Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Πως να αντιμετοπισω μια ψωναρα γνωστη μου

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #78854 από malirasecret στις 07 Ιουνίου 2011, 4:20μμ

malirasecret

Εικονίδιο
μέλος από: 7/6/2011
Ειναι μια κοπελα στη ταξη μας που ειναι νομιζει οτι ειναι το κατι σπουδαιο,αλλα στην ουσια δεν ειναι τιποτα.Ειναι τοσο πολυ ψωναρα,κουναει παρα πολυ το κολο οταν περπαταει (για να την προσεξουν τα αγορια),μιλαει με ενα υφος λες και ειναι η βασιλισσα,βριζει συνεχεια (προφανως για να μας αποδηξει οτι ξερει απο κραξιμο) και γενικα θεωρει τον εαυτο της ανωτερο απο ολους.Στη πραγματικοτητα ομως ντυνεται απαισια,ειναι ασχημη και καθε φορα που κανει το ψωνιο ολοι σκαμε στα γελια.Το χειροτερο ειναι ομως οτι εχει φιλες σαν και αυτην που την υποστηριζουν,αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.Της εχω πει χιλιαδες φορες ποσο απαισια και γελοια ειναι,αλλα αυτη με γραφει κανονικοτατα.Το προβλημα μου λοιπον ειναι τι να κανω και τι να της πω για να σταματησει να κανει τη <<μεγαλη>>.Καμια ιδεα?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78863 από Sped στις 07 Ιουνίου 2011, 5:27μμ

Sped

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 26/5/2011
Μην ασχολεισαι... Σε λιγα χρονια δεν θα την ξαναδεις μπροστα σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78865 από AggelosTuDromu στις 07 Ιουνίου 2011, 5:28μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
απλα μην της δινει σημασια θα βαρεθει να κανει την μαλακο κ θα κατσει στα αυγα της
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78885 από malirasecret στις 07 Ιουνίου 2011, 7:21μμ

malirasecret

Εικονίδιο
μέλος από: 7/6/2011
Μα πως να μη της δινω σημασια οταν παει στην ιδια ταξη με εμενα και καθεται σχεδων απεναντι μου?..Την βλεπω καθε μερα,δεν μπορω να κανω οτι την αγνοω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78887 από Verus στις 07 Ιουνίου 2011, 7:53μμ

Verus

Εικονίδιο
μέλος από: 30/12/2010
Εσύ για να κάνεις έτσι κάποιο λόγο θα 'χεις. ΄Θα σου 'χει φάει κάνα γκόμενο και θα 'χεις σκυλιάσει απ'το κακό σου ή κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων, δε μου πέφτει λόγος!
Το ftou.gr, όντας προνοητικό έχει μεριμνήσει για τέτοιου είδους προβλήματα έχοντας σχετική επιμορφωτική αρθρογραφία:
Ο αλάνθαστος τρόπος να αντιμετωπίσεις μια Τσούγδω είναι ένας.

Καλή επιτυχία!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78892 από Doctoras στις 07 Ιουνίου 2011, 9:04μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Εγω νομιζω οτι βγαζεις πολυ κακια διοτι δεν περιεγραψες κατι που κανει σε σενα.Δεν γνωριζω τι εχει γινει αλλα αν δεν πεις κατι συγκεκριμενο που σου εχει κανει τα λεγομενα σου δειχνουν οτι εσυ εχεις αδικο και οτι ζηλευεις.Και αν ειναι ετσι καλο θα ειναι να προσπαθεις να γινεις καλυτερη και να μην ασχολησε.Συγνωμη αν σε αναστατωσα δεν ειχα τερτοιο σκοποτην αποψη μου λεω αντικειμενικα.Αν θες ξεχασε οτι σου ειπα και μην δωσεις σημασια εξαλου θα εχεις τους δικους σου λογους που μπορει να μην θες να πεις.Ο καθενας ειναι κανει οτι θελει,απο την στιγμη που δεν επιρεαζει αλους (εσενα) δεν εχεις λογο να ασχολησαι!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login