νιωθω χαλια :(
Μήνυμα #80156 από Crazy!!! στις 20 Ιουνίου 2011, 10:08μμ
![]() |
εσεις τι κανετε οταν σας πιανει "καταθληψη"??..παιδια ειναι σοβαρο..τον τελευταιο καιρο σχεδον τιποτα δεν παει καλα στην ζωη μου..ολο κατι κακο συμβενει ...δεν ξερω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω :/..τους τελευταιους 3 μηνες περιπου ειμαι ρακκος :/ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80158 από metal angel στις 20 Ιουνίου 2011, 10:18μμ
![]() ![]() μηνύματα: 83 ![]() |
ολα μεσα στην ζωη ειναι..ετσι μου λενε οι δικοι μου οταν ειμαι κ εγω σε παρομοια κατασταση..καποιες φορες..πρεπει ισως να τα αφηνεις ολα να εξελιχθουν χωρις να πειραξεις εσυ τιποτα...απλα αστα να εξελιχθουν ως ειναι..δεν ειναι αναγκη να χαλιεσαι εκτος εαν ειναι τοσο σοβαρο αυτο που σ συμβαινει..ειναι απλα μια φαση νομιζω..προσπαθησε να εισαι κοντα σε ατομα που σε νοιαζονται και σε αγαπανε...ετσι θα νιωσεις ασφαλεια και θα ξεχαστεις για λιγο απο ολα αυτα που σε βαρενουν..αυτα απο εμενα.. ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80162 από DAINOS στις 20 Ιουνίου 2011, 10:28μμ
![]() |
Το παθαίνω και εγώ συχνά αυτό. Ντάξη.. τα έχει η ζωή, αν δεν υπάρχουν κακες στιγμές να παιδαγωγηθούμε δεν θα έλεγε.. Απλά πάρε φίλους σου βγές έξω να περάσει η ώρα και σκέψου ότι η ζωη είναι ωραία. κανόνισε καμία εκδρομούλα κάπου όμορφα.. πήγεναι κολίμπισε.. κάνε καμία προσευχούλα και όλα θα πάνε καλά. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80171 από Darkwin στις 20 Ιουνίου 2011, 10:49μμ
![]() μηνύματα: 786 ![]() |
δεν πειραζει ερχεται καλοκαιρι και θα χαλαρωσεις..... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80179 από Doctoras στις 20 Ιουνίου 2011, 11:05μμ
Η φερτω εσυ.Γιατι δεν πας ενα διημερο με το αγορι σου αυτο το σαβατοκυριακο να πατε και με κανα αλλο ζευγαρι φιλλων ετσι θα συζητατε θα περασετε καλα και θα ξεχαστεις? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |