pole dance(χορός στη μπάρα)
Μήνυμα #79431 από faidra:) στις 14 Ιουνίου 2011, 12:25πμ
![]() |
Εδώ και πάρα πολύ καιρό μου έχει κάτσει να μάθω pole dance ή το γνωστό σε όλους μας χορό στην μπάρα. Δεν μ αρέσει η σκέψη ότι μόνο στα στριπτιτζάδικα υπάρχει αυτός ο χορός, και πολλοί το παρεξηγούν.Όμως στους ολυμπιακούς το 2012 στο Λονδίνο είναι πολύ πιθανόν να δούμε αυτόν το χορό γιατί έχουν γίνει πολλές αιτήσεις!Βέβαια εμένα δεν με πολύ νοιάζει η γνώμη των άλλων, εμένα μ αρέσει κ πρόκειται να το κάνω.Η γνώμη σας ποια είναι γι αυτό το είδος; Επίσης θέλω βοήθεια στο να βρω στύλο για το δωμάτιο μου.Μήπως ξέρει κανείς που μπορεί να πουλάνε; σε καταστήματα με είδη γυμναστικής ίσως; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #79479 από Doctoras στις 14 Ιουνίου 2011, 12:36μμ
Ωραιο ειναι θα κτισεις και γαμω τα σοματα αν σου αρεσει καντο.Για αυτο το pole ψαξε στο ιντερνετ και ολλο και κατ θα βρεις.Κατι ασχετο δεν πιστευω να επιρεαστηκες απο το νεο βιντεο κλιπ της Σακιρας.Παντος αν πας για μαθηματα θα σου πουν και που να αγορασεις για το δωματειο σου και υπολογιζω να κανει γυρο στα 200-230 ευρω.Εκτως αν βρεις ενα σιδερο στις καταλληλες αναλογιες και πεις σε ειδικο να στο εγκαταστησει στο δωματειο (περισσοτερο για ασφαλεια μην πεσει κιολας και μεινεις με την χαρα). | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #79487 από Pelvic_Thrust στις 14 Ιουνίου 2011, 2:13μμ
![]() |
Αχ να ξερεις ποσο με αναβει το pole dancing :D (ισως επειδη τα γυναικια ποδια με τρελενουν lol) Γνωρισα μια Αυστραλιδα που εκανε τετοια και οχι μονο.... Αλλο το pole dancing και αλλο το pole dancing με στριπτιζ μαζι (και πορνεια) σε μπουρδελαδικα.. Απλως οι περισσοτεροι δεν εχουν δει καθαρα pole dancers γιαυτο τις βαζουν ολες στο ιδιο τσουβαλι. Τεσπα.. Το pole dancing δεν υπαρχει μονο στα στριπτιζαδικα και γενικα στα βρωμικα νυχτερινα μαγαζια, στις "ανεπτυγμενες" χωρες το pole dancing το θεωρουν νορμαλ, γινονται διαγωνισμοι, μπορεις να κανεις καριερα και να δουλεψεις σε π.χ. club αφοβα χωρις να ανυσηχεις για την φημη σου.. Και φυσικα δεν σημαινει οτι εισαι π*υτανα εαν κανεις κατι τετοιο. Εαν θελεις να το κανεις δουλεια εδω στην Ελλαδα.. με αυτα τα μυαλα που εχουμε.. θα πρεπει να προσεχεις σε ποιους θα το πεις, που θα δουλεψεις και την συμπεριφορα σου κατα την διαρκεια του χορου για να μην σε περασουν για "λαφριά" πανω στον ενθουσιασμο σου. Για στυλο χορου κανε join εδω (εχει πληροφοριες αγορας) Τωρα για παπουτσια, τα αγαπημενα μου (no homo) ειναι αυτο και αυτο (ειναι απ'τις καλυτερες και διασιμες μαρκες για τετοια πραματα) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #79543 από faidra:) στις 14 Ιουνίου 2011, 8:50μμ
![]() |
Δεν ακούω γενικά τέτοια μουσική για να επηρεαστώ απ τη Σακίρα.Απο πιτσιρίκι μ άρεσε πολύ! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους δύο:) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #79610 από Reaction στις 15 Ιουνίου 2011, 3:46μμ
Παντως θελω να δω τους γονεις σου, να μπουν μια μερα στο δωματιο και να δουν τη μπαρα στη μεση μεση να λυποθυμησουν. :P Περα απο την πλακα αφου σου αρεσει κανε οτι νομιζεις. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |