Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Όταν άκουσα το Νταλάρα να τραγουδάει latin, τότε είπα ότι τα έζησα όλα.
Τετάρτη, 16 Απριλίου

Πανελλήνιες ή Απολυτήριες

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #76523 από Arthas στις 06 Μαΐου 2011, 5:17μμ

Arthas

Εικονίδιο
μέλος από: 11/1/2011
Φοιτω στην Γ Λυκειου κατευθυνση θεωρητικη ειμαι σχετικα ενας καλος μαθητης στο 1ο τετραμηνο εβγαλα 17,3 και στο 2ο περιμενω κανα 18,3.Το θεμα ειναι οτι θελω να σπουδασω στο εξωτερικο και πιο συγκεκριμενα στην Αγγλια.Με εχουν δεχτει μεσο ucas σε 2 πανεπιστημια εφοσον βγαλω τελικο μεσο ορο 18.Το θεμα ειναι οτι τοσο καιρο προετοιμαζομουν και για πανελληνιες αφου μεχρι πριν ενα μηνα βγηκε ανακοινωση οτι μπορουσαμε να δωσουμε απολυτηριες.Το θεμα ειναι οτι 18 δεν παιζει να βγαλω επειδη εχω να διαβασω μαθηματικα και φυσικη απο 3η γυμνασιου οποτε θα γραψω κανα 2 (βεβαια υπαρχει και το clearing).Αυτο που ρωταω ειναι οτι ποσο θα ωφεληθω αν δωσω μονο απολυτηριες και οχι πανελληνιες?Γιατι με τις πανελληνιες θα εχω και μια πισινη πορτα...
Εσεις τι λετε να κανω?
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #76529 από stekka στις 06 Μαΐου 2011, 6:32μμ

stekka

Εικονίδιο
μέλος από: 5/12/2010

Αποδεκτή απάντηση

Αν είσαι σίγουρος πως θες να πας Αγγλία μην δώσεις πανελλήνιες και έτσι θα δώσεις περισσότερη έμφαση στις απολυτήριες! Αν πάλι δεν βγάλεις 18 και σε απορρίψουν κάνεις foundation ένα χρόνο και λύθηκε το πρόβλημα(πάλι στα 4 θα τελειώσεις εξάλλου γιατί Αγγλία στα 3 χρόνια παίρνεις πτυχίο)
Αν πάλι θες να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη βρες πανεπιστήμια που να σε δέχονται με πιο χαμηλό γενικό!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76531 από Arthas στις 06 Μαΐου 2011, 7:18μμ

Arthas

Εικονίδιο
Ευχαριστω stekka και μηπως ξερει κανεις ποσο πιο ευκολες θα ειναι οι ενδοσχολικες σε σχεση με τις πανελληνιες?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76533 από Doctoras στις 06 Μαΐου 2011, 7:45μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Αν βαλεις το μυαλο σου να δουλεψει θα καταλαβεις οτι θα ειναι πολυ πιο ευκολες.Διοτι α)Κατανοουν οι καθηγητες οτι δινετε και πανελλαδηκες και φροντιζουν να σας βαζουν σχετικα ευκολα θεμα η αυτα που ειναι τα sos.
              β)Οι πανελληνιες ειναι παντα πιο δυσκολες ,εχουν πιο δυσκολα θεματα και πιο γεματα και γενικα απετουν πολυ διαβασμα.
Δεν εχω δωσει καθως ειμε δευτερα αλλα το ξερω καθως εχω δει θεματα και εχω ακουσεις καποιες καταστασεις απο καθηγετες.

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76573 από Μανοςςςςςς στις 07 Μαΐου 2011, 5:18πμ

Μανοςςςςςς

Εικονίδιο
μέλος από: 21/3/2011
Φιλε Artha και εγω στην ιδια κατευθυνση δινω φετος...εγω θα σε συμβουλευα να δωσεις πανελληνιες...οι ενδοσχολικες "πανελληνιες'' μην περιμενεις να ειναι και τοσο ευκολες γιατι με βαση τα περσινα θεματα στις πανελλαδικες, τα οποια ηταν πανευκολα,δεν μπορω να φανταστω ποσο πιο ευκολα θα βαλουν στις ενδοσχολικες.Ισως ομως και οι πανελληνιες να ειναι λιγο πιο τσιμπιμενες φετος οπως ακουγεται απο πολλους...

Θα σε συμβουλευα να δωσεις κανονικα πανελληνιες...
εστω οτι εχεις 17 στα μαθηματικα και στο δευτερο τετραμηνο 18 δλδ μεσο ορο 17.5 .αφου δεν εχεις αγγιξει τοσα χρονια το 18 στα γραπτα δεν γινεται να το πιασεις...και για να μιλησω πιο ρεαλιστικα εγω στη θεση σου δεν θα εγραφα πανω απο 10...το ιδιο και φυσικη...πως λοιπον θα βγαλεις μεσο ορο 18;νομιζεις οτι στις ενδοσχολικες "πανελληνιες" θα γραψεις πολυ καλυτερα απο οτι θα εγραφες στις πανελληνιες και αυτο θα σε βοηθησει να βγαλεις ενα καλυτερο μεσο ορο;;αμφιβαλλω...
Αρα,δωσε κανονικα πανελληνιες. και αν δεν περασεις αγγλια,ελα φιλολογια στο ρεθυμνο που θα παω και εγω του χρονου να κανουμε και παρεα :)
Παντως δεν νομιζω οτι θα ηθελες να δινεις του χρονου παλι πανελληνιες για να περασεις σε ενα ελληνικο πανεπιστημιο...θυμισου αλλωστε οτι αν δωσεις ενδοσχολικα τις πανελληνιες και δεν βγαλεις εντελει 18 δεν θα μπορεις να αλλαξεις του χρονου το βαθμο του απολυτηριου σου...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76585 από Arthas στις 07 Μαΐου 2011, 4:35μμ

Arthas

Εικονίδιο
Το αποφασισα τελικα θα δωσω ενδοσχολικες και οχι πανελληνιες ευχαριστω για τις απαντησεις σας
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login