Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να μάθεις να βρίζεις είναι η οδήγηση.
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου

ερωτησεις για το σχολειο σχολειο

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #73959 από tasos41997 στις 16 Μαρτίου 2011, 4:10μμ

tasos41997

Εικονίδιο
μέλος από: 13/12/2010
γεια σας παιδια θελω να ρωτησω κατι σχετικα με τα διαγωνισματα ιουνιου και γενικα τα διαγωνισματα.

1.εχει σημπληρωσει καποιος κατω απο 38 (π.χ 36-37) και εχει περασει την ταξη;;;
2.εχω ακουσει οτι μερικες φορες οι δασκαλοι κανουν τα στραβα τα ματια για να σε περασουν (δηλαδη εκει που εχεις γραψει τον ιουνιο 4 στο κανουν 6 για να περασεις)
3.δεν σκραπαζω μια απο μαθηματικα καποιος τροπος να μαθω χωρις να πληρωσω τα κερατα μου σε φροντηστηριο

Ο μεσος ορος μου του 1ου τρημινου ηταν 14 και 3/13

Περιμενω απατησεις

Ευχαριστω!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73962 από panosx στις 16 Μαρτίου 2011, 4:23μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
με 14 και 3 13 δν μενεις με τν καμια μαθηματικα ποσο εβγαλες συνολικα?αλλα κι παλει κι κατω απο 38 εχεις του σεπτεμβρη αφου ειναι μονο ενα μαθημα.μαθηματικα ειναι δυσκολα αν δν τα καταλαβαινεις κι μονος απο το βιβλιο δν βγαζεις ακρη.εγω ο λογος που εγραψα κλ περσι εξετασεις ηταν γιατι εκανα ιδιαιτερα τη βδομαδα των εξετασεων.τωρα για τα στραβα ματια ειναι η κριση του καθηγητη
προφίλάλλα...˵quote˶
8
Μήνυμα #73963 από Verus στις 16 Μαρτίου 2011, 4:31μμ

Verus

Εικονίδιο
μέλος από: 30/12/2010

Αποδεκτή απάντηση

Αν το άθροισμα των τριών τριμήνων και του γραπτού των εξετάσεων είναι μικρότερο από 38, ξαναγράφεις το μάθημα το Σεπτέμβρη.
Ναι, μερικοί καθηγητές κάνουν τα στραβά μάτια, αλλά δε μπορείς να βασιστείς σε αυτό. Πρέπει να εξασφαλήσεις το 38 για να είσαι σίγουρος. Ας πούμε, πέρυσι συμμαθήτριά μου έγραψε 4 στα μαθηματικά ενώ χρειαζόταν 5 και το έδωσε πάλι τον Σεπτέμβρη.
Να μάθεις μαθηματικά τώρα είναι δύσκολο. Τα μαθηματικά είναι από τα μαθήματα που θέλουν συστηματικό διάβασμα και αν έχεις κενά δύσκολα πας παρακάτω. Θα σου συνιστούσα λοιπόν, αν δεν θες να πας από τώρα σε κάποιο φροντιστήριο, να κάνεις μαθήματα τουλάχιστον για 3 βδομάδες πριν γράψεις έτσι ώστε να καταλάβεις τα βασικά. Αν δεν θες να πληρώσεις φροντιστήριο, πες σε κάποιον συμμαθητή σου/συμμαθήτριά σου να σε βοηθήσει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73964 από tasos41997 στις 16 Μαρτίου 2011, 4:32μμ

tasos41997

Εικονίδιο
μέλος από: 13/12/2010
ναι αλλα εκτος μαθηματικα φοβαμε και φυσικη σε αυτα τα δυο αλλα φυσικη την καταλαβαινω καλητερα απο τα αλλα μαθηματα ναι μεσος ορος εβγαλα 14 και 3/13 επειδη μπορει να μηνω σε δυο λες να με κοψουν;;;;;

Θελω και αλλες απατησεις αν γινοναι
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #73967 από panosx στις 16 Μαρτίου 2011, 4:42μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
ξαναδεινεις τν σεπτεμβρη.αν εννοεις πως αν δν περασεις κι τν σεπτεμβρη τοτε μενεις κι για ενα μαθημα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74363 από Venes στις 25 Μαρτίου 2011, 8:41μμ

Venes

Εικονίδιο
μέλος από: 25/3/2011
φιλε μην φοβασε θα τα πας μια χαρα... στην φυσικη απλα πρεπει να θυμασε τους τυπους.να εχεις αυτοπεποιθηση και ολα θα πανε καλα!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #74380 από Μανοςςςςςς στις 26 Μαρτίου 2011, 9:18πμ

Μανοςςςςςς

Εικονίδιο
μέλος από: 21/3/2011
Φιλε Τασο δεν ξερω αν το γνωριζεις γιατι εισαι μικρος ακομη αλλα οταν θα πας δευτερα λυκειου θα κληθεις να επιλεξεις κατευθυνσεις...τεχνολογικη-θετικη(οι κατευθυνσεις αυτες εχουν μαθηματικα φυσικη χημειες και τετοια) και ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ (αρχαια-ιστορια κτπ)...Εγω σου προτεινω αφου δεν τα πας καλα στα μαθηματικα και φυσικη να επικεντρωθεις στα θεωρητικα μαθηματα...Να ξερεις οτι τα μαθηματικα και η φυσικη στο λυκειο ειναι πολυ δυσκολα μαθηματα...Και εγω στην ηλικια σου δν τα πηγαινα καλα στα μαθηματικα και επικεντρωθηκα στα θεωρητικα μαθηματα...τωρα παω τριτη λυκειου και στοχευω για φιλολογια...Σκεψου το!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login