Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Σιγά, η πατρίδα κοιμάται
Τρίτη, 11 Μαρτίου

Φουλ του βαλε!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #65563 από marsaki στις 30 Αυγούστου 2010, 11:23μμ

marsaki

μέλος από: 25/8/2010
Γεια σας και παλι παιδια! Εχω ένα σοβαρο προβλημα, δηλαδή πολλά
Καταρχην τα έχω μ ένα παιδι απο το σχολειο μου που πριν το καλοκαιρι χωρισαμε εξ αιτιας μου και τωρα τα ξαναωβρηκαμε! Αρχικα νομιζα οτι είμαι ερωτευμενη μαζι του ομως συνειδιτοποιησα οτι ήταν καθαροσ εγωισμος κ τιποτα αλλο ομως δεν θελω να τον χωρισω γτ μολις τα φτιαξαμε και θα με νομιζει για επιπολαιη!Το θέμα είναι οτι υπαρχει κ αλλο 1 αγορι στην ζωη μου που τον θελω τρελα είναι ο μοναδικος που κομπλαρω να του την πεσω!Τον θελω πολυ! δειχνει ενδιαφερον αλλα λιγο! Οι αποριεσ μου είναι 2: α)πως να χωρισω διακριτικα β) πως να ριξω τον αλλο???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65565 από lastske στις 31 Αυγούστου 2010, 12:19πμ

lastske

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/7/2010
κατον να ξενερωσει με καποιον τροπο ετσι οστε να σε χωρισει αυτος!
και στον αλλο αρχισε να διχνεις οτι ενδιαφερεσε για αυτον μετα θα αρχισει να ενδιαφερετε και αυτος!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65655 από marsaki στις 01 Σεπτεμβρίου 2010, 10:58πμ

marsaki

μέλος από: 25/8/2010
Μα το θεμα είναι πως θελω να τον χωρισω τωρα συντομα αυτο που λεσ μπορει να παρει και μήνα! Και με τον αλλον ειναι γνωστοι απο το δημοτικο (ετυχε,την ατυχια μου) και δεν μπορω να το κανω αυτο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65746 από panosx στις 03 Σεπτεμβρίου 2010, 11:13πμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
πεσ πωσ επεσαν οι βαθμμοι σου στο φρωντιστηριο κι δν εχεισ χρωνο για σχεισ η κατι τετοιο
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login