πτώχευση ελλαδας
Μήνυμα #74277 από selfish στις 23 Μαρτίου 2011, 5:44μμ
![]() |
παιδια πιστευετε οτι παιζει να κυριξουμε πτωχευση εντως ολιγον μηνων?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74280 από panosx στις 23 Μαρτίου 2011, 6:59μμ
![]() ![]() μηνύματα: 720 ![]() |
μπα ειναι πολλοι κοτες για να το πουν |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74282 από Arthas στις 23 Μαρτίου 2011, 7:15μμ
![]() |
Δεν θα μας αφησει η τροικα να πτωχευσουμε γιατι δεν την συμφερει η πτωχευση της Ελλαδας θα εχει αλυσιδωτες συνεπειες για τις αλλες ευρωπαικες χωρες |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74283 από GrandmasterL στις 23 Μαρτίου 2011, 7:55μμ
Βασικα μη μιλας σε πρωτο ενικο.Δεν χρειαζεται να βαλεις τον εαυτο σου μεσα σε αυτα τα λαμογια-εχω την εντυπωση πως εμεις εδω περα δεν χρωσταμε τιποτα.Αυτοι τα φαγανε,αυτοι τα χρωστανε,αυτοι να τα πληρωσουν.Δεν μας αφορα εμας τι κανουν αυτοι.Υποχρεωση προς τον εαυτο μας,ομως εχουμε,αν βαλουν εμας να πληρωσουμε τις δικες τους λαμογιες,να αντισταθουμε και να μην το αφησουμε να περασει ετσι. Προσωπικα,δεν με ενδιαφερει καθολου αν πτωχευσει "η Ελλαδα".Με ενδιαφερει εγω και οσοι δεν κλεβουμε τα λεφτα κανενος αλλουνου,να παιρνουμε αυτα που δικαιουμαστε.Και αν εκεινοι μου κοβουν το μισθο και δεν μου δινουν ουτε το 10% απο αυτο που αξιζω,θα τους κλεβω και θα τους πολεμω και εγω με καθε μεσο.Ξεκινω απο το piratebay και τα torrents και φτανω...Δεν ξερω και εγω που. Για να δωσω μια πιθανη απαντηση στην ερωτηση σου,σου λεω πως μαλλον δεν θα κυρηχθει πτωχευση,μιας υποτιθεται πως ολοι αυτοι οι μισθοι,οι συνταξεις,οι παροχες κλπ κοπηκαν για να αποφευχθει πιθανη πτωχευση.Δεν τους παιρνει να το κανουν. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74285 από panosx στις 23 Μαρτίου 2011, 8:05μμ
![]() ![]() μηνύματα: 720 ![]() |
ο φυλος απο πανω ανεπτυξε αυτο που ειπα.μονο που το πα με 3 λεξεις .αρα no bankrupt my friend.επισημα τουλαχιστον |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74288 από Doctoras στις 23 Μαρτίου 2011, 8:26μμ
Hello....Στην ουσια θελουμε δεν θελουμε.Συμφερει δεν συμφερει η δικη μας πτωχεψει.Ειναι σαν να ειμαστε σε κατι χειροτερο απο πτοχεψη.Η δηθεν κυβερνητες μας αδιαφορουν αφου ειναι γεννημενη αμερικανοι τεσπα... Εμεις οι ιδιοι βαζΩ και εμενα δεν λεμε να συμορφωθουμε κοιτωντας αν οχι παντα τις περισσοτερες φορες το πως θα βγαλουμε λεφτα.Μας εχουν μετατρεψει σε ασκοπους υπερκαταναλωτες και τεμπελιδες.Δεν θελω να επεκταθω νιωθω αβολα το θεμα παντος ειναι οτι ναι μεν φτενε οι μαλακες που μας κυβερνανε (συγνωμη) αλλα ναι φταιμε και "εμει" σαν πολιτες που κοιταμε το συμφερον μας και λειτουργουμε ως προβατα κανοντας που και που ψευτοδιαδειλωσεις με σκοπο και παλι κατι ασχετο που πολλες φορες γινετε επιτιδευμενα απο τριτους...Δυστηχως αυτο θεωρω πως θα κρατησει πολλες δεκατιες και το αποτελεσμα θα ειναι να ξεπουληθουμε και εμεις και οι Ελλαδα.Και ισως ναι η πτωχεψη μας να μην συμφερει αλλα ο απολυτος ελενχος που θα μας ασκουν θα ειναι κατι καταστροφικο τοσο για το εθνος μας και τα εθιμα μας τοσο και για τη ταυτοτητα μας.Εγω πιστευω πως αυτος ο πληρης ελενχος που θα γινεται ολο και πιο εντονος χρονο με το χρονο θα ειναι πολυ πιο χειροτερος απο τηνπτωχεψει,διοτι αυτος θα γινεται,απο ΞΕΝΟΥΣ!!! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74289 από GrandmasterL στις 23 Μαρτίου 2011, 9:07μμ
Δεν θελω να ακουστω επιθετικος,αλλα εχεις κανει μερικα στοιχειωδη λαθη. Κατ'αρχην,ειναι 100% σιγουρο πως δεν εχεις κατεβει σε διαδηλωση.Αν εχεις κατεβει,θα ειναι σε τιποτα απεργιακους περιπατους της ΓΣΕΕ,η σε πανηγυρια οπως η 17 νεομβρη.Δεν ειχες δει ουτε ΛΙΓΟ απο κρατικη καταστολη,αλλιως δεν θα ελεγες για ψευτοδιαδηλωσεις.Φανταζομαι πως η ιδεα που εχεις για τις διαδηλωσεις θα ειναι 50 ΓΣΕΕδες να προχωρανε πανω κατω τη σταδιου με τον καφε στο χερι,και τους αναρχικους να σπανε περιπτερα. ΟΧΙ πως τρωνε ανθρωποι ξυλο μονο και μονο γιατι ΤΟΛΜΑΜΕ να σταθουμε εξω απο τη βουλη,διεκδικωντας τα αυτονοητα:Λιγοτερα για αυτους που εχουν τα πολλα,περισσοτερα για αυτους που εχουν τα λιγα,ενω οι βουλευτες προσπαθουν να περασουν ακριβως το αντιθετο,περισσοτερα για τους πλουσιους,λιγοτερα για τους φτωχους. Κατα δευτερον,τα αφεντικα δεν εχουν πατριδες.Τα λεφτα δεν βλεπουν συνορα.Το πραγμα που λες οτι θα ειναι "πολυ χειροτερος γιατι θα γινεται απο ξενους",ειναι ριζικα λαθος.Το 1821,αν δεν υπηρχαν ξενοι,ο ελλαδικος χωρος θα ανηκε στο τουρκικο κρατος(και αυτο ειναι κακο,μιας και οι τουρκοι εχουν θρησκεια που τους επιβαλλει περισσοτερο συντηριτισμο).Αλλα τοτε,δεν τους λεγανε "κακοι ξενοι",αλλα τους λεγανε "οι Μεγαλες Δυναμεις".Ασε που,αυτο με τους ξενους ειναι ατοπο,καθως η μονη πατριδα,θρησκεια και ιδεολογια των αφεντικων ειναι το χρημα."Στον κοσμο των αφεντικων δεν υπαρχουν ελληνες,δεν υπαρχουν ξενοι" που λενε και οι αναρχικοι. Ο ελεγχος παντα γινοταν απο κοινο μετωπο ντοπιων και ξενων,καπιταλιστων που ψαχνανε για χρημα.Και οταν τους τελειωνουνε,βαζουνε εσενα και εμενα να τα πληρωσουνε,με προσχημα "την πατριδα". Με τα υπολοιπα πραγματα που λες,διαφωνω,αλλα αυτο ειναι θεμα αποψεων.Για παραδειγμα,λες πως νοιαζομαστε για την τσεπη μας.Εφ'οσον εισαι τοσο μη-εγωιστης,αντε δωρισε τον μισθο σου στον Παγκαλο,ετσι,γιατι "αγαπας την πατριδα". Αυτος παιρνει τα εκατομμυρια,εσυ βγαζεις(ή θα βγαζεις) μισθο που (θα) φτανει ισα για να ζεις.Θα δουλευεις 40 ωρες τον μηνα για 500 ευρω,και οταν θα σου κοβουν κι αλλο τον μισθο,να μην παραπονιεσαι μηπως γιατι θα φανεις εγωιστης.Λες και η επιβιωση ειναι θεμα εγωισμους,και οχι ενστικτων. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74318 από Doctoras στις 24 Μαρτίου 2011, 5:07μμ
Mπα καθολου επιθετικος κανε την δουλεια σου. Κοιτα να δεις φαινεσαι για ατομο που γνωριζεις πολλα για αυτα και εγω απλα επιδη ειμε ασχετος απο το θεμα λεω οτι βλεπω.Τεσπα σε διαδηλωσεις με την ενια διαδηλωση δεν εχω κατευει ποτε παω πασο λοιπον παντος απο τι βλεπω σημερα λεω σημερα καμια μα καμια δεν μου φαινεται μη κατευθυνομενη βλεποντας παντα οτι ολλες εχουν βια ,ζημιες και την πληρωνουν ανθρωποι οι οποιοι δεν φταινε.Αυτα που ειπες περι διαδειλωσεις αναρχικους και ολλα τα σχετικα μου φενονται αγνωστα και αδιαφορα.Δεν επελεξα ουτε εχω σκοπο να μαθω για την πολιτικη.Δεν στηριζω κανενα απολυτος κομα αδιαφορω.Θα αντιδρασω με τον δικο μου τροπο οταν ερθει στιγμη.Θα παρω μερος σε διαδηλωση που θα ξερω πως το 90% θα πηγαινει γιατι το θελει και ξερει τον λογο οπου εκει θα εχει και επιτυχια.Σημερα το 80% με βαση αυτο που εγω σαν ασχετος πιστευω παει απλα για να παει αφεινοντας παντα να την πληρωνουν αυτη που πυθονται παντα ευκολα.Και θα συνεχισω αν πιστευω οτι δεν μπορουμε να τα ριχνουμε ολλα σε αυτους.Τοσα χρονια το βλεπαμε και δεν αντιδραγαμε λοιπον?Τωρα πολοι απο εμας προσπαθουμε να το αλλαξουμε αλλα ειναι αργα.Δεν παιρνω το μερος των πολιτικων ισα ισα μπορω να σας πω τους απεχθανομαι αλλα το μονο σηγουρο ειναι οτι ξερω να αναλαμβανο της ευθυνες μου και μπορω να λεω ναι οτι φταιω και εγω.Ισως τα βλεπεται διαφορετικα εγω δεν εχω σκοπο να σας αλλαξω γνωμη μπορει να εχεται και δικιο παντος εγω δεν αλλαζω. 1)Οι ξενοι μας βοηθησαν δωραιαν?Υπηρχαν και φιλλενηνες ευτυχως... 2)Μεσα σε αυτα που χρωσταμε δεν ειναι και το δανειο απο απο τον Κολοκοτρωνη. Τωρα εξακολουθουν να υπαρχουν φιλελληνες μα δεν εχουν μεσο να μας βοηθησουν και ναι οι ξενοι Γερμανοι,Αμερικανοι κυριως κοιταν πως να μας πιουν το εμα και οχι τροπους να μας βοηθησουν... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #74319 από Bluejack στις 24 Μαρτίου 2011, 5:30μμ
![]() |
Νομίζω έχουμε και εμείς ευθύνη. ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ξήλωμα θέλουν όλοι. Σίγουρα αργά η γρήγορα τα πράγματα θα θεριέψουν Σίγουρα αν και όταν έρθει η ανάγκη για επιβίωση τότε εγώ και ο καθένας θα βγει στον δρόμο εξαγριωμένος. Αλλά φταίει και ο νεοέλληνας (μιλάω γενικά) Βλέπεις ρε αδερφέ που με το ζόρι βγαίνει το μεσημεριανό φαγητό, το δάνειο για να πάρεις φινετσάτο αμαξάκι για να μπει η γκόμενα μέσα τι το θες ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |