Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ποτέ μην τα βάζεις με ένα γουρούνι. Και οι δυο θα βρωμίσετε αλλά το γουρούνι θα το ευχαριστηθεί.
Τετάρτη, 2 Απριλίου

Ειμαι ο μονος που ακουει punk rock;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #91031 από simiskos στις 17 Δεκεμβρίου 2011, 10:18μμ

simiskos

Εικονίδιο
μέλος από: 6/12/2011
Γεια σας εχω μια απορεια εδω και πολυ καιρο.Στο σχολειο μου ολοι ακουνε σε hiphop και ραπ σκυλαδικα και κατι τετοιες μ*******ς που εγω οταν τα ακουω μου ερχεται να φουνταρω απο τον 5ο οροφο του σπιτιου μου.
Ειμαι ο μονος που ακουει punk-rock music.Πιο συγκεκριμενα Green day,The offspring,Blink-182 αντε και να πς και τους Mpliax-166(σιγουρει αντιγραφει απο Blink-182)αλλα τελος παντων.

Α και κατι τελευταιο ασχτετω πιος βλεπει "¨Μπραφ";
προφίλάλλα...˵quote˶
8
Μήνυμα #91034 από Σηπτικό Βόδι στις 17 Δεκεμβρίου 2011, 10:30μμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010

Αποδεκτή απάντηση

Όχι, αυτό το είδος μουσικής (το οποίο σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνάει σε μαλακία κάθε σκυλάδικο & ραπ κομμάτι), είναι αρκετά γνωστό ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ στους βλάχους τους Έλληνες, ως συνήθεια η οποία, όπως πάντα, ήρθε απ' το εξωτερικό. Όσοι ακούγανε πριν γίνουν μόδα, τους παραδέχομαι.

Mpliax 166 = ΟΝΟΜΑ-ΠΑΡΩΔΙΑ των Blink 182. Δε θέλει πολύ μυαλό.

Το Μπραφ, ως μία καινούργια μόδα τελευταία, το βλέπουν αρκετοί. Αν θες τη γνώμη μου είναι πολύ καλή εκπομπή η οποία όμως δεν ξεφεύγει από κλισέ και μερικές φορές έχει κάκιστες τοποθετήσεις & παραπληροφόρηση. Το να ρωτάς ποιος βλέπει, τη στιγμή που όπως είπα έχει γίνει η καινούργια μόδα του φεϊσμπουκά και έχει αναφερθεί κιόλας στο φόρουμ αυτό αρκετές φορές, πιστεύω ότι είναι τουλάχιστον χαζό και δεν επιδεικνύει σε καμία περίπτωση "μαγκιά" ή δεν ξέρω 'γω τι.

Φιλικά όλα αυτά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #91043 από XxXGreGXxX στις 17 Δεκεμβρίου 2011, 11:37μμ

XxXGreGXxX

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/7/2009
Φιλαρακο σε νιωθω ακουω και εγω φανατικα Blink και SP (Simple Plan) ελενξε τους θα σου αρεσουν..

Οσο για το Μπραφ και εγω το βλεπω και λιωνω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #91197 από sorkatis στις 19 Δεκεμβρίου 2011, 10:43μμ

sorkatis

Εικονίδιο
μέλος από: 18/8/2011
και εγω ακουω πανκ! αν θες ψαξου με αλλες μπαντες (sex pistols, clash, bad religion, dropkick murphys)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login