Μήνυμα στις 27/10/2012 στις 14:14 @Μηχανήματα
Ειχα αγορασει πριν δυο χρονια εναι Wii και το εχω χρησιμοποιησει το πολυ 10 φορες.Και σκεφτηκα να το παω στα public να δω ποσο θα το παρουνε.Εσεις τι λετε συμφερει αυτο το προγραμμα στα Public;Να σημειωσω οτι δεν λειπει τιποτα απο την κονσολα και δουλευει μια χαρα.
Πήγαινε στο θέμα: Wii Trade n Save στα Public
Μήνυμα στις 21/10/2012 στις 13:15 @Μηχανήματα
Ρε παιδια σκεφτομαι να παρω laptop γιατι πηγαινω στο πανεπιστιμιο και αμα δεν εχω εναν υπολογιστη να κανω την δουλεια μου δεν γινεται.Να βλεπω και καμια ταινια.Μεχρι 450Ε οχι παραπανω.
Πήγαινε στο θέμα: Laptop
Μήνυμα στις 30/9/2012 στις 17:30 @Μηχανήματα
Ευχαριστω για την απαντηση αλλα τπτ στο google.Επισης να προσθεσω οτι προσπαθησα να το συνδεσω και με hdmi και παλι τπτ. Πήγαινε στο θέμα: Οθονη και Η/Υ
Μήνυμα στις 30/9/2012 στις 15:28 @Μηχανήματα
Οχι φιλε μου με το ιδιο καλωδιο συνδεασα και την αλλη οθονη και δουλευε μια χαρα. Πήγαινε στο θέμα: Οθονη και Η/Υ
Μήνυμα στις 30/9/2012 στις 10:06 @Μηχανήματα
Γυρισα απο τισ διακοπες ανοιξα τον υπολογιστη και στην οθονη τπτ.Ο υπολογιστης πρεπει να ειναι μια χαρα διοτη στα ηχεια ακουγεται ο ηχος στο "καλως ορισατε".Δοκιμασα επισης να βαλω τον υπολογιστη και σε αλλη οθονη και δουλευε μια χαρα.Εχω την εντιποση οτι και η οθονη ειναι μια χαρα διοτι οταν βγαζω το καλωδιο γραφει "check singal cable hdmi",Γιατι να γραφει ομως hdmi και οχι analog αφου το εχω συνδεση σε υποδοχη vga.
Πήγαινε στο θέμα: Οθονη και Η/Υ
Μήνυμα στις 8/5/2012 στις 20:33 @Sex
ειμαι 14 χρονων.Το προβλημα μου ειναι οταν μου ειναι σε στυση το πετσακι πιγαινει λιγο πιο κατο απο τι μαση της βαλανου.αμα προσπαθησω να το παω και αλλο κατω αρχιζει να ποναει.Εχω παρατηρησει επισης οτι η χαλινος μου πηγαινει προς τα αριστερα και ισια προσ τα κατω.Επισης νομιζω πως η βαλανος μου ειναι λιγο μεγαλη. Ευχαριστω προκαταβολικα. Πήγαινε στο θέμα: Χαλινος
Μήνυμα στις 18/4/2012 στις 15:17 @Sex
Εγω μονο με νερο γτ δεν μπορο να ακουμπησω το κεφαλι με το χερι...λετε να ειναι καποιο προβλημα αυτο;
Πήγαινε στο θέμα: Πως πλενετε το πεος σας?
Μήνυμα στις 28/2/2012 στις 21:00 @Μηχανήματα
Εκανα φορματ αλλα και παλι τπτ.Προσπαθησα να μπω σε ασφαλη λειτουργεια και τπτ.Τι μπορει να ειναι;Επισης να σημειωσω οτι ειναι laptop και οταν φορτονει τα windows το λαμπακι ειναι συνεχεια αναμενο.
Πήγαινε στο θέμα: Αργη Εκκινηση
Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 22:57 @Μηχανήματα
Γεια σας. Σημερα που πηγα να ανοιξω τον υπολογιστη εκανε κανα 10λεπτο να φορτοσει τα windows,κολλαγε και μου την εδοσε.Τελικα καταφερε να ανοιξει και του εκανα επαναφορα.Αλλα και παλι οταν πηγε να ανοιξει εκανε 10 λεπτα. Μπορειτε να μου πειται τπτ για να το διορθοσω; Πήγαινε στο θέμα: Αργη Εκκινηση
Μήνυμα στις 30/1/2012 στις 13:07 @Μηχανήματα
Αυτο που παθαινω ειναι οτι οταν ανοιγω το pc ο σκληροσ κανει μεγαλο θορυβο....αλλα μετα απο κανα 5λεπρο δεν ακουγεται.Επισης οταν ανοιγω το Pc μου βγαζει οτι εναι σε κακη κατασταση και οτι πρεπει να τον αντικαταστησω.Μπορω να τον σοσω;Τον εχω γυρω στα 2 με 2.5 χρονια. Ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: ΣκληροςΔισκοσ |