Μήνυμα στις 26/6/2010 στις 16:06 @Διάφορα
haha ελιωσα Πήγαινε στο θέμα: Δεν παω καλααααααα
Μήνυμα στις 7/5/2010 στις 21:40 @Διάφορα
ομποοοοοοοοοοοοοο δεν βλεπω πολυ ραδιοαρβυλα ρε φιλε. απλα σου λεω πως δεν υπαρχει αλλη καλυτερη σατιρικη εκπομπη στην ελλαδα αυτη την στιγμη και εσυ δεν μπορεις να αντικρουσεις αυτο που λεω. ναι δικαιο εχεις και εσυ, θανατος στον κανακη αλλα κανει πα-τα-γο, και δεν ειναι σε καμια απολυτως περιπτωση δικτατορια. δεν προκειται να κολυμπησω στα σκατα μαζι σου, θα την κανω για εξωτερικο. ισως να εισαι μαθητης, και αμα εισαι, ειναι σιγουρο πως ακουγονται πολλες ατακες την ημερα μες στην ταξη. εγω να πω οτι εχει δικαιο σε ολα ο κανακης. μπρφισδφξθγαχααχαχαχα Πήγαινε στο θέμα: Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ
Μήνυμα στις 7/5/2010 στις 17:55 @Διάφορα
ενας αλλος μαλακας ψευτοεπαναστατης εισαι. πες μου μια σατιρικη εκπομπη καλυτερη απο το ραδιοαρβυλα αυτη τη στιγμη στην ελλαδα, και μετα συνεχιζουμε. Πήγαινε στο θέμα: Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ
Μήνυμα στις 6/5/2010 στις 23:05 @Διάφορα
μαθε ορθογραφια πρωτα και μετα μιλα για χιουμορ. η εκπομπη ειναι οτι καλυτερο εχει η ελλαδα στο χωρο της σατιρας στην τηλεοραση. οποιος διαφωνει να απαντησει με επιχειρηματα.- Υ.Γ. ειστε σαπιοι ολοι σας. Πήγαινε στο θέμα: Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ
Μήνυμα στις 6/5/2010 στις 22:53 @Διάφορα
κριμα που οι ατακες τους ακουγονται σε ολη την ελλαδα. ειστε ολοι υποκριτες του κερατα. Πήγαινε στο θέμα: Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ
Μήνυμα στις 6/5/2010 στις 13:05 @Διάφορα
καλυτερη σατιρικη εκπομπη στην ελλαδα αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει. γι'αυτο εχει και μεγαλη τηλεθεαση. guess fucking what? το βλεπουν και γελανε, απο επιλογη τους. ειδικα ο τιτλος του thread ειναι εξαιρετικα ηλιθιος. δικτατωρια εχεις επιβαλει εσυ στο ιδιο σου το μυαλο και τη σκεψη σου, βλεπεις δικτατωριες δεξια και αριστερα.
Πήγαινε στο θέμα: Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ
Μήνυμα στις 6/5/2010 στις 00:54 @Διάφορα
εχετε βγαλει το 90% της χωρας φασιστες ρε πουστη. αχ ποσο ανυπομονω να σπουδασω και να φυγω εξωτερικο, ακομα και αν κανω το σκατο μου παξιμαδι για μερικα χρονια, να φυγω απο αυτη τη καρκινικη χωρα, και να σας αφησω να σαπισετε με τα γαμωκομματα και τους φασιστες σας. ρε τιγρη15, εσυ με τους φιλους σου γιατι γελας? Πήγαινε στο θέμα: Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ
Μήνυμα στις 4/5/2010 στις 14:46 @Διάφορα
μια εκπομπη με πιο εκλεπτισμενο χιουμορ δεν θα επιανε στην ελλαδα. αρα, μενουμε με αυτα.
Πήγαινε στο θέμα: Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ
Μήνυμα στις 3/5/2010 στις 16:34 @Διάφορα
lol. εμπολεμη ζωνη με ραδιοαρβυλα, σα να συγκρινεις το μηλο με την παστα. μια σατιρικη εκπομπη στην ελλαδα καλυτερη δεν υπαρχει. δυστυχως ετσι ειναι. fyi, βλεπω 4 εκπομπες στην τηλεοραση οποτε τις πετυχω. ραδιοαρβυλα, ερευνα, πρωταγωνιστες, εμπολεμη ζωνη. ειτε σου αρεσει ειτε οχι δεν μας αξιζει και τιποτα καλυτερο απο ραδιοαρβυλα, xfactor κτλπ. ZMOYTΣ Πήγαινε στο θέμα: Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ
Μήνυμα στις 2/5/2010 στις 22:18 @Διάφορα
oke, αλλα χιλιες φορες αφτοι απο τον λαζοπουλο. ειναι η καλυτερη εκπομπη αφτη τη στιγμη. και την εκπομπη της μεγαλης τριτης, εδειξε αποσπασματα απο το zeitgeist και αλλα, που η πλειοψηφια δεν εχει ακουσει καν, πολυυυυ καλυτερο απο το "μας βιαζουνε σε λεω κυρια μου". οχι πως μου αρεσουνε ιδιαιτερα, αλλα δεν υπαρχει καλυτερο στην ελληνικη τηλεοραση. αμα υπαρχει, πες μας και μας να μαθουμε. οσο για το αν λαικιζουνε, ναι ρε λαικιζουνε, πες μου εναν (1) που να μην το κανει. εκπομπη ειναι, ο σκοπος της ειναι η ακροαματικοτητα. δεν με χαλαει που εκπομπη με 30% ακροαματικοτητα που οι ατακες της ακουγονται παντου να δειξει κατι διαφορετικο, μπας και (λεμε τωρα) ανοιξουν τα ματια μερικων.
Πήγαινε στο θέμα: Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ |