Βρείτε το λουλούδι
Σελ. 1
Μήνυμα #64429 από Webmaster στις 01 Αυγούστου 2010, 2:57πμ
![]() |
Όποιος μου πει αυτό το λουλούδι πώς λέγεται, θα του δώσω αποδεκτή απάντηση: ![]() Extra bonus άμα μου βρει την επιστημονική ονομασία. Είναι νυχτολούλουδο. Θενκς. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #64430 από AggelosTuDromu στις 01 Αυγούστου 2010, 5:00πμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
Αποδεκτή απάντησηνομιζω το λενε four o'clock flower η αλλιως marvel of Peru και επιστιμονικη ονομασια ειναι Mirabilis jalapaεεε το βρηκα? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64432 από Webmaster στις 01 Αυγούστου 2010, 6:27πμ
![]() |
Ναι ρε και το έψαχνα 10 ώρες. Ευχαριστώ πολύ! Έκλεψα ένα σπόρο από το γείτονά μου και το φύτεψα και σε μια γλάστρα αλλά δεν ήξερα μήπως έκανα μαλακία που περιμένω το σπόρο να φυτρώσει. You just made my day! ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64433 από AggelosTuDromu στις 01 Αυγούστου 2010, 9:54πμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
δεν κανει τιποτα ![]() ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64436 από Doctoras στις 01 Αυγούστου 2010, 1:37μμ
A τελικα ισχυει?Webmaster μπορω να εξαργηρωσω 88 αποδεκτες απαντησεις για κανα δωρακι?Α και μην ξεχναμε τα περιβοητα extra bonus!!!Lol. Χωρις να το λεω για γλυψιμο γελασα πολυ με post το συνδιασες με αυτο που ειχα πει στο σιπτικο βοδι.Να ρωτησω κατι εγω ημουν η αφορμη για αυτο με τα bonus που ανεφερες εδω? xaxaxax | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64440 από stefanos1996 στις 01 Αυγούστου 2010, 5:18μμ
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64444 από Webmaster στις 01 Αυγούστου 2010, 7:47μμ
![]() |
Doctoras στις 100 αποδεκτές απαντήσεις θα λάβεις αυτό που σου αξίζει ταχυδρομικά. Ειδοποίησέ μας με email όταν φτάσεις τις 100 αποδεκτές και θα σου πω περισσότερα τότε με το καλό. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64459 από Doctoras στις 01 Αυγούστου 2010, 10:39μμ
Ok master!!!Lol ![]() ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64461 από Webmaster στις 01 Αυγούστου 2010, 10:46μμ
![]() |
Ναι ρε έτσι το είπα σιγά μη σου έδινα κιόλας ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64465 από Doctoras στις 01 Αυγούστου 2010, 11:14μμ
Το ξερω master για αυτο δεν ειπα πολλα για χαζο με εχεις?(ρητορικη ηταν η ερωτηση)Βρισκομαστε σε οικονομικοι κρηση που επιρεαζει ολλες τις κοινωνικες ταξης και τις υψηλες(εκτως πολιτικων και μεγαλοδιμοσιογραφων) (που ανοικεις εσυ)(γλυψημο χαχαχα)και τις ταπινες ,μικρες που ανοικουμε εμεις τα απλα μελη.Και το site θελει χρημα πως να το κανουμε και δεν θελω να ειμε αιτια να κλεισει ποτε.(φτου φτου,κουνιθηκα τρεις φορες,εφαγα την γλωσσα μου,κουφια η ωρα) (Μια αστεια προταση μην την παρεις σοβαρα) Παλιοτερα ειχα παιξει ενα RPG game,καθεπαικτη που σκωτωνες σε pvp επερνσες ποντους και με αυτους αλλαζες το χρωμα απο το name σου. φαντασου λοιπον για να αλαζεις το χρωμα του name που εμφανιζεται ΠΧ Doctoras με πρασινο της ομαδας κιολας,η να βαζεις εφε στο name πχ ενα τριφιλι ,να χαλαγες 50 αποδεκτες απαντησεις. (Σοβαρα μην σας μπει καμια ιδεα απο αυτο που ειπα γιατι ισως να μετατραπει το forum σε game και να εχει τραγικες επιπτωσεις). Και καθολου αλλαγες αν μην κανεται ειναι καλο το forum. Συμπερασμα? Εχω καλπαζουσα φαντασια. Σωστα?(δεν ειναι ρητορικη) Σε αυτο που ανεφερα ειναι καλο το φορουμ ξερω θα απαντησεις να ψωφισω.Και θα μου πεις ειναι καταπληκτικο αριστουργημα καθε αλλο απο καλο τρεικαλο,τετρακαλο κ.ο.κ.Οποτε τα λεω μην εχουμε επισοδια. ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |