Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, δοκίμασε τη Βανδή.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΟ

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #64283 από Mixalaras στις 29 Ιουλίου 2010, 12:04πμ

Mixalaras

banned
μέλος από: 29/7/2010
Καταρχην για σας δεν εχω και τις μεγαλυτερες εμπειριες στον ερωτα αλλα μου κατσε ενα γκομενακι που λιγο πολυ τον τρωει απο διαφορους... την δουλεια μου θα κανω βεβαια εγω να περασω καλα..Η ΑΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΜΕ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΛΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64284 από Doctoras στις 29 Ιουλίου 2010, 12:13πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Aμα δεν εχεις πληγη στο στομα οχι.Αλλα και παλι οσο και πουτ..κι να ειναι η αλλη σε τετια υλικια δυσκολο να εχει κατι να κολησεις.Ακομα και να ειχες πληγη οι αρρωστιες οι σοβαρες δεν κολανε ευκολα μην ανισυχεις.Στη χειροτερη αμα ειναι τελειως απροσεκτη και "βρωμιαρα" να βγαλεις σπυρακια που δεν εχω συναντισει τετια κοπελα ποτε μου μονο σε ταινιες.Με λιγα λογια απλα χαλαρωσε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64285 από Mixalaras στις 29 Ιουλίου 2010, 12:14πμ

Mixalaras

banned
σιγουρα? θα φιλιομαστε πανω απο 2 ωρες..γλωσσα πολυ..επιβεβαιωστε..ρωταω επειδη παει με πολλους
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64286 από Doctoras στις 29 Ιουλίου 2010, 12:47πμ

Doctoras

To εχεις κανονισει οτι θα ειναι δυο ωρες?Κοιτα εσυ την ξερεις την κοπελα καλυτερα απο εμας εδω αμα πηγαινει με πολους καθε μερα που ξερεις οτι μπορει αν εχουν κατι μην το κανεις τοτε μην το ρισκαρει.
Εγω στην θεση σου θα περναγα απλα καλα θα την πηδ....γα γιατι απο τι καταλαβενω θα ειναι και ευκολη αλλα μεχρι εκει.Και οποτε εχεις ορεξη το ιδιο.Δεν νομιζω και αυτη η κοπελα αμα ειναι τετια να θελει γλωσσοφιλο μονο.Αμα πηγαινει με παιδια του σχολειου μονο και ξερεις οτι και αυτα ειναι καθαρα λεμε τωρα μια υποθεση καντο αλιως αστο δεν ειναι αναγκη.Εγω ακομα και με παιδια του σχολειουμου να πηγαινε δεν θα της εδινα τετιο γλωσσοφιλο για ρουφηγμα κιολας μπορει και καθολου.
Και η γνωμη μου για σενα ειναι οτι μιας και εχεις ανασφαλια καλιτερα μην το κανεις γιατι μετα θα εχεις ανχος,στο λεω για και εγω ετσι ειμε σε τετια θεματα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64287 από Mixalaras στις 29 Ιουλίου 2010, 1:11πμ

Mixalaras

banned
Ναι ρε φιλε αλλα η απορεια μου τελικα ειναι η εξης..
ΜΕ ΓΛΩΩΣΟΦΙΛΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΟΣΗ ΩΡΑ ΠΑΡΕΙ, ΘΑ ΚΟΛΗΣΩ Η ΟΧΙ ? επιβεβαιωστε μερικοι..
και δεν ενοω να βγαλω καμια παμπουλα η κατι που φευγει σε βδομαδα ι μερες..τιποτα για παντα κανα καρκινο ξερω γω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64288 από Doctoras στις 29 Ιουλίου 2010, 1:41πμ

Doctoras

Toτε η απαντηση ειναι μονο αμα εχεις πληγη στο στομα!Αμα εχεις εστω και μια απο γδαρσυμο απο οδοντοβουρτσα εστω κολας αμα η αλλη εχει κατι.
Βεβαια οι πυθανοτητες πολλαπλασιαζοντε αμα και η κοπελα εξισουε χει πληγες.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64290 από Mixalaras στις 29 Ιουλίου 2010, 1:46πμ

Mixalaras

banned
και με πληγες ποινα ειναι η χειροτερη αρρωστια που μπορω να παρω?
σοσ απαντηστε οσοι ξερετε και περιμενω ακομα 4-5 απαντησεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64291 από VeTeRaNoS στις 29 Ιουλίου 2010, 9:35πμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Χαραροσε ρεσυ γλωσσόφιλο είναι όχι εχείρηση ανοιχτείς καρδιας!
Δεν πρόκειται να κολλήσεις τίποτα.Πρώτα από όλα η κοπέλα μπορεί να είναι υγιής.Αν έχει κάτι για να κολλήσεις πρέπει να έχεις κάποια πληγή στο στόμα,με το σάλιο δεν μεταδίδεται καμια σοβαρή νόσος.Τώρα αν έχετε και οι 2 πληγές και αυτή έχει κάτι μεταδοτικό πολύ πιθανό να κολλήσεις.(ο καρκίνος που λες δεν είναι μεταδοτικός αλλα υπαρχουν αλλα χιλια δυο που ειναι)

Γιαυτο αν δεν είσαι σίγουρος σκέψουτο λίγο ακόμα πριν το κανεις...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64298 από Mixalaras στις 29 Ιουλίου 2010, 1:37μμ

Mixalaras

banned
τι να σου πω ρε φιλε..βασικα δεν νοιαζομε αν κολησω κατι που ειναι απλα της στιγμης καμια παμπουλα..κανα ειτς, καρκινο..χρονιαια- για παντα ασθενειες..αλλες απαντησεις?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64302 από -Nom στις 29 Ιουλίου 2010, 3:29μμ

-Nom

μέλος από: 27/7/2010
Να ξερεις οτι το AIDS ανιχνευεται κυριως στο σπερμα, στα κολπικα υγρα, στο αιμα, στο μητρικο γαλα και στο προστατικο υγρο. Το σαλιο δεν περιεχει αρκετες ποσοτητες του ιου για να μολυνθει αλλο ατομο. Με πεταχτα φιλακια και φιλια στο μαγουλο σιγουρα δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να κολλησεις, αλλα ακομα και σε ενα ΒΑΘΥ γλωσσοφιλο οπου υπαρχει ανταλλαγη υγρων, δεν εχει αναφερθει ποτε κρουσμα που η μεταδοση να εγινε με αυτον τον τροπο.
Και ο καρκινος ρε ΜΙΧΑΛΑΡΑ μου, δεν ειναι κολλητικος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login