Μήνυμα στις 15/8/2013 στις 20:25 @Διάφορα
wtf? Πήγαινε στο θέμα: αντιγραφη απο την μνημη στην memory stick
Μήνυμα στις 14/8/2013 στις 12:58 @Διάφορα
εχω χασει το καλοδιο για τον υπολογιστη μεσω της φωτογραφικης αν εχει κανεις την ιδια και παιζει να ξερει πως το κανει Πήγαινε στο θέμα: αντιγραφη απο την μνημη στην memory stick
Μήνυμα στις 13/8/2013 στις 19:33 @Διάφορα
Θελω να μεταφερω τις φωτογραφειες απο την μνημη της μηχανης στην καρτα ξερει κανενας πως να το κανω; η μηχανη ειναι sony dsc-t2 Πήγαινε στο θέμα: αντιγραφη απο την μνημη στην memory stick
Μήνυμα στις 7/5/2013 στις 00:47 @Διάφορα
Φιλε καλυτερα γραψε οεφε χωρις να βρεις τισ απαντησεις ετσι ωστε να εισαι και προετοιμασμενος για το πως θα γραψεις περιπου
Πήγαινε στο θέμα: οεφε 2013
Μήνυμα στις 28/4/2013 στις 18:26 @Sex
εγω πιστευω πως πρεπει να κανεις αυτο που μετα θα νιωσεις καλυτερα... αν ειμουν εγω στην θεση σου πραγματικα δεν ξερω τι θα εκανα αν δεν τα πηγενα καλα με την κοπελα μου θα ειχα χωρισει εδω και καιρο και θα ειχα "καρφωσει" την "κολητη" μου ή τουλαχιστον θα το ειχα προσπαθησει, απο εκει και περα αν εισαι σε μια σχεση και δεν νιωθεις και πολλα πραγματα για τον αλλο ε μην το σκευτεσαι και πολυ
Πήγαινε στο θέμα: friends with benefits που λενε?
Μήνυμα στις 26/4/2013 στις 15:33 @Διάφορα
μπορεις να δωσεις καμια παραπανω πληροφορια για το κρατικο lower που λες Πήγαινε στο θέμα: πιστοποίηση αγγλικών
Μήνυμα στις 25/4/2013 στις 17:16 @Διάφορα
Λοιπον δεν εχω πτυχιο αγγλικων(lower και τετοια). Στην σχολη που ειμαι υπαρχει μαθημα αγγλικων που ειναι προαιρετικό και μαθημα επιλογης αγγλικων σε μεγαλητερο εξαμηνο αλλα αυτο ειναι ορολογια απο οτι εχω ακουσει Αυτο που ηθελα να ρωτήσω ειναι αν ενα απο τα δυο μαθηματα μπορει να αντικαταστησει το lower δηλαδη αντι να εχεις lower περνώντας το ενα απο τα 2 μαθηματα να εχεις ενα χαρτι που να πιστοποιει πως γνωριζεις αγγλικα. Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: πιστοποίηση αγγλικών
Μήνυμα στις 20/4/2013 στις 16:13 @Μηχανήματα
δεν ειναι λαπτοπ απο εκει που το πηρα το pc μου ειχαν δωσει κατι cd αυτα ειναι τα drivers? Πήγαινε στο θέμα: αργει ο υπολογιστης - format
Μήνυμα στις 19/4/2013 στις 23:20 @Μηχανήματα
Ο υπολογιστης μου αργει παρα πολυ ωρες-ωρες λετε να κανω format; Αν ναι εχω ενα θεμα ξερω να κανω εγκατασταση τα windows αλλα δεν ξερω τι παιζει με τα drivers. Θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει ; Πήγαινε στο θέμα: αργει ο υπολογιστης - format
Μήνυμα στις 10/2/2013 στις 02:58 @Μηχανήματα
ειναι ψευτικα νυχια δεν ξερω πως λεγονται.. αντι να μην κοψεις τα νυχια σου περνεις αυτα(λογικα)..
Πήγαινε στο θέμα: κιθαρα |