Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Που αγόραζες προφυλακτικά κατακόκκινος από το περίπτερο και μετά από δεκάλεπτη προεργασία ώστε να έχουν φύγει όλοι.
Παρασκευή, 11 Απριλίου

βαριέμαι/ξενερώνω γρήγορα...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #75897 από zamanfou στις 23 Απριλίου 2011, 6:55μμ

zamanfou

Εικονίδιο
μέλος από: 28/3/2011
Καλησπέρα!Το πρόβλημά μου,αν θεωρείται πρόβλημα, είναι πως ό,τι και να κάνω το βαριέμαι γρήγορα!Από μία απλή συζήτηση μέχρι αγόρι!!!Βασικά πιο πολύ με προβληματίζει το θέμα των αγοριών.Είμαι 17 χρονών και έχω κάνει 2 σχέσεις(που δεν θεωρούνται σχέσεις).Μου αρέσει το παιχνίδι του φλερτ και όταν τελικά είναι να κάνω σχέση τον "βαριέμαι" τον άλλο και βρίσκω μία δικαιολογία για να τον αποφύγω...Μόνο με ένα αγόρι έγινε μία φάση και ήμουν πραγματικά κολλημένη μαζί του,επεδίωξα σχέση αλλά αυτός δεν ήθελε...ελπίζω λόγω πανελλαδικών.Οι άλλες σχέσεις μου κράτησαν το πολύ μία βδομάδα.Δεν ξέρω πού θα με οδηγήσει και πού οφείλεται αυτό, αλλά πραγματικά έχω αρχίσει να λυπάμαι και να αναρωτιέμαι για τον εαυτό μου που φέρεται έτσι σε άλλους.Έχω φτάσει σε σημείο να πιστεύω ότι δεν θα κάνω ποτέ σοβαρή σχέση.Τι πιστεύετε ότι φταίει και πώς να το διορθώσω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75900 από Verus στις 23 Απριλίου 2011, 7:36μμ

Verus

Εικονίδιο
μέλος από: 30/12/2010
Είναι της ηλικίας. Δεν θα κρατήσει για πάντα, άλλωστε είσαι ακόμη μικρή για "σοβαρές σχέσεις".
Θα ωριμάζεις με τον καιρό και θα δεις πολλές αλλαγές. Όλοι περνάμε απ'αυτό το στάδιο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75901 από zamanfou στις 23 Απριλίου 2011, 7:42μμ

zamanfou

Εικονίδιο
Ναι αλλά γιατί να συμβαίνει μόνο σε εμένα?Έχω αρχίσει να αισθάνομαι σαν τσουλάκι έτσι όπως φέρομαι.Σε καμία φίλη μου δεν συμβαίνει αυτό-.-
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #75902 από Doctoras στις 23 Απριλίου 2011, 7:58μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009

Αποδεκτή απάντηση

Έγραψε:(zamanfou@23 Απριλίου 2011)
Ναι αλλά γιατί να συμβαίνει μόνο σε εμένα?Έχω αρχίσει να αισθάνομαι σαν τσουλάκι έτσι όπως φέρομαι.Σε καμία φίλη μου δεν συμβαίνει αυτό-.-

Ελα μορε τσουλακι τωρα...Απλα ενθουσιαζοσουνα και οταν γινοταν κατι και γνωριζες τον αλλον καλυτερα συνιδιτοποιουσες οτι οτι πολυ απλα δεν σου κανει για καποιο λογο.Ξεμπερδεψε τωρα με τις πανελληνιες φτειαξε την ζωη σου καιμστοιχηματιζω οτι θα βρεθει καποιος οπου τον θα τον θεωρεις οτι πρεπει για σενα.Αυτο που σου συμβαινει συμβαινει συχνα και ανεξαρτητος φιλου.Εμενα προσωπικα που ειμε αγορι μου εχει συμβει ουκ ολιγες φορες και το καταλαβαινω πριν κανω κατι.Αλλες φορες το καταλαβα οταν ειδη ειχα ξεκινηση "σχεση" και την διαλησα σε 3 μερες.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75904 από Webmaster στις 23 Απριλίου 2011, 8:36μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Δεν είναι της ηλικίας και ναι θα κρατήσει για πάντα. Ο λόγος είναι ότι σε έμαθαν από μικρή να τα έχεις όλα και αμέσως και κανείς δεν σου έφερνε αντίρηση σε τίποτα. Γι' αυτό σε κάνανε έτσι όπως σε κάνανε και σε καταδικάσανε σ' αυτή τη μιζέρια να μην μπορείς να ευχαριστηθείς τίποτα ουσιαστικό και με κανένα.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75905 από zamanfou στις 23 Απριλίου 2011, 8:46μμ

zamanfou

Εικονίδιο
webmaster,πραγματικά,αν με ήξερες θα είχες ακριβώς την αντίθετη άποψη...Ποτέ δεν ξέρεις τι έχει περάσει ο άλλος στη ζωή του και αν ήταν δύσκολη ή εύκολη...γι'αυτό σε παρακαλώ μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα...και δεν είπα ακριβώς ότι δεν ευχαριστιέμαι τίποτα,απλά όχι όσο θα ήθελα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75925 από Webmaster στις 24 Απριλίου 2011, 9:46πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Αυτό που σου λέω.

(Μεταξύ μας κι εγώ έτσι περίπου είμαι)

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #76043 από xrysoulinaki στις 27 Απριλίου 2011, 1:32μμ

xrysoulinaki

Εικονίδιο
μέλος από: 28/7/2010
λοιπόν αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι μην στεναχωριέσαι... Δεν θα γίνεται πάντα αυτό απλά τώρα όπως είπαν και τα παιδιά δεν έχεις βρει τον κατάλληλο... Εγώ είμαι 17 χρονών και η μεγαλύτερη σχέση μου ήταν μια βδομάδα... είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα... Μέχρι που βρέθηκε ένα παιδί(4 χρόνια μεγαλύτερο)και με έστρωσε... είμαστε μαζί σχεδόν τέσσερις μήνες που για μένα αυτό φάνταζε ακατόρθωτο στο παρελθόν... είναι να βρεις τον άνθρωπό σου αυτόν που θα σου δώσει την "σφαλιάρα" σου και θα στανιάρεις.... αυτά τα λίγα από μένα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login