Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Όλα τα κουτιά είναι ενδιαφέροντα. Μέχρι ν' ανοίξουν.
Παρασκευή, 18 Απριλίου

κιρσοκήλη

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #60875 από pantelis20 στις 03 Μαΐου 2010, 9:58μμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
Παιδια να ρωτησω κατι, προσφατα ο γιατρος μου είπε πως έχω κιρσοκήλη. Δεν εξηγώ τι είναι γιατί ουτε εγώ πολυκατάλαβα τι είναι. Έχει κάνει κανεις επέμβαση γιαυτο το θέμα να μου πει πληροφορίες; Μου είπε πως συνηθως δεν χειρουργείτε αλλα θα μου γραψει ενα τρίπλεξ να δουμε το μεγεθος. Γνωριζει κανεις οτιδηποτε σχετικα;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60880 από Doctoras στις 03 Μαΐου 2010, 11:09μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Και βεβαια γνωριζω.Λοιπον περισυ(σχεδον περισυ συγκεκριμενα.
Μου διαπιστωθηκε και εμενα κυρσοκυλη.Που λες πηγα και εκανα αφου μου συστησαν υπερυχογραφημα ορχεων να δουν το μεγεθος και μου ειπαν οτι ειναι πολυ μικρο και δεν χρειαζεται επεμβαση.Και τωρα το παρακολουθω.
Μου ειπε να ξανακανω σε δυο χρονια να δουν αμα μεγαλωσε.Εγω θα παω μεσα στον χρονο να ειμε σηγουρος αλλα ο ειμε ισυχος γιατι ο γιατρος με διαβεβεωσε οτι δεν προκειτε να μεγαλωσει και αν γινει κατι τετιο με μια μικρη επεμβαση θα ειμε μια χαρα.Δεν ειναι τιποτα φιλε μου.
Οταν σου πει τι μεγεθος εχει που μαλλον θα ειναι μικρο θα ηρεμισεις και εσυ.
Να σε ρωτησω κατι ακομα.Εμενα ειναι κατι σαν σακουλακι με ρυζι στον αριστερο ορχη ετσι δεν ειναι και εσενα?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60889 από pantelis20 στις 04 Μαΐου 2010, 1:36πμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Έτσι ακριβώς είναι και εμένα. Το έπιανα καμια φορά (στο μπανιο) και λεω να παω να το δω σε γιατρο. Ε θα παω να κανω και το υπερηχογραφημα και βλέπουμε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63548 από adam0s στις 08 Ιουλίου 2010, 11:36μμ

adam0s

μέλος από: 8/7/2010
παιδια σαν το σακουλακι που λετε ειναι στο πισο μερος του ορχη???
διοτι ειχα κ εγω κυρσοκυλη κ εκανα την επεμβαση μια χαρα....αλλα τωρα βλεπω τον αριστερο ορχη λιγο πιο φουσκομενο....προς τα κατω δηλαδη ειναι πιο μεγαλος....σημαινει πως εχει ξαναγινει το προβλημα???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63552 από comper στις 09 Ιουλίου 2010, 3:30πμ

comper

μέλος από: 3/7/2010
νομιζω πως παντα ενας ειναι πιο φουσκομενοσ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63578 από adam0s στις 10 Ιουλίου 2010, 12:35πμ

adam0s

μέλος από: 8/7/2010
οκ....θα παω δηλαδη σε ενα γιατρο σιγουρα πραγματα!!!
ευχαριστω παντος
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63579 από Doctoras στις 10 Ιουλίου 2010, 12:40πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Oχι σε ολους ετσι ειναι.Ο αριστερος ειναι λιγο πιο κατω απο το δεξι.
Εγω δεν εχω κανει ακομα γιατι μου λεει οτι ειναι σε πολυ μικρο σταδιο και δεν επιρεαζει τιποτα.Αλλα εγω θα το παρακολουθο.Εχω παει σε δυο γιατρους τα τελεφτεα 3 χρονια σχεδον στον ενα μετα απο 2 χρονια και ηταν ακριβως οπως ηταν και στο πρωτο υπεριχο.Το ιδιο.Και ετσι ελπιζω να μεινει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login