Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ασπρόμαυρη τηλεόραση με λάμπες – Ανοίγεις την τηλεόραση, φτιάχνεις καφέ, πίνεις το μισό και ύυυυυυστερα δείχνει εικόνα.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Συζητηση,,,

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #64166 από XxXGreGXxX στις 24 Ιουλίου 2010, 2:16πμ

XxXGreGXxX

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/7/2009
Καλησπερα παιδια.. εχω να δω την κοπελα μου εδω και ενα μηνα λογο διακοπων..και 8α μου λυψει ακομα για αλλον εναν μηνα. Το προβλημα ειναι πως μιλαμε μεσο μυνηματων στην διαρκεια της ημερας και το βραδυ την περνω τηλεφωνο να μιλησουμε. Το προβλημα ειναι πως δν εχουμε τπτ να πουμε. Πριν κατι μερες συζηταγαμε για το μελλον κτλπ. Εχει καταντισει καπως βαρετο. Πειτε μου σαν τι 8εμα μπορω να ανοιξω? Επισης πιστευει πως κατι εχει αλλαξει μεταξυ μας αλλα δν εχει αλλαξει απολυτος ΤΙΠΟΤΑ! Και της το λεω και δν καταλαβαινει.. Βοη8ηστε με..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64167 από AggelosTuDromu στις 24 Ιουλίου 2010, 2:28πμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
μηλα της για αυτα που περασατε η τι θα κανατε αν ηταν τωρα εδω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64169 από VeTeRaNoS στις 24 Ιουλίου 2010, 10:04πμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Καταρχην δεν μας ειπες ποσο χρονων εισαι.Δευτερον γιατι τοσο αγωνια για τι θα της πεις?Πολυ απλα πες της οτι σε ενδιαφερει να συζητησετε.Οτι και να ειναι αυτο δεν θα σε παρεξηγησει.Προφανος και αυτη το ιδιο νιωθει.Ελα λιγο στην θεση της.

Ρωτησε την πως τα περανει στης διακοπες πες της πως τα περνας εσυ.Γενικος πες της τα νεα σου τα νεα τις παρεας σου και οτι αλλο σε απασχολει εκεινη την στιγμη.
Δεν χρειαζεται να μιλατε και συνεχεια.Αυτο κατανταει οντως βαρετο.

Πιστευω εχεις μια μικρη ανασφαλεια χωρις λογο.Σκεψου οτι και αυτη βρισκετε στην ιδια θεση με εσενα και θα βρεθουν πραγματα να συζητησετε,δεν μπορει.Επισης πιστευω πως θα ειναι καλυτερα να μιλατε πιο σπανια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64170 από XxXGreGXxX στις 24 Ιουλίου 2010, 10:53πμ

XxXGreGXxX

Εικονίδιο
banned
Ειμαι 15 και αυτη 14. Εαν της πω να μιλαμε πιο σπανια πως θα αντιδρασει? Θα πιστετει πως 8ελω να την αποφευγω και πως δν 8ελω να της μιλαω αλλο.. Η αποσταση μας εχει κανει τρομερη ζημια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64172 από Doctoras στις 24 Ιουλίου 2010, 11:51πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Τοτε εαν και δεν πρεπει επιδη ειναι δικιες διακοπες και πρεπει κανεις οτι γουσταρεις μιας και νιωθεις οτι σου κανει ζημια θα πρεπει να βρεις ενα τροπο να ΄γυρισεις μονος σου και να πας να την βρεις.Εγω αν εωιωθα ετσι οτι χανομαστε αυτο θα εκανα.Προσωπικα δεν θα με ενδιεφερε θα της μιλαγα απο το τηλ οσο και βαρετο να ειναι ,θα εκανα πλακα μαζι της και δεν θα υπηρχε καμια περριπτωση να εχανα τις διακοπες μου.Ηρεμησε κανε υπομωμμωνη ,παρτεις κανα καλο δωρο για οταν συναντηθητε (οταν λεω καλο καλο να της αρεσει) και θα ειστε οπως παλια.(: Τωρα ρι μπορεις να κανεις τιποτα.Να ανοιγετε συζητηση περα απο τα γνωστα μου λυπεις σαγαπω,με αστεια και υπονοουμενα για να ειναι ενδιαφερουσα και οσο λιγοτερο βαρετη.(:
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64173 από XxXGreGXxX στις 24 Ιουλίου 2010, 12:23μμ

XxXGreGXxX

Εικονίδιο
banned
Μωρε ωραια τα λες..αλλα.. Δεν ειναι ευκολο εχουμε μιλησει για το μελλον 10αδες φορες. Θα τα πω παλι σε εναν μηνα με αυτο το κοριτσι...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64174 από VeTeRaNoS στις 24 Ιουλίου 2010, 12:26μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Δεν θα της πεις τιποτα.Εγω σου ειπα να μιλατε λιγο πιο σπανια αν ειστε ολοι μερα στα τηλεφωνα οσο να ειναι κατανταει βαρετο και για τους 2.Δεν σου ειπα να μιλατε μια φορα το μηνα.Εσυ θα κρινεις ποσο θα μιλατε εγω απλα σου λεω γιατι αποτι λες φαινεται οτι ζοριζεστε και οι 2.Δεν χρειαζεται να της πεις τιποτα.Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να μην σκεφτεσε οτι θα σε παρεξηγησει αν πεις καμια χοντραδα.Προσπαθησε να αποκτησεις παραπανω οικειοτητα μαζι της και ολα θα πανε καλα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login