Μήνυμα στις 31/7/2010 στις 15:25 @Διάφορα
Κανετε λες και ειναι ασθενεια η ομοφυλοφιλια. Ναι μπορει να ειναι γκεη. Ναι μπορει να φαντασιωνεται γυμνα αγορακια βουτηγμενα σε σοκολατα να τα γλειφει. Εσενα τι σε νοιαζει αν ειναι γκεη ή στρεητ; Ετσι ξαφνικα αρχιζουμε και κανουμε κουμαντο στη συναισθηματικη ζωη των αλλων; Αφου η ιδια λες οτι δεν εχετε και τεραστια οικειοτητα μεταξυ σας, ασ'τον ησυχο. Μπορει να θελει να γινει μοναχος καλογερος.
Πήγαινε στο θέμα: str8 ή gay;;;
Μήνυμα στις 29/7/2010 στις 19:49 @Διάφορα
Εγω το ειχα διαβασει προσφατα σε αρθρο τι διαολο. Απο το 1997 δεν νομιζω να ητανε. Σορρυ Μιχαλαρα μας. Πήγαινε στο θέμα: ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΟ
Μήνυμα στις 29/7/2010 στις 15:36 @Θ. Κλημεντίνη
ritchie95 ποσο χρονων εισαι;
Πήγαινε στο θέμα: πως να της το πω ??
Μήνυμα στις 29/7/2010 στις 15:29 @Διάφορα
Να ξερεις οτι το AIDS ανιχνευεται κυριως στο σπερμα, στα κολπικα υγρα, στο αιμα, στο μητρικο γαλα και στο προστατικο υγρο. Το σαλιο δεν περιεχει αρκετες ποσοτητες του ιου για να μολυνθει αλλο ατομο. Με πεταχτα φιλακια και φιλια στο μαγουλο σιγουρα δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να κολλησεις, αλλα ακομα και σε ενα ΒΑΘΥ γλωσσοφιλο οπου υπαρχει ανταλλαγη υγρων, δεν εχει αναφερθει ποτε κρουσμα που η μεταδοση να εγινε με αυτον τον τροπο. Και ο καρκινος ρε ΜΙΧΑΛΑΡΑ μου, δεν ειναι κολλητικος. Πήγαινε στο θέμα: ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΟ
Μήνυμα στις 28/7/2010 στις 13:27 @Διάφορα
Θαυματουργο το μεηκαπ. Γενικα οι περισσοτερες μεγαλες "γκομενες" του χολυγουντ χωρις μεηκαπ ειναι σαν ποντικοι. Πήγαινε στο θέμα: Σας φενετε περιεργο?
Μήνυμα στις 27/7/2010 στις 14:16 @Μηχανήματα
Μην μπλεκεις με μικροπρογραμματακια και τετοια. mediaconverter.org ειναι το φαρμακο σου. Βαζεις λινκ, περιμενεις λιγακι και το χεις. Στη φορμα που βγαινει αφου βαλω το λινκ εγω επιλεγω mp4 για να τα βαζω και στο ipod. Επισης μπορεις να κρατησεις και τη μουσικη μονο απο καποιο βιντεο(επιλεγεις mp3 στη φορμα). Πήγαινε στο θέμα: Youtube |