Μήνυμα στις 29/7/2010 στις 22:41 @Διάφορα
με συγχισατε ρε εσεις..θα κολησω η οχι..εμπειρια ειναι βεβαιαα
Πήγαινε στο θέμα: ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΟ
Μήνυμα στις 29/7/2010 στις 16:45 @Διάφορα
τι ακριβως ειναι φιματιωση? θεραπευεταια εφκολα? τι ακριβως??? κι αλλες απαντησεις απο αλλους? Πήγαινε στο θέμα: ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΟ
Μήνυμα στις 29/7/2010 στις 15:48 @Διάφορα
οκ επιβαιβεωστε ομως κι αλλοι να μεινω ησυχος..βεβαια 17 ειναι ποσο πουταναρα θα ναι γαμωτο..
Μήνυμα στις 29/7/2010 στις 13:37 @Διάφορα
τι να σου πω ρε φιλε..βασικα δεν νοιαζομε αν κολησω κατι που ειναι απλα της στιγμης καμια παμπουλα..κανα ειτς, καρκινο..χρονιαια- για παντα ασθενειες..αλλες απαντησεις?
Μήνυμα στις 29/7/2010 στις 01:46 @Διάφορα
και με πληγες ποινα ειναι η χειροτερη αρρωστια που μπορω να παρω? σοσ απαντηστε οσοι ξερετε και περιμενω ακομα 4-5 απαντησεις Πήγαινε στο θέμα: ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΟ
Μήνυμα στις 29/7/2010 στις 01:11 @Διάφορα
Ναι ρε φιλε αλλα η απορεια μου τελικα ειναι η εξης.. ΜΕ ΓΛΩΩΣΟΦΙΛΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΟΣΗ ΩΡΑ ΠΑΡΕΙ, ΘΑ ΚΟΛΗΣΩ Η ΟΧΙ ? επιβεβαιωστε μερικοι.. και δεν ενοω να βγαλω καμια παμπουλα η κατι που φευγει σε βδομαδα ι μερες..τιποτα για παντα κανα καρκινο ξερω γω? Πήγαινε στο θέμα: ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΟ
Μήνυμα στις 29/7/2010 στις 00:14 @Διάφορα
σιγουρα? θα φιλιομαστε πανω απο 2 ωρες..γλωσσα πολυ..επιβεβαιωστε..ρωταω επειδη παει με πολλους
Μήνυμα στις 29/7/2010 στις 00:04 @Διάφορα
Καταρχην για σας δεν εχω και τις μεγαλυτερες εμπειριες στον ερωτα αλλα μου κατσε ενα γκομενακι που λιγο πολυ τον τρωει απο διαφορους... την δουλεια μου θα κανω βεβαια εγω να περασω καλα..Η ΑΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΜΕ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΛΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ?
Πήγαινε στο θέμα: ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΟ |