Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Λαγός την πτέραν έσειε, κακόν της κεφαλής του.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ο καθρεφτης

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #61778 από hans στις 27 Μαΐου 2010, 1:07μμ

hans

Εικονίδιο
μέλος από: 3/4/2010
λοιπόν παρατηρώ οτι τείνουμε να φορτωνουμε τα παντα στους άλλουσ και διερωτώμαι μήπως ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε τους εαυτους μας...και για να εξηγηθω πιστευω πωσ πρωτα πρέπει να διορθώσουμε τον εαυτο μασ και μετα να περιμένουμε απο τουσ αλλους να διορθωθούν,γιατι κακά τα ψεμματα μονο εμεισ φταιμε,εμεισ που λεμε ψεμματα πριν ακομα μαθουμε να περπαταμε εμεισ που δημιουργησαμε αυτη την σαπια δημοκρατια των ρουσφετιων εμεισ που κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μασ
μηπωσ αντι να κατηγορουμε ολο το κοσμο εκτοσ απο εμασ πρεπει να κατηγορουμε μονο τον εαυτο μασ.Εγω τουλαχιστον εχω σφαλει πολλακις και πιστευω πωσ αυτο ισχυει για ολουσ μας και πιστευω πωσ αν ο καθένας κοιταξει τα δικα του σφαλματα ισως εξηγιανουμε τον αρρωστο αυτο κοσμο...
θα ηθελα τισ αποψεισ σας
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61779 από Seorge στις 27 Μαΐου 2010, 1:47μμ

Seorge

Εικονίδιο
μέλος από: 28/5/2009
Συμφωνω απολυτα με αυτα που λες..ομως κι εσυ γνωρίζει οτι πλεον εχουμε βαλει το εγω πανω απο το εμεις...Το προσωπικο συμφέρον δυστυχως αντιπαρέρχεται του συνολικου..Σημερα οποιος κανει κατι καλο για το συμφερον του αλλου και οχι το δικο του θεωρείται χαζος...Ας κοιταξουμε κίγο τα ενδοτερα μας..Δυστυχως τους κρίνουμε ολους με βάση το δικο μας <<αλάθητο>>..αυτο το <<αλάθητο>>το θεωρω τη μεγαλύτερη κοινωνική παθογένεια,η οποία προκαλεί(αν οχι δημιουργεί)τα πειρσσότερα δεινα της κοινωνίας μας..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #61785 από nounou στις 27 Μαΐου 2010, 3:06μμ

nounou

Εικονίδιο
μέλος από: 20/5/2010
βασικα αυτο που πρεπει να αλλαξει ειναι τα προτυπα και οι αξιεσ μασ!!κ αυτο φυσικα ξεκιναει απο την τηλεοραση!!δεν γινεται κατι αν αλλαξουν ενα η δυο ατομα αλλα ολο το κοινωνικο συνολο!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login