Τρεμουλο
Μήνυμα #81063 από Darkfieras στις 02 Ιουλίου 2011, 7:56πμ
![]() ![]() μηνύματα: 319 ![]() |
Καλημερα, Εχθες το πρωη με το που σικοθικα εφαγα ενα τοστ και λιγο αργοτερα πιγα με τους φιλους μου για μπανιο στη θαλασσα μονο που εδω (Σοτν πειραια) που ηρθαμε εχει βραχια κουραστικα αρκετα να το πω τελος παντον καθισαμε 3-4 ωρες και μετα πιγαμε σπιτια μας και με επιασε πονοκεφαλος και αμεσως πιρα ενα παναντολ για να περασει... τελος παντον εφαγα πατατες τιγανιτες εκανα μπανιο και καθησα στον υπολογιστη και το βραδακι που βγικα εξω για λιγο να παω να παρω ενα σουβλακι ειχα εναν κομπο κατι σαν κομπο βασικα στο στομαχη και τρεμουλο ετρεμα δηλαδη και ειχα μια περιεργη εσθηση το λεω στον φιλο μου που ειμασταν εκεινι την ωρα εξω και μου λεει δεν εχεις φαει καλα τελος παντον περνω ενα σουβλακι το τρωω (Με αρκετι πεινα) το βραδυ επεσα κατα τισ 11 για υπνω και κιμιθικα 6 ωρες περιπου ξυπνισα σημερα στης 6:30 το πρωη ενταξει ομολογω οτι κιαλες φορες εχω παει για μπανιο (Κοπα κοπανα π.χ) και εχω καθισει μια ολοκληρει μερα και εχω κιμιθει το βραδυ ελαχιστα αλλα δεν νιοθω οπος νιοθω σημερα (Αρκετα κουρασμενος) τι λετε να εχει συμβει? Μηπως χριαζομαι βυταμινες? Εχει τυχη σε κανεναν? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81065 από Bluejack στις 02 Ιουλίου 2011, 10:09πμ
![]() |
Καλημέρα και σε σένα :)) Νομίζω πως δεν είναι κάτι να ανησυχήσεις.. Λίγο η ζέστη (πίνε νερά) λίγο η κούραση, λίγο η έλλειψη ύπνου. Λογικό είναι κάποια στιγμή ο οργανισμός σου να θέλει λίγο ξεκούραση. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81068 από Darkfieras στις 02 Ιουλίου 2011, 11:25πμ
Κιαλες γνωμες.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81071 από diamondz στις 02 Ιουλίου 2011, 1:50μμ
![]() |
κοιταξε ο ανθρωπος οταν παει για θαλασσα δεν ξερεις ποσο κουραζετε,σκεψου οτι εφαγες και λιγο δεν κοιμασε και πολυ καλα τελευταια μου φενετε λογικο |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81079 από Darkfieras στις 02 Ιουλίου 2011, 3:27μμ
Ναι αλλα αλλες φορες σου ειπα πιγενα μια ολοκληρη μερα... ενω εχθες πιγα για 4 ωριτσες μονο.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81083 από Bluejack στις 02 Ιουλίου 2011, 3:52μμ
![]() |
Άλλες φορές είναι άλλες φορές.. Η κούραση μαζεύεται. Εσύ μεγαλώνεις.. Η ζέστη αυξάνεται.. Και εγώ αυτές τις μέρες θέλω να κοιμάμαι όλη μέρα. Κρίμα που δεν μπορώ :P |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
7
Μήνυμα #81084 από Doctoras στις 02 Ιουλίου 2011, 3:53μμ
Αποδεκτή απάντησηΜατι ειναι πες να σε ξεματιασουν.Σε εφαγαν οι γκομενες στην παραλια.Μου συμβαινει και μενα. ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81088 από Darkfieras στις 02 Ιουλίου 2011, 4:58μμ
Λες? Βασικα ειπαμε βραχια ητανε ειχε 3 γκομενες γαματ*ς αλλα ενταξει οντως μπορει νανε και ματι και τωρα που το λες παλια που με ειχαν ξανα ματιασει εσθανομουνα το ιδιο ... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |