Πώς γυρίζονται τα ντοκιμαντέρ?
Μήνυμα #66028 από Mother Of Light στις 08 Σεπτεμβρίου 2010, 11:05μμ
![]() |
Πώς μπορεί κάποιος να ασχοληθεί επαγγελματικά με το να φτιάχνει ντοκιμαντέρ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #66040 από Doctoras στις 09 Σεπτεμβρίου 2010, 1:39πμ
Και εγω το ιδιο εχω σκευτει μου αρεσει παρα πολυ.Και ειναι μεσα στους στοχους μου αν δεν καταφερω να περασω σε μια σχολη που μου αρεσει.Αν θες να παρεισ μερος σε ντοκιμαντερ που αφορα την θαλασσα γραγεσαι σε σχολη δειτων και λες οτι ψαχνεις να βρεις τετια δουλεια και σε παιρνουν αφου κανεις την καταλληλη εκπαιδευση.Οσο για αυτους με την αγρια φυση και παρακολουθηση εκτως νερου δεν ξερω γιατι μονο για την θαλασσα ενδιαφερομαι για κατι τετιο. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #66092 από Mother Of Light στις 10 Σεπτεμβρίου 2010, 10:41μμ
![]() |
Αχ και πώς άραγε μπορώ να μάθω για ντοκυμαντέρ στην άγρια φύση? Το βρίσκω πολύ γοητευτικό το ότι θα ταξιδεύω και θα τραβάω βίντεο ή φωτογραφίες βοηθώντας τη φύση και μοιραζόμενη με τον κόσμο τις γνώσεις μου!! Παιδιά,βοηθήστε!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67037 από Mother Of Light στις 10 Οκτωβρίου 2010, 1:28μμ
![]() |
Κανένας? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67040 από panosx στις 10 Οκτωβρίου 2010, 2:51μμ
![]() ![]() μηνύματα: 720 ![]() |
λογικα παντ μιλωντασ (δν ειμαι σιγουρος) μαλλον πασ σε καποια σχολη ή πρπει να εχεισ πτυχιο σε καποιο θεμα με ζωα(δν θυμαμαι πωσ λεγονται).η αν εισαι καμεραμαν μπορεισ να εισαι μεροσ του συνεργειου κι παραληλα να εχεισ κι αλλεσ δουλειεσ γιατι τα ντοκυμαντερ ειναι δυσκολη δουλεια.συγνωμη αν ειπα κατι λαθοσ γιατι δν ξερω πολλα.οταν μαθω κατι θα ξαναερθω στο topic |
προφίλάλλα...˵quote˶ |