διαιτα και αποριες!
Μήνυμα #75310 από selfish στις 10 Απριλίου 2011, 8:20μμ
μέλος από: 2/3/2011 μηνύματα: 32 0 |
καλησπέρα για ακομη μια φορα στα υπεροχα παιδια του ftou.gr.Λοιπον εχω υψος 1,66 μισο και ζυγιζω 72 κιλα,δεν εχω συγκεκριμενα καπου λοιπος,ολο το πακετο ειμαι χοντρη anyway.Αθλούμε κάθε μερα σε ομάδα!αρχισα να τροω το πρωι κουλουρακι η τοστ, κανονικα το μεσημεριανο μου,απογευμα φρουτο και κατα τισ 8 βραδυνο οχι πολυ βαρυ(χωρις ψωμι ολα τα γευματα)! 1)πιστευετε οτι με αυτο τον τροπο θα χασω κιλα συντομα? 2)επισης υπαρχει περιπτοση οταν χασω τα κιλα να κρεμετε η κοιλια μου η τα μπουτια μου? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75311 από Arthas στις 10 Απριλίου 2011, 8:38μμ
μέλος από: 11/1/2011 μηνύματα: 347 0 |
Κοιτα δεν εισαι και παρα πολυ βαρια αυτο που εχεις να κανεις ειναι να ιδρωνεις οταν γυμναζεσαι οσο μπορεις δηλαδη να τα δινεις ολα.Και τσεκαρε απλα να μην τρως φρουτα με πολλες θερμιδες και ολα θα πανε καλα! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75313 από drogbach στις 10 Απριλίου 2011, 10:01μμ
μέλος από: 21/8/2010 μηνύματα: 163 0 |
Λοιπον αυτη την στιγμη για να διατηρησεις το βαρος σου πρεπει καθημερινα να καταναλωνεις 72*35=2520 θερμιδες(για τις γυναικες ειναι 35 επι τα κιλα τους και για τους αντρες 38 επι τα κιλα τους)...Αν θες να χανεις μισο κιλο η ενα κιλο την εβδομαδα μειωσε τις θερμιδες που τρως καθημερινα κατα 500 η 1000 αντιστοιχα...Και σε καθε κιλο να ξαναμετρας ποσες χρειαζεσαι...Επισης καλο θα ηταν το βραδυ να αρκεστεις σε φρουτα(1-2 φρουτα ειναι καλα)...Απλα για να ξερεις επειδη δεν διευκρινησες το "οχι πολυ βαρυ" ενα τοστ ζαμπον-τυρι εχει γυρω στις 400 θερμιδες...Τυροπιτες και λοιπα προιοντα φουρνου γυρω στις 600-800...Θα σου προτεινα το πρωι ενα μπολ με γαλα δημητριακα για να βοηθησεις τον μεταβολισμο σου και το τοστ χωρισε το σε 2 μεριδες(γενικα τα μικρα και τακτικα γευματα ειναι η καλυτερη λυση...)Επισης πινε πολυ νερο τουλαχιστον 5 λιτρα την ημερα ειναι η καλυτερη βοηθεια για την διαιτα και πολλοι το αγνοουν!!Αλλα ποτε μην ξεπερασεις τα 8 λιτρα(Μην παθεις και δηλητηριαση καρδιας!).Επισης μια φετα ψωμι οχι βουτηγμενη σε λαδια και σαλτσες θα σου κανει καλο στον μεταβολισμο!Και σαν εξτρα κανε 15 λεπτα εντονη γυμναστικη σε ολους τους μυς καθε πρωι ωστε να ξεκινησει η αιματωση και η καυση λιπους(+ οτι την υπολοιπη μερα ο μεταβολισμος σου καιει 2 φορες πιο γρηγορα!)...Τελος η γυμναστικη δεν σε βοηθαει να αδυνατισεις αλλα να σφιξεις οποτε για τον δευτερο φοβο σου αν συνεχισεις να γυμναζεσαι θα συμβει ακριβως το αντιθετο!Και μια κοπελα λιγο παχουλη αλλα σφιχτη ειναι παντα πολυ σεξι!! Τροφες που θα βελτιωσουν τον μεταβολισμο σου 1) Ντοματες 2) Νερο 3) Κανελα 4) Τσιλι 5) Μηλα 6) Ολα τα λαχανικα 7) Δημητριακα 8) Ψωμι-σε μεγαλες ποσοτητες ομως θα εχεις τα ακρως αντιθετα αποτελεσματα (Τα παραπανω ειναι απλα η καλυτερη βοηθεια για τον μεταβολισμο!) Και κατι τελευταια Hints 1) Το βραδυ που τρως φρουτα προτιμησε τα μηλα εχουν λιγες θερμιδες και απορροφουντα πιο αργα απο τον οργανισμο με αποτελεσμα να νοιωθεις χορτατη 2) Απεφυγε προιοντα πλουσια σε κορεσμενα λιπαρα(σοκολατες πατατακια μιλκσεικ ζαχαρη βουτηρα κτλ).Ειναι οι νουμερο 1 λογοι για την συσσωρευση λιπους! 3) Απεφυγε γαλακτομικα προιοντα το βραδυ οσο κανεις διαιτα 4) Μια φορα την εβδομαδα ριχνε το εξω!! :P Hope i helped!!!Ακολουθησε τα και σε 2-3 μηνες θα εισαι κουκλι!!Οποτε παρε με τηλεφωνο!!! χαχαχαχα Πλακα κανω ε!! :PP |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75317 από Doctoras στις 10 Απριλίου 2011, 10:46μμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Κανε οτι κανεις και πινε τουλαχιστον 3-4 λιτρα νερο ημερισιος. Και να πηγαινεις για κανα τρεξιματακι τα σαββατοκυριακα 15 λεπτα χαλαρο ασταματικα και θα χασεις τουλαχιστον 15 κιλα μεσα σε 2 μηνες.Οσο για το αν θα μεινει λιπος θα σου απαντησω οτι δεν νομιζω απλα θα ειναι λιγο χαλαρη η κοιλια σου οπου θα μπορεις να την στρωσεις με κοιλιακους αφου αδυνατισεις.Πες μου ποσο χρονων εισε και τι αθλημα κανεις? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75329 από selfish στις 11 Απριλίου 2011, 12:40μμ
μέλος από: 2/3/2011 μηνύματα: 32 0 |
Eυχαριστω παρα πολυ παιδια! :D κλεινω τα 15 σε λιγους μηνες και κανω χαντμπολ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #115136 από maraki88 στις 29 Δεκεμβρίου 2012, 11:51μμ
μέλος από: 29/12/2012 μηνύματα: 1 0 |
Καλησπέρα!! Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθώ να κάνω μια πιο καλή διατροφή αλλα το βραδυ με πιανουν τρομερές λιγούρες! Θέλω να χάσω γυρω στα 10 κιλά! Δεν ξέρω τι να κάνω με τις λιγούρες! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |