεινής που θα ακολουθήσεις πριν, αλλά και μετά το τρύπημα. Μπορεί να έχει γίνει πολύ σωστά η διαδικασία και να προκαλέσεις μόνος σου πρόβλημα στο τρυπημένο σημείο, αν δεν προσέχεις στην περιποίησή του. Επίσης, πρέπει ο οργανισμός σου να είναι υγιής την μέρα που θα κάνεις το piercing γιατί ακόμα και μια γρίπη μπορεί να ρίξει το ανοσοποιητικό σου σύστημα και αυτό δεν θα βοηθήσει στην ανάρρωση της περιοχής που θα τρυπήσεις. Τέλος να πω πως το τρύπημα στο συγκεκριμένο σημείο δεν θεωρείται ιδιαίτερα επώδυνο. Αλλά δεν συνιστάται το τρύπημα στην εσωτερική γωνία των φρυδιών γιατί η περιοχή είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη. Δεν ξέρω αν βοήθησα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #104772 από pantelis20 στις 10 Ιουλίου 2012, 3:36μμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
Και εγώ ήθελα να βάλω αλλά είδα ακριβώς το ίδιο ψάχνοντας. Και ναι είναι αλήθεια το διάβασα σε αρκετά σάιτ και σε μερικά είχε και εικόνες απο ανθρώπους που το έπαθαν...

Οπότε μακριά
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #104775 από Rossonero στις 10 Ιουλίου 2012, 3:42μμ

Rossonero

Εικονίδιο
μέλος από: 2/8/2011
Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις..ξερω ενα παιδι που εχει piercing στο φρυδι και μου ειπε να μην ανυσηχω..αυτος το εχει πολυ καιρο και ειναι μια χαρα δεν εχει το παραμικρο προβλημα οπως και αλλα αρκετα ατομα που βλεπω εξω στην πολη μου δεν φαινεται να εχουν τετοιο προβλημα..οπως και να ειχε ειμαι σε δηλημα...να κανω η οχι?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #104799 από Makaronas στις 10 Ιουλίου 2012, 6:35μμ

Makaronas

Εικονίδιο
μέλος από: 19/6/2012
Kάνε αλλά πήγαινε σε καλό μαγαζί και ακολούθα τους κανόνες υγιεινής που σου είπε ο/η dirty_mind...Eκτός αν είσαι τόσο γκαντέμης
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133594 από petran20 στις 13 Μαΐου 2015, 11:06μμ

petran20

Εικονίδιο
μέλος από: 13/5/2015
kai egw thelw na kanw sto frudi kai brhka 2 magiazia stin polh mou pou kanoun to ena einai gift shop exei dwra mpizou kai tetia kai to allo tattoo piercing kai tetia fash sto gift shop kanei 25 eurw kai rotisa kai mou eipe erxete giatros eidikos kati tetio sto tattoo pou exw akousei gia ta tattoo oti kanei wrea einai kathara ekei kanei 30 se poio mou protinetai na paw kai pws na to katharisw molis tin kanw?? :/ euxaristw ek twn prwterwn
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login