κοπρια και βρακι ...
Μήνυμα #54811 από scorpionsrc στις 06 Οκτωβρίου 2009, 11:02μμ
![]() |
λοιπόν καταρχάς καλησπέρα μιας και διάβασα της ιστορίες σας ηπα να σας πω και εγώ μια εμενα στο λουτράκι πριν κάνα μηνα αλλα η ιστορία είναι παλιά ήταν ένα παιδί που τον λέγανε σπύρο ο οποιος είχε μικρό πουλί όταν λέμε μικρό μικρό και βρέφους ήταν πιο μεγάλο τελοσπάντων το κοροϊδεύαμε και έκλαιγε και φώναζε μια την μάνα του μια τον "αδερφο του" και ότι και να μας έλεγαν τα ίδια εμείς μια μέρα σκέφτηκα να του κάνουμε μια πλακα το συζητήσαμε μια μέρα σκέφτηκα να του κάνουμε μια πλακα το συζητήσαμε με τα παιδιά τις γειτονιάς και όλα οκ και τον πλησιάσαμε και του είπαμε αν θέλει να του μεγαλώσει το πουλί με μια χαρά άυτως συμφώνησε και του λέμε πως πρέπει να bali κοπριά στο βρακί του στις 12 το βραδυ ακριβώς αλλιώς δεν θα γινόταν τίποτα και κάτσαμε μέχρι αργά παραγγείλαμε πίτες από το αλατοπίπερο (ένα σουβλατζίδικο στο λουτράκι)της φάγαμε και κρυφτήκαμε στο γειτονική σπίτι απέναντι στο "δικοτου" άuτως βγαίνει με τις πιτζάμες κατεβάζει την "πιτζαμε" και το βρακί κοιτάει γύρο γύρο και παίρνει μια χούφτα με κοπριά και την ναζι στο βρακί εμείς είχαμε λιώσει (χαμπάρι δεν κατάλαβε άuτως και μπήκε στο σπίτι του άuτως και την άλλη μέρα του λέμε αν έγινε τίποτα με δάκρυα και και βρισίδια μας διαολόστελνε από τότε κάθε φορα του το θυμίζουμε και τον κοροϊδεύουμε παρόλο που έχουν περάσει 5 χρονια δεν σταματάμε δεν ξέρω αν έχει πλακα αλλα δεν μπορείς να περιγράψει τις έκφρασης του προσώπου του και την στιγμή .... τελοσπάντων θελω comments |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #54814 από MaRmO στις 06 Οκτωβρίου 2009, 11:16μμ
![]() |
εχω να πω πως ντροπη σας για αυτο που κατανε...πρεπει να'σται πολυ αναισθητα ατομα για να κοροιδευετε ετσι εναν αν8ρςπο που δεν σας εχει κανει τιποτα...σιγουρα αυτος ειναι καλυτερος απο σας σε αλλα πραγματα...δεν πρεπει να ειναι ολοι με ενα πουτσο απο εδω μεχρι την αμερικη για να ειναι κανονικος...αντε γιατι τα πηρα τωρα...ανωριμα αγορια να πουμε...πφφφ.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #54815 από Doctoras στις 06 Οκτωβρίου 2009, 11:33μμ
Eνταξει σιγουρα δεν ηταν καλο αυτο που εκανε αλλα τοτε ηταν 10-11 χρονων που να σκεγτεις τι πειραζει και τι δεν πειραζει τον αλλον τετια μυαλα που κουβαλαγαμε ολοι μας σε τετια υλικια! Και οντος δεν περιστρεγεται ολο το συμπαν γυρο απο ενα πουλι χαχαχα. | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #54816 από Doctoras στις 06 Οκτωβρίου 2009, 11:38μμ
Μην γινεσαι ρατσιαστρια δεν ειμαστε ανορημα!Απλα τοτε ηταν μικροι(και επομενος ανοριμοι).Και εγω παλεοτερα (βασικα πριν 5-6 χρονακια)εριχνα κοροιδεμα σε αλλα παιδια αλλα γινοταν και το αντιθετο ετρωγα και εγω . Ετσι ειναι αυτα!!!Χρονια τωρα. | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #54817 από carla2 στις 06 Οκτωβρίου 2009, 11:44μμ
![]() |
Συγνώμη για να καταλάβω τώρα αυτό για αστείο μας το έγραψες; Εντάξει έχει και η μαλακία τα όρια της. Και δε μου τη δίνει τόσο για τότε, άντε πιτσιρικάδες και καλά, είχατε το ακαταλόγιστο. Αλλά ακόμα και τώρα πέντε χρόνια μετά τον κοροϊδεύετε για το ίδιο θέμα; Είστε μαλάκες με όλη τη σημασία της λέξεις. Οκ μπορεί να φάω ban μετά από αυτή την απάντηση και δε θα φταίει φυσικά ο webmaster, αλλά μου τη βάρεσε άσχημα αυτό. Του γαμούσατε και του γαμάτε την ψυχολογία ακόμα και τώρα, επειδή εσείς είστε κομπλεξικοί και ανώριμοι. |
προφίλάλλα... |