Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ο ορισμός της κραυγαλέας σπατάλης για μένα είναι ένα λεωφορείο γεμάτο πολιτικούς που πέφτει στο γκρεμό κι έχει τρεις θέσεις αδειανές.
Τετάρτη, 2 Απριλίου

Φαρσες

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #74403 από I Am Who I Am στις 26 Μαρτίου 2011, 3:34μμ

I Am Who I Am

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 25/3/2011
Ρε παιδια βοηθεια.Θελω να κανω καμια μαλακια και δεν μοθ ρχεται τιποτα.Για πειτε καμια καλη φαρσα να κανω...(χωρις να μπλεξω κατα προτιμηση).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74408 από AggelosTuDromu στις 26 Μαρτίου 2011, 3:38μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
παραγγλνεις σουβλακια στο σπιτι καποιου που μισεις :P
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #74411 από metal angel στις 26 Μαρτίου 2011, 3:43μμ

metal angel

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 26/3/2011

Αποδεκτή απάντηση

εαν πηγαινεις ακομα σχολειο..κανονισε με τν ταξη σου ν μην μπει κανεις για μαθημα....!! δοκιμασμενο κ εχει πετυχει..^^
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74413 από I Am Who I Am στις 26 Μαρτίου 2011, 3:44μμ

I Am Who I Am

Εικονίδιο
banned
εαν πηγαινεις ακομα σχολειο..κανονισε με τν ταξη σου ν μην μπει κανεις για μαθημα....!! δοκιμασμενο κ εχει πετυχει..^^

Ναι ομως εχουμε κατι φυτουκλακια που θα ερθουν σιγουρα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74425 από I Am Who I Am στις 26 Μαρτίου 2011, 7:17μμ

I Am Who I Am

Εικονίδιο
banned
Κανεις αλλος???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74439 από asap στις 26 Μαρτίου 2011, 9:25μμ

asap

μέλος από: 12/2/2011
εγω με κατι φιλαρακια παραγγειλαμε πιτσα στην απεναντι οικοδομη σε μια "συμμαθητρια" και ειδαμε τον πακετα να ανεβαινει στο σπιτι... να βγαινει ξανα με τις πιτσες... να ξαναπαιρνει τηλεφωνα... και στο τελος μετα απο ωρα δεν ξερω πως σκατα μας βρηκε και ηρθε κτυπησε το κουδουνι μας.. χαχαχ αλλα οπως ηρθε εφυγε... :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74453 από Verus στις 26 Μαρτίου 2011, 10:52μμ

Verus

Εικονίδιο
μέλος από: 30/12/2010
Στάσου σε κάποιο κεντρικό σημείο (κατά προτίμηση πλατεία ή πάρκο) και κάνε πως μιλάς στο κινητο. Λέγε μόνη σου διάφορες μαλακίες.

Μπορείς επίσης, να πας με ένα φίλο/μια φίλη σου σε κάποιο μαγαζί για να ζητήσετε δουλειά. Όταν το αφεντικό σας πει ότι δεν χρειάζεται υπάλληλο αρχίζετε και οι δύο και εξιστορείται την καταπιεσμένη ζωή σας. Πως η μοίρα σας έριξε στη δουλειά από 10 χρονών και πως ο πατέρας σας, σας έπαιρνε τα χρήματα κ.τ.λ.

Πάρτε φόρα και τρέξτε να ρωτήσετε κάποιον περαστικό που είναι το Δημαρχείο γιατί θέλετε να παντρευτείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα (αν είστε δύο κοπέλες, ακόμη καλύτερα).

Σταθείτε σε κάποιο κεντρικό σημείο, και αρχίστε μια κουλή συζήτηση. Ας πούμε "άσε μου 'χει καθυστερήσει η περίοδος 2 μήνες και φοβάμαι να πάω στο γυναικολόγο γιατί αν το μάθει η κοπέλα μου θα με χωρίσει επειδή την απάτησα με άντρα!"

Ουφ... ελπίζω να βοήθησα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74659 από Άλφα στις 29 Μαρτίου 2011, 4:59μμ

Άλφα

Εικονίδιο
μέλος από: 29/3/2011
Κάτι δοκιμασμένο...

διανύοντας το δρόμο για να περάσουμε απέναντι μαζί με τον κολλητό μου,ακολουθούσαμε μια κυρία.Εκείνος έβηξε πολύ δυνατά κοντά της και εγώ του είπα αγανακτησμένη,καλά ακόμα αίμα φτύνεις? τι σου'πε ο γιατρός? ο άλλος το συνέχισε, ναι ρε σκατα...

καλά να βλέπατε τη φάτσα της!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login