Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Τα λεφτά μιλάνε... λένε αντίο!
Τετάρτη, 2 Απριλίου

αγριο βλεμα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #70653 από AggelosTuDromu στις 15 Ιανουαρίου 2011, 8:26μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
γελεια η ερωτηση αλλα τεσπα
οταν κοιταω καποιον με το ''αγριο βλεμα'' (σε στυλ θα σε σκοτοσω) δεν μπορω να κρατηθω κ αρχιζω να χαμογελαω λιγο λιγο κ μετα σκαω απ τα γελεια πως μπορω να κρατηθω κ να μην γελαω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #70654 από Σηπτικό Βόδι στις 15 Ιανουαρίου 2011, 8:31μμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
Την αγριάδα και γενικά το ύφος αυτό, το έχει ο άνθρωπος κάτι σαν "έμφυτο" από μικρός, που από μικρός θα φαίνεται κιόλας, πχ απ' τη συμπεριφορά του και γενικά από το σουλούπι του. Δεν σημαίνει όμως ότι επειδή δε μπορείς να κοιτάξεις κάποιον άγρια, ξαφνικά είσαι μικρή λουλού, και πρέπει να ξέρεις ότι οι αληθινοί μάγκες δείχνουν τη μαγκιά τους και γενικά τον τρόπο τους αλλιώς. Τέλος, το υποτιθέμενο σοκαριστικό "άγριο βλέμμα", τις περισσότερες φορές είναι ψεύτικο και εμένα προσωπικά δε με φοβίζει, αλλά περισσότερο με κάνει να νομίζω ότι ο άλλος είναι καραγκιόζης, ή ποζέρι και ψευτοκαβγαδάς του κερατά.
Αν πάλι θες τόσο πολύ να κοιτάξεις έτσι κάποιον, τι να σου πω, πάρε σελοτέιπ και βάλτο στο στόμα σου να μη σχηματίσει χαμόγελο :Ρ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #70655 από AggelosTuDromu στις 15 Ιανουαρίου 2011, 8:36μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
βασικα προσπαθω μια βδομαδα τωρα να το κανω αυτο κ παλι αρχιζω να γελαω στον καθρευτη προσπαθω να κοιταω κ δεν κρατιεμαι κ παλι αρχιζω να χαμογελαω
αλλα αυτο που θελω να κανω δεν παιζει κανενα ρολο στην μαγκια αλλα θελω να τον κοιταξω τον αλλον ετσι ωστε να καταλαβει οτι δεν αστειυομαι ξερω γω αλλα δεν μου βγαινει γιατι γελαω κ δεν με περνει στα σοβαρα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #70656 από Verus στις 15 Ιανουαρίου 2011, 8:37μμ

Verus

Εικονίδιο
μέλος από: 30/12/2010
Κατ'αρχήν απαιτώ μπαν στον Σάπιο (webo-mastah αν το δεις, σε παρακαλώ κάνε μου τη χάρη!) γιατί στο πρώτο ποστ ήταν εκτός θέματος και μετα το διόρθωσε. (έχω και πειστήρια):P
Δεύτερον, δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι με αυτό! Θέλω να πω, δεν είναι κάτι που διορθώνεται με κάποιο τρόπο! Αν η φάτσα του άλλου είναι γελοία, ας πούμε, δε μπορείς να το αποφύγεις! Επίσης αν δεν σου βγει αυθόρμητα, λογικό είναι να λιώσεις στα γέλια και εσύ και όσοι είναι μαζί σου εκείνη τη στιγμή.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #70658 από AggelosTuDromu στις 15 Ιανουαρίου 2011, 8:41μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
δηλδη δεν γινετε ας πουμε να σκευτομαι κατι που να με κανει να νευριασω ξερω γω κατι να μην γελαω εκεινη την στιγμη?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #70659 από Verus στις 15 Ιανουαρίου 2011, 8:47μμ

Verus

Εικονίδιο
μέλος από: 30/12/2010
Ε δε νομίζω! Ας πούμε το δικό μου βλέμμα είναι έτσι μονίμως και δεν σκέφτομαι κάτι για να το πετύχω :P
Ίσως αν σκεφτείς κάποιον που αντιπαθείς ή κάτι που δε σ'αρέσει; αν και αμφιβάλλω για το αν θα πετύχει!:P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #70660 από AggelosTuDromu στις 15 Ιανουαρίου 2011, 8:51μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
συναιχια κοιτιεμαι με αυτο το βλεμα στο καθρευτη κρατιεμαι 1 λεπτο το πολυ κ μετα αρχιζω να χαμογελαω ρε γμτ αλλα που θα μου παει θα το πετυχω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #70744 από drogbach στις 16 Ιανουαρίου 2011, 10:13μμ

drogbach

Εικονίδιο
μέλος από: 21/8/2010
Ας το δεν γινεται...Εγω εχω ακριβως το αντιθετο προβλημα...Δεν μπορω να χαμογελασω με τιποτα!!!!Ακομα και οταν με ρωτανε κατι ο τροπος που γυρναω για να τους απαντησω τους κανει ολους να με παρεξηγουν...Ακομα και ο τροπος που κοιταω καποιον ειναι τρομακτικος...Πολλοι καινουριοι καθηγητες με παρεξηγουν!!!χαχαχαΚαι οσες φορες το δοκιμασα στον καθρεφτη να χαμογελασω κατελειξα να εχω πονο στα χειλη...Και οταν θυμωνω το προσωπο μου γινεται ισαξιο ενος δαιμονα!!!χαχαχα Αστο απλα δεν γινεται...:PPP
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #70754 από AggelosTuDromu στις 16 Ιανουαρίου 2011, 11:13μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
αλλαζουμε προσωπα??? παντος οσο παει το κατεφερνω ολο κ καλυτερα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #71949 από nikos200 στις 05 Φεβρουαρίου 2011, 2:56μμ

nikos200

Εικονίδιο
μέλος από: 17/11/2010
καμια σχεση..ημουν αγγελοσ πιτσιρικας..τωρα που ειμαι 16 οποιον κοιταω με το βλεμα μου που παντα ειναι αγριο γιατι ετσι ειναι η φατσα μου χεζεται πανω του.. βασικα το σωμα απο μονο του σου δειχνει οτι δεν μπορεις να το κανεις.. αυτο πιστευω
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login