Μίκης Θεοδωράκης ή Μάνος Χατζιδάκις;
Μήνυμα #80433 από Σηπτικό Βόδι στις 23 Ιουνίου 2011, 9:51μμ
Το κλασσικό πλέον ερώτημα. Ποιον προτιμάτε και γιατί; | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80436 από Doctoras στις 23 Ιουνίου 2011, 10:15μμ
Δεν εχω ιδιετερη προτιμηση.Τα τραγουδια του Χατζιδακι δημειουργουν μια νοσταλγια για το παρελθον.Του θεοδωράκη ειναι πιο επαναστατικα.Αλλα επιδη θελεις να ακουσεις απαντηση θα πω Χατζιδάκι γιατι τυχαίνει να είμε λατρης της παλιας εποχης και των ασπρομαυρων ταινιών (λατρης των ηθοποιων που εχει συνεργαστει). | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80443 από Webmaster στις 24 Ιουνίου 2011, 12:43πμ
![]() |
Χατζηδάκις ρε, ο Θεοδωράκης είναι γκιόζης και βολεμένος. + έκλεψε και τη μουσική του Ζορμπά από το Κρητικό συρτάκι του Κουτσουρέλη. Για τα μπάζα. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80444 από diamondz στις 24 Ιουνίου 2011, 12:46πμ
![]() |
κοιταξε μιλαμε για 2 παλικαρια και στις 2 περιπτωσεις οσον αφορα την μουσικη μ'αρεσει ο θεωδορακης μουσικη με νοημα που οι στιχοι της αντιστιχουν σε καθε εποχή οπως και ναχει μιλαμε για 2 ανθρωπους που δεν βρηκαν τιποτα μπροστα τους και κανενας τους δεν δεχτηκε να ζησει με τις τοτε συνθηκες , παλικαρια αξια σεβασμου και οι 2 |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80445 από Webmaster στις 24 Ιουνίου 2011, 12:48πμ
![]() |
Χατζηδάκις ρε ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80448 από manolio4 στις 24 Ιουνίου 2011, 1:08πμ
![]() |
Είναι και οι δύο άξιοι σεβασμού και εκτίμησης! Εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον από τους δύο αλλά για απάντηση θα πω τον Θεοδωράκη γιατί είναι επαναστάτης και μου αρέσει! :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
10
Μήνυμα #80455 από Webmaster στις 24 Ιουνίου 2011, 5:30πμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΣιγά τον επαναστάτη. Επαναστάτης και υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου με τη Νέα Δημοκρατία το '90 δε γίνεται. Επαναστάτησε στο ΚΚΕ και βολέφτηκε με τη ΝΔ. Γκιόζης και βολεμένος και έκλεψε το τραγούδι του ανθρώπου οπότε για τα μπάζα. Δεν του δίνω ούτε ψίχουλο σεβασμού.----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |