ματιάζω/γκαντεμιάζω...?τι στο καλο?
Μήνυμα #71846 από confused στις 03 Φεβρουαρίου 2011, 6:43μμ
![]() ![]() μηνύματα: 243 ![]() |
έχω φάει φρίκη! τα τελευταία χρόνια έχω παρατηρήσει πως όταν σκέφτομαι κατι κακό για κάποιον αμεσως γίνεται ή ότι λέω κάτι καλό μέσα από την καρδιά μου και γίνεται κάτι κακο!μου λένε ότι απλά ματιάζω αλλά δεν είναι λογικό.παράδειγμα πήρα μία μπλούζα στη φίλη μου και μόλις της είπα ότι της πάει ,αυτή γλίστρησε από τη σκάλα.άλλο,ότι όταν χιόνισε,είχα φροντ και είδα μία τέρμα ψωνάρα μπροστά μου και σκέφτηκα "πού πας μωρή καμήλα" και αυτή γλίστρησε.μία άλλη φορα ήταν να βγούμε με τις φίλες μου,μία είχε πάρει καινούργιες γόβες,και όταν είπα με γεια,μια χαρά τις περπατάς,με το που τελείωσα τη φράση έπεσε και έσπασε το τακούνι!!και κάτι τελευταίο από τα αμέτρητα,επειδή η μαμά μου έει την τάση να σκοντάφτει και να χτυπάει συχνά,ανεβαίναμε τις σκάλες στο σπίτι μας και τις είπα πρόσεχε μην σκοντάψεις στο χαλάκι,εκεί πήγε και σκόνταψε. σας έχει τύχει ή να αρχίσω να φοβάμαι τον εαυτό μου? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71849 από Doctoras στις 03 Φεβρουαρίου 2011, 7:09μμ
Eυχελαιο!!!Δεν ερχεσαι μαζι μου να κανουμε κανα ευχελαιο?Εγω για την δικη μου περιπτωση και εσυ για την δικη σου.Να μοιραστουμε και τα εξοδα γιατι ειμαστε εν περιοδο οικονομικης κρησεως!!! ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71873 από confused στις 03 Φεβρουαρίου 2011, 10:07μμ
![]() ![]() μηνύματα: 243 ![]() |
χαχαχα,άσε...οι φίλες μου έχουν φτάσει σε σημείο να με φοβούνται και δε μαλώνουμε ποτέ για να μην πω κακία...ελεος |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71877 από em18ath στις 03 Φεβρουαρίου 2011, 10:42μμ
![]() |
Χαχαχαχα!! Κι εγώ έχω κακό μάτι... Εκτός από ατυχήματα, τούμπες κλπ, είχα ευχηθεί σε ένα γνωστό μου καλή επιτυχία για ενα live που θα έδινε με τη μπάντα του & την επόμενη μέρα που τον είδα, μου είπε οτι η συναυλία ακυρώθηκε... χαχαχαχαχα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71899 από M1k3y στις 04 Φεβρουαρίου 2011, 3:43μμ
![]() |
Χαχα πού να δείτε κι εμένα...ακούστε σκηνικό...Καλοκαίρι 2004, τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, είμαστε σπίτι με κάτι ξαδέρφια, κάποια στιγμή περνάω εγώ μπροστά από την τηλεόραση που έδειχνε την τελετή στο ΟΑΚΑ. Εκείνη τη στιγμή ο Σάκης (ναι ο Ρουβάς) έκανε κάποιο χορευτικό κρεμασμένος από κάτι σκοινιά...οπότε λέω "πω ρε παιδιά φαντάζεστε τώρα να φάει καμιά βούτα;" και εκείνη τη στιγμή σκοντάφτει και πέφτει χαχαχαχ ακόμα βλέπω το DVD και γελάω! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |