Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Αναζητείται ο καθηγητής που εξαφανίστηκε μετά το πείραμα της Πέμπτης
Παρασκευή, 11 Απριλίου

Γυναικεία βέρσιον τραγουδιού..

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #99295 από Σηπτικό Βόδι στις 29 Απριλίου 2012, 2:51πμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
Είναι λίγο χαζό, αλλά τελευταία έχω κολλήσει με το τραγούδι "Σαββατόβραδο" (μουσική Θεοδωράκη, στίχοι Λειβαδίτη). Το θέμα μου είναι ότι το ανακάλυψα από εδώ και ως εκ τούτου, από τότε που το άκουσα από τη φωνή της Τσαλιγοπούλου (ακόμη κι αν είναι από προετοιμασία για συναυλία της οποίας δε μπορώ να βρω ΤΙΠΟΤΑ ανεβασμένο), δεν μπορώ να το ακούσω από τον Καζαντζίδη που είναι η ορίτζιναλ εκτέλεση, και γενικά από αντρικές φωνές.

Ψάχνω δηλαδή όλες τις γυναικείες εκτελέσεις του Σαββατόβραδου. Όποιος μου βρει (όχι απαραίτητα σε youtube, ακόμα και σε mp3 να κατεβάσω) την πιο ωραία γυναικεία εκτέλεση, έχει αποδεκτή και την αμέριστη αγάπη μου.

(Αν το βρείτε και απ' την Τσαλιγοπούλου σε κανονικό ή λάιβ, θα σας προτείνω για admins κιόλας :Ρ).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99299 από dark4 στις 29 Απριλίου 2012, 4:09πμ

dark4

μέλος από: 29/8/2010
Για άκου το εδώ, δεν ξέρω αν θα σ' αρέσει, εμένα πάντως μου αρέσει πολύ η φωνή της μικρής.
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #99307 από Rodius στις 29 Απριλίου 2012, 2:16μμ

Rodius

μέλος από: 17/10/2011

Αποδεκτή απάντηση

Τσκέκαρε
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99407 από Σηπτικό Βόδι στις 30 Απριλίου 2012, 4:08μμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
Θενξ και τους δύο, αν και τελικά βρήκα μία της Γλυκερίας που μ' αρέσει πιο πολύ απ' αυτές. Να 'στενε καλά πάντως.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login