λυση για εθισμο και ημικρανιες
Μήνυμα #64469 από alexisk1955 στις 01 Αυγούστου 2010, 11:56μμ
Γεια σας. Ειμαι γυρω στα 55. Εχω εδώ και 1,5 χρονο ημικρανιες και εχω εθιστει στα panadol extra. Δε ξερω πώς να το αντιμετωπισω. Τα καθημερινα θεματα συνεχως τρεχουν οι υποχρεωσεις πολλες χωρις καμια βοηθεια από τη γυναικα και τα παιδια μου. Αρχιζω και φοβαμαι για τα ζωτικα μου οργανα μην δημιουργησω κανενα προβλημα αν δεν το εχω κανει ηδη. Πριν κανενα τριμηνο που εκανα αιματολογικες εξετασεις δεν υπηρξε κανενα προβλημα. Πηγα και σε αρμοδιο γιατρο και μου ειπε ξεκουραση πραγμα που δεν μπορω να το κανω αμεσα αλλα το προσπαθω. Τι να κανω με τα panadol extra?? Υπαρχει καποιο υποκαταστατο του panadol extra που να με συνεφερει από την ελλειψη της καφεϊνης που περιεχει αυτό?? Βασικα ηθελα να σας ρωτησω αυτό αλλα και οποια άλλη συμβουλη εχετε ευπροσδεκτη Σας ευχαριστω. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64470 από AggelosTuDromu στις 02 Αυγούστου 2010, 12:05πμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
κ ενας φιλος μου το ιδιο κανει κ να μην τον ποναει το κεφαλι το panadol το περνει σαν κατα φαντασια ασθαινεις ενα πραμα.Το κανει αυτο γυρω στα 3 χρονια και δεν εχει παθει ακομα τπτ...βασικα χριαζεσε ξεκουραση απο τα προβληματα σου να πας διακοπες να ξεχαστεις λιγο να μην σκευταισε τπτ μονο το τι ωραια που περνας τις διακοπες για την υπερβολικη χριση panadol εχω ακουσει κατι οτι αποδυναμονει τα οστα κ παθαινεις οστεοπορωσει αλλα δεν ειναι σιγουρος αν ειναι αληθεια...για τις ημικρανιες παντα βοηθαει ενα κρυο ντουζακι...ελπιζω να βοηθισα :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64472 από Doctoras στις 02 Αυγούστου 2010, 12:14πμ
Πιστευω πως πρεπει να δωσεται λιγο χρονο σε εσας και να ξεκουραστητε! Και να περνεται οσο τον δυνατον λιγοτερα η ακομα καλυτερα καθολου παναντολ.Οι διακοπες ειναι το καλυτερο φαρμακο.Εγμεταλευτιτετες τωρα που μπορειτε.Και κουβεντιαστε κυριως με την συζηγο σας αν δεν το εχετε κανει ειδει δωστε της να καταλαβει σε τι θεση βρισκεστε ετσι ωστε να σας βοηθησει νομιζω θα καταλαβει.Και κυριως μην ανχονεστε ειναι ο χειρωτερος εχθρος.Δοκοιμαστε το πρωι που θα σηκωθητε να φατε ενα πληρως εμπλουτισμενο πρωινο.Αυτο μπορει αν ειναι μια πορτοκαλαδα στημενει και ενα τοστ,η ενα μπολ διμιτριακα ισως να βοηθησει ισως κουραζεστε υπερβολικα και χρειαζεστε καλη διατροφη πλουσια σε υδατανθρακες οι οποιοι χανονται και για αυτο νιωθουμε εξαντλημενοι. (σημειωση δεν ειμε γιατρος). | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64473 από alexisk1955 στις 02 Αυγούστου 2010, 12:14πμ
ζηταω να μου πειτε γνωμες για να περιορισω την εξαρτηση απο τα panadol extra.. πχ σκεφτηκα εναν δυνατο καφε .. τπτ αλλο?? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64474 από Webmaster στις 02 Αυγούστου 2010, 12:34πμ
![]() |
Ο μόνος τρόπος και για την καφεΐνη και για το acetaminophen είναι κόψιμο τελείως μαχαίρι. Και όταν λέμε μαχαίρι εννοούμε να περάσεις μία εβδομάδα χωρίς να πίνεις ούτε καφέ, ούτε κοκακόλα, ούτε πέψι, ούτε τίποτα που να έχει καφεΐνη και τίποτα που να έχει παρακεταμόλη (acetaminophen). Θα σε πιάσουν γεροί πονοκεφάλοι και άσχημα αισθήματα τις πρώτες 2 μέρες και μετά θα υποχωρήσει. Σε μία εβδομάδα θα είσαι OK. Νομίζω μπορείς να ζήσεις με 2 ημέρες με γερό πονοκέφαλο και ζαλάδες. Αλλιώς κινδυνεύεις να χάσεις το συκώτι σου ή να πεθάνεις από ανακοπή. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64524 από VeTeRaNoS στις 04 Αυγούστου 2010, 10:43πμ
![]() |
Γενικός θέλει ξεκούραση.Εγώ θα σου πω να πας σε κάποιον νευρολόγο μήπως σε βοηθήσει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64678 από lastske στις 07 Αυγούστου 2010, 10:15μμ
![]() ![]() μηνύματα: 60 ![]() |
ειμαι 15 και εχω το ιδιο προβλημα και ψαχνω την ιδια λυση |
προφίλάλλα...˵quote˶ |